StoryEditorOCM
ObalaNAJ POLICAJAC

S Branimirom je Makarska sigurna: kažnjava pijane vozače, čisti ulice od droge, brine o sigurnosti turista...

Piše D. T.
4. listopada 2023. - 18:35

Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana svetog Mihovila u makarskoj gradskoj vijećnici je posebno priznanje za rad uručeno policijskom službeniku temeljne policije Branimiru Turiću kojeg je Policijska postaja Makarska predložila za pohvalu.

Kako stoji u obrazloženju, policajac Branimir Turić se posebno istaknuo u sankcioniranju vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola ili droga i u uličnoj redukciji droge.

Također se istaknuo u očuvanju javnog reda i mira u zonama ugostiteljskih objekata, a sve zbog prepoznavanja grada Makarske kao sigurne turističke destinacije. Posebno priznanje Grada Makarske, Turiću je uručio makarski gradonačelnik Zoran Paunović.

- Suradnja između Grada Makarske i policije je odlična na svim razinama, a što se osobito vidi kroz Vijeće za prevenciju jer sigurnost destinacije je, kao što svi znamo, vrlo bitna.

Izuzetno mi je drago što na valu te dobre suradnje možemo čestitati i Branimiru Turiću koji je ovogodišnji dobitnik priznanja za sigurnost lokalne zajednice i angažman u turističkoj sezoni - kazao je Zoran Paunović.

image
Ivo Ravlić/Cropix

Turićev rad pohvalio je Stipe Žigo, pomoćnik načelnika Policijske postaje Makarska.

- Grad Makarska prepoznaje rad Policijske postaje, a mi smo ove godine predložili Branimira Turića koji se istaknuo svojim radom, upornošću, samoinicijativnošću i kreativnošću - rekao je Stipe Žigo.

Na priznanju se zahvalio i nagrađeni policajac Branimir Turić, istaknuvši kako mu je drago da je njegov angažman prepoznat i da će mu biti velika motivacija u budućem radu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:34