StoryEditorOCM
Panoramanagađanja

Nostradamusovo proročanstvo izazvalo pomutnju: sljedeći kralj neće biti William nego Harry?! Evo zašto neki vjeruju u to

Piše Mozaik SD
21. ožujka 2024. - 14:00

Iako bi prema pravilu kralja Charlesa trebao naslijediti princ William, Nostradamusovo proročanstvo kaže drugačije. Nakon što je otkriveno da je kralju Charlesu dijagnosticiran karcinom, britanski dvor je potresao novi skandal zbog bolesti Kate Middleton, točnije njezinog dugog izbivanja iz javnosti. Teorije zavjere oko ovog slučaja samo su se nizale, a nije ih umirio ni nedavno objavljena snimka na kojoj su navodno Kate i princ William uhvaćeni dok su se vraćali iz kupovine.

Osim svega toga, Nostradamusovo proročanstvo za 2024. godinu došlo je u fokus na društvenim mrežama, u kojem se spominje tko će postati novi kralj Britanije. Po pravilu, nasljednik bi trebao biti njegov stariji sin, princ William, međutim, proročanstvo ukazuje na drugačiji ishod. Odlomak glasi:

- Kralj Otoka protjeran silom... zamijenjen onim koji neće pokazivati nikakve znakove kraljevstva.

Kako navodi economictimes.com, tumačenja ove rečenice upućuju na princa Harryja.

Prema tom tumačenju, princ Harry će preuzeti prijestolje jer je on taj koji nema znakove kraljevstva, odnosno, on je faktički izbačen iz obitelji i sada je daleko, u Americi.

Mnogi vide dokaz za ovo proročanstvo u Harryjevom nedavnom posjetu ocu. Kad je saznao da je bolestan, napravio je dug let kako bi ga posjetio samo 45 minuta, pa se odmah vratio natrag.

Jedni smatraju da su se njih dvojica tada dogovorila o nečemu važnom, dok su drugi skeptični je li uopće posjetio oca.

Navodno je Nostradamus imao posebnu sposobnost predviđanja sudbine kraljevske obitelji, jer je u njegovim spisima navodno zabilježeno da će kraljica Elizabeta II umrijeti u 96. godini, što se i dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:14