StoryEditorOCM

Napravio rusvaj u kafiću zbog oca, nisu mu dali piti, sin pljucao, lupao i vikao: ‘Je*em ti majku, odje*i‘

Piše VIJESTI SD
16. travnja 2024. - 22:05

Edo (33) počinio je rusvaj jer mu oca nisu pustili uz kafić s obzirom da ima zabranu ulaska zbog ranijeg nereda.

Prema presudi, on je u listopadu oko 22.20 sati u kafiću Laguna u Daruvaru narušavao javni red i mir pod utjecajem alkohola od 0,77 promila.

“Nezadovoljan time što njegov otac, s kojim je bio u kafiću, ima zabranu pristupa u isti i time što im je konobarica odbila dati piće, vikao na konobaricu: Je*em ti majku, odje*i! Vikao je na nju: Zašto moj otac ne može piti?”, navodi se u presudi.

Nakon toga, s ocem se vratio do kafića oko 23.55 sati, ali kafić je bio zatvoren. On i otac zastali su pred ulaznim vratima Lagune koja su bila zaključana, piše Danica.hr.

Vikao na konobaricu

“Vikao je konobarici:: Je*em ti majku! To je više puta ponovio te je nekoliko puta rukama i nogama udarao po ulaznim vratima, te je nekoliko puta pljunuo na staklo ulaznih vrata”, naglašava prekršajna sutkinja.

Konobarica je na sudu ispričala kako su se Edo i otac te noći pojavili u kafiću, a oca zna odranije jer je često bio jako pijan, zbog čega joj je šefica izričito zabranila da mu poslužuje pića.

Kazna 100 eura

“Obojica su bila pijana, a sin je počeo vikati i vrijeđati me raznim psovkama. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila.

Nakon sat i pol, kada je bilo gotovo radno vrijeme i ulazna vrata zaključana, opet su došli. Sin je opet vikao i psovao, a nakon toga je lupao po vratima i pljunuo po staklu. Ja sam tada pozvala policiju”, prisjetila se konobarica.

Edo je proglašen krivim i kažnjen sa 100 eura plus 50 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna. Na suđenje se nije odazvao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:55