Dana 24.IV.2017. navršava se pet tužnih godina otkada smo izgubili dragog supruga i oca

ANTE LISTEŠ

(TONE)
Dragi Tone, u Boga si vjerovao, da bi dragom Bogu otišao, a nama veliku tugu i bol ostavio. Uvijek ćeš biti voljen i nikada zaboravljen. Neka te dragi Bog nagradi. Vole te tvoji tužni: supruga Nada i sinovi Marko i Ivan Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenu

MLADENKA ČOVIĆ

24.IV.2013. - 24.IV.2017.
Vrijeme koje prolazi ne zacjeljuje rane na srcu i bol u duši. Beskrajno nedostaješ. Sestra Neda, Mile, Tina, Marija i Tomislav Počivala u miru Božjem.

DARE NAZOR

Sjećanja nikada ne umiru, ona ostaju i žive s nama, tako i naše uspomene na tebe, vječno gore plamenom Božje milosti i dobrote. Tvoji Marija, Duje i Jure s obitelji Uvijek s nama.
"Uskrsnuće je naša vjera, vječni život je naša nada, sjećanje je naša ljubav."

NIKOLA PERIŠIĆ

8. travnja 1985. - 24. travnja 2013.
Ljubav nikada ne umire. Tvoja obitelj
Bolno sjećanje

JOSIP DUJMIĆ JOCA

23.IV.2014. - 23.IV.2017.
Ono lijepo što smo zajedno proživjeli ne nosim samo kao sjećanje nego kao jedan u sebi dragocjenjen dar. Zauvjek tvoja Joza
Bolno sjećanje

JOSIP DUJMIĆ JOCA

23.IV.2014. - 23.IV.2017.
S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Hvala ti za dobrotu i ljubav. Puno fališ ćaća. Tvoja Branka, Adrian, Vivienne i Frank
Sjećanje na našu voljenu sestru

MARIJA ČALE

23.IV.2013. - 23.IV.2017.
S tugom i ponosom čuvamo uspomenu na tebe, tvoju plemenitost i neizmjernu dobrotu, ostaješ zauvijek u našim srcima. U tišini vječnog mira neka te prate naše misli i molitve. Hvala svima koji te se sjećaju i posjećuju tvoj tihi dom. Neka te čuvaju anđeli! Tvoj brat, nećaci i nećakinje

BOŽO MANDIĆ

25.XII.1953. - 23.IV.2016.
Godina je prošla... Iz očiju suze teku, kao kapi kiše. Našim životima kao rijeci, ti si bio most. U svakom kutu tvoja je sjena. Nikada nećemo zaboraviti večer, kada si nas napustio. Fali nam tvoj osmijeh. Fali nam, da nas dočekaš u kući... Ništa nije isto od kada te nema... Nitko od nas nije isti... Sve se promijenilo... Ponosni smo na sebe, jer smo dio tebe... U nama kuca srce tvoje. Hvala ti za sve što si uradio za nas. Ti sad putuješ kroz zvijezde, prati te svaka naša minuta... Volimo te. Čuvali te Anđeli Nebeski... Tvoji: Jela, Kristina, Maja, Antonija, Ješa, Korina, Tonka, David, Duje, Stipe, Hrvoje i Alen Sv. misa zadušnica bit će u ponedjeljak 24.IV. u 15 h u crkvi Sv. Nikole - Bogdanovići (Sratok).
Dana 23.IV.2017. navršavaju se dvije tužne godine od kada nas je napustio naš dragi

JURE ZADRO

general HVO-a brigadir HV-a 2015. - 2017.
Toliko je trenutaka koje želimo dijeliti s tobom, a tebe nema. Postoji samo velika ljubav kojom smo te vezali u našim srcima i kojom te čuvamo od zaborava. Tvoji: supruga Ljubinka, sinovi Mladen i Marijan, braća i sestre s obiteljima, rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se 23.IV.2017. (nedjelja) u 19 sati u crkvi sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku, Split.