StoryEditorOCM
Hrvatskaproglašena krivom

Tuča dvije Hrvatice: ‘Kurvo, zavela si mog muža!‘; Pretukla Ivanu u kafiću, udarila je torbicom u glavu, a onda...

Piše VIJESTI SD
1. travnja 2024. - 16:41

Ivana (35) je proglašena krivom i osuđena jer je napala vlasnicu kafića tvrdeći da je vodila ljubav s njezinim mužem.

Kako se navodi u presudi, Ivana je potkraj veljače oko 9 sati ujutro u kafiću u Zagrebu “u vidno alkoholiziranom stanju vrijeđala ženu pogrdnim riječima: Kurvetino jedna, droljo, je*ala si se sa mojim mužem!”

“Potom je fizički nasrnula na nju udarivši ju šakom po desnoj strani lica i torbicom dva puta po glavi, kojim postupkom je uznemirila goste caffe bara. Dakle, na javnom mjestu ponašala se na naročito drzak i nepristojan način, vrijeđajući građane i narušavajući njihov mir”, naglasila je sutkinja, piše Danica.hr.

Suđeno joj u odsutnosti

Ivana se nije odazivala pozivima suda pa joj je suđeno u odsutnosti. Napadnuta žena svjedočila je kako je tog jutra s dvije prijateljice ispijala kavu u svojem kafiću kad je u lokal ušla Ivana, koju zna od ranije, i sjela pokraj njih.

“Počela me odmah vrijeđati raznim pogrdnim riječima, unosila mi se u lice, a kad sam je zamolila da napusti lokal, odbila je. Otišla sam iza šanka, ali Ivana je došla i preko šanka me torbicom udarila u glavu.

Ponovno sam otišla do vrata i kazala joj da izađe, a tada me je udarila šakom i opet torbicom, cijelo vrijeme me je vrijeđala. Nakon toga sam pozvala policiju. Ne znam tko joj je muž ili dečko, niti znam bilo što o njoj, osim imena”, naglasila je vlasnica kafića.

Sutkinja je Ivanu osudila na kaznu od 100 eura te mora platiti 70 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:35