StoryEditorOCM
ShowbizPOGORŠANO STANJE

Alain Delon je zbog prijava opet morao biti pregledan, izustio je dirljive riječi pred liječnikom: ‘Želim umrijeti‘

Piše SCENA SD
24. siječnja 2024. - 13:48

Zbog pravnih postupaka koji se vode radi prijava zbog zlouporabe slabosti koju su djeca Alaina Delona podnijela protiv bivše očeve partnerice Hiromi Rollin, glumčevo zdravlje i lucidnost morali su se procijeniti nekoliko puta. Prema informacijama koje je otkrio francuski Le Parisien, tijekom posljednjeg pregleda legendarni je glumac svom liječniku povjerio želju da umre...

image

 Imanje Alaina Delona La Brulerie,u centralnoj Francuskoj

Guillaume Souvant/Afp

Le Parisien objavio je članak koji otkriva da glumac više nije čovjek kakav je nekad bio: fizički i psihički oslabljen, izgubio je lucidnost. Posljednjih godina Alain Delon navodno je bio podvrgnut različitim procjenama kako bi se utvrdila njegova razina razlučivanja, nakon prijave za zloporabu slabosti koju su njegova djeca podnijela protiv Hiromi Rollin. Prema Le Parisienu, rezultati bi pokazali da bi glumac "iskusio četiri faze svog zdravstvenog stanja sa sve lošijom lucidnošću".

image

 Alain Delon

Christophe Simon/Afp

Godina 2021. označila je dramatičnu prekretnicu. Između rujna 2021. i lipnja 2023. liječnici su navodno primijetili "značajno oštećenje razlučivanja povezano s usporavanjem razmišljanja i poteškoćama u rješavanju njegovih obiteljskih problema, i konačno, u srpnju 2023., potpuno ukidanje njegovog razlučivanja". Tijekom ovog završnog pregleda, liječnik je navodno napisao u svom izvješću da je "moral glumca bio nizak i da se čini da ‘više ne očekuje ništa od života‘". 

image

Anthony Delon, Alain Delon i Anouchka Delon

Ian Langsdon/Afp

Već nekoliko tjedana Alainova djeca međusobno se svađaju. Na početku ujedinjeni protiv očeve partnerice Hiromi Rollin, sada su postali najgori neprijatelji. Sve je počelo 4. siječnja, kada je objavljena vijest da je Anthony Delon podnio tužbu protiv kći Anouchke Delon.

image

Alain Delon i Anouchka Delon

Alberto Pizzoli/Afp

Najstariji od braće i sestara optužuje svoju sestru da je od njega i brata Alain-Fabiena sakrila pogoršanje zdravstvenog stanja njihovog oca. Kći Alaina Delona brzo je reagirala podnošenjem vlastite tužbe za klevetu. Zatim se 9. siječnja uključio i Alain-Fabien, koji je podnio prijavu protiv svoje sestre Anouchke zbog "prijevare zlouporabe stanja neznanja ili situacije slabosti ranjive osobe". Suočeno s tim optužbama, tužiteljstvo u Montargisu naložilo je kvalificiranom liječniku 11. siječnja da provede novu procjenu zdravstvenog stanja zvijezde.

Sve se više spominje kako se braća i sestra u stvari bore oko ostavštine francuske legende. Sada izlazi i na vidjelo da je navodno važan podatak i u kojoj će zemlji Alain Delon umrijeti, jer o tome ovisi visina ostavštine. Kako sada stvari stoje, ova priča neće skoro završiti.

image

Anthony Delon i Alain Delon

Thomas Coex/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 08:47