StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOSVETILA JOJ PJESMU

Ima mamin osmijeh, ali se ne eksponira: znate li kako izgleda kći Hanke Paldum? U njoj ima utjehu nakon životnih drama

Piše Scena SD
12. ožujka 2024. - 07:30
Hanka Paldum, na desnoj fotografiji u društvu Miroslava Lilića, legendarnog tv urednika i kasnije predsjednika uprave diskografske kuće Croatia RecordsCropix

Pjevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna desetljećima i uvijek ima svoju odanu publiku. Svoj privatni život, međutim, oduvijek se trudila držati dalje od očiju javnosti.

Ali kako život, na žalost, prema njoj nije bio u svemu blagonaklon, mnoge ružne stvari iz Hankinog obiteljskog života punile su medijske stupce.

Glazbenica ima dvoje djece sa bivšim suprugom Muradifom - sina Mirzada (39) i kćer Minelu (43). Hanka i Muradif, njena ljubav iz srednjoškolskih dana, kako su pisali BiH mediji, razveli su se nakon 13 godina braka.

Hanka se posvetila djeci i karijeri, a kasnije se zaljubila u beogradskog nogometnog trenera Miladina Živadinovića, no nije željela više stupati u brak. 

Nakon toga ponovno ju je zadesila tragedija u privatnom životu. Njezin sin je izazvao prometnu nesreću pod utjecajem droge i bio osuđen na zatvorsku kaznu.

Prije tri godine odjeknula je vijest kako je Mirzada ponovno uhitila policija zbog sumnje da je psihički i fizički maltretirao 26-godišnju djevojku pisao je tada Bljesak info.  

"Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi" - jedan je od komentara pjevačice na nemile događaje.

O Hankinoj kćeri Mineli javnost manje zna, a pjevačica je o njoj ovako rekla:

"Minela mi je uvijek bila desna ruka, velika pomoć, a mogla sam se osloniti na nju dok je bila i mala...".

Minela svojoj majci i danas pomaže u karijeri, pripremama za nastupe. Mediji za nju pišu da ima istančan modni ukus, a na fotografijama na kojima nasmiješena pozira uz majku, evidentno je da je naslijedila i njezin široki, topli osmijeh.

Prošle godine pojavila se u videospotu svoje mame emotivnog naslova i stihova "Nitko kao majka".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 10:04