StoryEditorOCM
Dalmacijaon već izabrao

Maras došao dati podršku Alenki Rokov: Kaštela trebaju poduzetničku zonu

Piše PSD.
15. svibnja 2013. - 17:41
Rekao bih da Kaštelani u nedjelju imaju vrlo jednostavan izbor. S jedne strane, ono što smo imali prije četiri godine, stranke koje su se okupile oko HDZ-a, i takozvane nezavisne kandidate, koji su u biti vrlo zavisni i često teško razlikuju privatni posao od javnog. Alternativa im je SDP-ova kandidatkinja Alenka Rokov, kazao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u Kaštelima.

- Ne možete razvijati svoj privatni posao i biti u službi građana i zato je dobro da se gradonačelnik Josip Berket u idućem razdoblju posveti svom privatnom biznisu. Mislim da je SDP-ova kandidatkinja Alenka Rokov najbolje rješenje jer je i do sada bila u službi građana, kroz Udruženje obrtnika i udruge u čijemu je radu sudjelovala - dodao je Maras, naglašavajući da je u Kaštelima prije svega kao dopredsjednik SDP-a i da je došao dati podršku stranačkoj kolegici na izborima za kaštelansku gradonačelnicu.

Prema riječima ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa, Kaštela trebaju mjesto, zapravo poduzetničku zonu u kojoj će Grad dati maksimalnu potporu onima koji žele proizvoditi. Naglasio je da za to prostora ima, kao i mogućnosti da se osmisle takvi poduzetnički centri.
J. MATIĆ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:13