Dana 23.V.2017. godine navršio se najtužniji i najbolniji mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

MILA VUKOVIĆ

ud. Rade 23.IV.2017. - 23.V.2017.
Kažu da vrijeme tugu briše, a tuge i boli sve više. Neizmjerno hvala svim dobrim i dragim ljudima koji su iskreno i duboko s nama dijelili tugu i bol. Hvala za svaku suzu, toplu riječ, iskreni stisak ruke, a posebno veliko hvala don Marinu Marčiću na dirljivim riječima oproštaja. Zahvalna obitelj: sin Ivica, kćeri Jasminka, Neda i Marija, zetovi Dule Jelavić, Zdenko Šarić, Velo Usorac, unučad Maja, Joško, Pero, Matea, Dario,Srećko, Mirjana, Ivan, praunučad Danica, Dragana, Ana, Duško, Ivan, Jurjana, nevjeste Senka i Suzana, zet Ivan Pervan i ostala rodbina i prijatelji Zauvijek ćeš ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Hvala ti za sve. Počivala u miru Božjem.
Dana 23.V.2017. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi suprug, otac, svekar, djed i pradjed

MATE NOVAK - KRONJAC

1923. - 2017.
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su došli ispratiti našeg voljenog na vječni počinak kao i onima koji su sućut izrazili pismenim putem. Zahvalna supruga sa sinovima i njihovim obiteljima Počivao u miru Božjem.
Dana 22.V.2017. navršava se mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

ANTE BULIĆ

1934. - 2017.
Duboko smo dirnuti pažnjom i izrazima sućuti rodbine, prijatelja i susjeda koji su se na dostojanstven način oprostili od pokojnika i njegov grob okitili cvijećem. Hvala ti za svu ljubav i dobrotu dragi naš Ante, ostaješ u našim mislima i srcima. Zahvalna obitelj Misa zadušnica služit će se dana 22.V.2017. u 17.30 sati u crkvi P.B.D.M. u Tugarima. Počivao u miru Božjem.