StoryEditorOCM
Obalahrabri mario

Heroj iz Kaštela, koji je dobio sjekirom u glavu spašavajući prijatelja, pušten iz bolnice: ‘Izija bi se da san pobiga‘

Piše Dalmacija SD
6. travnja 2024. - 22:10

Mario J., junak iz Kaštela koji je dobio udarac sjekirom u glavu da bi spasio propucanog prijatelja Kruna B., je izašao iz splitskog KBC-a. Oporavak je tekao po planu, pušten je iz bolnice na kućnu njegu.

- Boli glava, ali sam dobro. Uspio sam se malo izmaknuti kad me napao, ali ispalo je dovoljno da me ne ubije - komentirao nam je Mario za Dalmatinski portal.

U krvavom sukobu u Kaštel Štafiliću na Uskrsni ponedjeljak, podsjetimo, Joško K. je pucao u HGSS-ovca Kruna B. zbog parkiranog automobila. Nakon povratka s posla HGSS-ovac je, umjesto mira s obitelji, zamalo izgubio život zbog susjeda s kojim Kaštelani godinama imaju problema. Upomoć mu je skočio Mario J. koji je, unatoč udarcu u glavu, svladao napadača.

Kaštelani i šira javnost smatraju ga herojem te komentiraju da je zaista nevjerojatna njegova reakcija.

- Da mi prijatelja neko napada, a ja da pobignen? Ne bi moga živit s tin, izija bi se - ne dvoji o svom postupku

I Kruno se dobro oporavlja, tako da je radost još veća.

Mario se, kao i brojni Kaštelani, nada da susjed iz pakla neće tako lako na slobodu i da im neće više zagorčavati život.

- Nadan se da ga više nećemo vidit! U protivnom, što bismo mi trebali? Iseliti svi radi psihopata koji terorizira misto? Organizirati se i uzeti pravdu u svoje ruke? Mi nismo ubojice, i tu noć smo ga zaustavili u napadu, nikome nije palo na pamet ubiti, a on je nas htio - rekao nam je još kaštelanski heroj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 22:50