StoryEditorOCM
ObalaNASILNIK U PRITOVRU

Kaos u velikoj dalmatinskoj bolnici: napao liječnike i sestre, pa krenuo u opasan pohod! Doznajemo detalje incidenta

Piše Zadarski.hr
17. kolovoza 2023. - 10:34

U Biogradu na Moru je provedeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom koji se sumnjiči za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari te prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

Sumnjiči ga se da je 14. kolovoza oko 5 sati ispred Ortopedske bolnice u Biogradu, vikom i galamom narušavao javni red i mir, nakon čega je fizičkom snagom oštetio staklo na ulaznim vratima, da bi s narušavanjem nastavio i unutar objekta gdje je u prostoriji za prijem pacijenata oštetio monitor računala, a potom uputio ozbiljne prijetnje prema medicinskom osoblju.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, nadležnom sudu u Zadru protiv njega se podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - ističu iz Policijske uprave zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 03:52