StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Djevice će napredovati na poslu, Ribe se zaokupiti internetom, a Lavovi će kasniti

Piše Moazik SD
25. travnja 2024. - 08:01

Ovan

Odlično ćete se snalaziti u aktivnostima koje zahtijevaju zavidne umne vještine. Puni ste svježih i originalnih ideja, koje ćete početi provoditi u djelo.

Nalet optimizma mogao bi vas natjerati na potrošnju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Bik

Vaš se poduzetan duh budi. Osjetit ćete potrebu za promjenama na raznim poljima. Spremni ste porušiti mostove koje ste dugo gradili, no zastanite na trenutak i razmislite je li to ono što uistinu želite.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Blizanci

Na poslu ćete upravljati povjerljivim podacima. Puno će biti na kocki pa ćete morati obuzdati poriv da s drugima dijelite informacije. Netko iz prošlosti vraća se u vaš život. Odlučit ćete mu pružiti novu priliku.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Rak

Nemate hrabrosti pristupiti osobi koja vam je draga. Čak i ako vam jasno kaže da joj se sviđate, bit ćete uvjereni da vas vidi samo kao prijatelja. Mislite li da niste dovoljno dobri za nju, podcjenujete se.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Lav

Kašnjenje s rokovima moglo bi se nepovoljno odraziti na vašu motivaciju, ali nemojte odustajati. Nepredviđeni problemi zahtijevat će da posegnete za rezervnim planom. Moguće su probavne smetnje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Djevica

Napredovat ćete na poslu i dobro procjenjivati novčane mogućnosti. Vaš najveći adut bit će analitičan um i moć prodiranja u srž teme ili problema. Raste vam želja za druženjem i novim iskustvima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

Vaga

Frustrirat će vas nečija tajnovitost. Bit ćete uvjereni da nešto skriva pa ćete pokušati nametljivim ispitivanjem proniknuti u njegove misli. Naiđete li na otpor, bit ćete još radoznaliji. Pazite se grlobolje.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Briga o djeci i starijim članovima obitelji prilično će vas iscrpiti. Unatoč umoru, iskoristite večernje sate za susret s prijateljima, jer ćete se razgovorom osloboditi stresa. Pazite se oštrih predmeta.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Strijelac

Razmislite kada ste zadnji put posjetili liječnika, a osobito zubara. Bilo bi dobro da zakažete sistematski pregled. Okolnosti na poslu ili u školi donose nepredvidive situacije. Iznenadit će vas rasplet.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Jarac

Današnji događaji mogli bi vam izmijeniti svakodnevicu. Samci će upoznati osobu koja će im postati važna, dok bi parovi mogli doznati novosti o dolasku prinove. Očekuju vas zanimljive poslovne vijesti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

Vodenjak

Ne objavljujte na društvenim mrežama sadržaje koji bi mogli nekog uznemiriti. Držite se podalje od politike i komentiranja prijepornih tema. Netko bi se mogao osjetiti napadnutim pa će vas javno prozvati.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Ribe

Jedna će vas medijska tema toliko zaokupiti da nećete prestati razmišljati o njoj. Stalno ćete pratiti rasprave na internetu i u njima sudjelovati, što će vam oduzeti puno vremena koje možete pametnije potrošiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:02