Sjećanje na voljenog supruga, oca, djeda, punca i brata

IVAN VRANČIĆ

17.VIII.2013. - 17.VIII.2017.
Vrijeme koje prolazi ne donosi zaborav, samo bolnu istinu da više nisi s nama. U tišini vječnog mira nek' te prate naše misli i molitve. Zahvalna supruga Ankica s obitelji Počivao u miru Božjem.

MARIO MILANOVIĆ

Hrvatski vitez Kipar i slikar 1956. - 1992.
Dragi brate Mario danas se navršilo 25 godina od kako si dao život za slobodnu Hrvatsku. SIT TIBI TERRA CROATICA LEVIS S bratskom ljubavlju Zvonimir
Sjećanje na voljenog

MLADEN MAROVIĆ

hrvatski branitelj 17.VIII.2014. - 17.VIII.2017.
S ljubavlju koju smrt ne prekida i tugom koju vrijeme ne liječi, ostaješ živjeti u našim srcima. Tvoja obitelj Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

NIKOLA KLARIĆ

17.VIII.1972. - 17.VIII.2017.
Iako su prošle mnoge godine i dalje živiš u našim srcima i mislima. Tvoji najmiliji: Tonka, Nada, Iko, Stipe i Lida s obiteljima Počivao u miru Božjem.
S vjerom i nadom u Uskrsnuće i život vječni 17.VIII.2017. navršava se godina dana od odlaska našeg voljenog

VELJKO STIPINOVIĆ

17.VIII.2016. - 17.VIII.2017.
Vrijeme prolazi, ali ne donosi utjehu, samo bolnu istinu da smo te zauvijek izgubili. Život bez tebe je život bez života, to znamo samo mi koji živimo. Voljeni nikad ne umiru. Ožalošćeni: supruga Anđelka, sin Daniel s obitelji, kći Katarina s obitelji, nevista Andrica s obitelji i ostala rodbina Počivao u miru.
U sjećanje na supruga, tatu, dida, pradida, punca

ANTE MILE ŠIMAC

17.II.2017. – 17.VIII.2017.
Možemo plakati, jer je otišao, ili se možemo smijati, jer je živio. Možemo zatvoriti oči i moliti se da se vrati, ili možemo otvoriti oči i vidjeti što je sve ostavio iza sebe Srce nam može biti prazno, jer ga ne možemo vidjeti, ili može biti prepuno ljubavi koju smo dijelili. Možemo ga se sjećati samo po tome što ga više nema, ili možemo čuvati uspomenu na njega i dopustiti mu da živi dalje. Možemo plakati i zatvoriti se, ili možemo učiniti ono što bi on htio da učinimo... nastaviti živjeti podignute glave, širokog osmjeha, punih pluća, otvorenog srca. Zahvaljujemo svima na izrazima sućuti, cvijeću, društvima na dostojnom obilježavanju njegovog djelovanja. Misa zadušnica je danas u 17 sati. A mi, njegova mala, velika ekipa, uvijek ćemo ga voljeti i nastaviti Nevenka, Tatjana, Anita, Marita, Korina, Ivor, Vid, Žarko, Ivica, Zoran
Povodom 25. godišnjice herojske pogibije na južnom bojištu s ponosom i zahvalnošću sjećamo se naših suboraca

FRANE MIHANOVIĆ

1967. - 1992.

MARIO MILANOVIĆ

1956. - 1992.
Veterani 158. brigade i 6. Domobranske pukovnije