StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Blizanci imaju velike ambicije, Djevice očekuje porast obaveza na poslu, Ribe počnite štedjeti

Piše MOZAIK SD
28. travnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Većinu ćete stvari promatrati kroz prizmu financija, pa i intimne odnose. Želite pronaći nekoga tko je ozbiljan i može vam ponuditi sigurnost pa nećete gubiti vrijeme na veze koje ne vode nikuda. Iz tog ćete se razloga upustiti u odnos isključivo ako procijenite da je druga strana stabilna i financijski dobro potkovana. 

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ulazak Venere u vaš znak donosi priliku da se zaljubite. Bit ćete šarmantni i privlačni pa vam neće biti problem zavesti onoga tko vam je zagolicao maštu. Poslovni život je u uzlaznoj putanji. Događat će vam se sjajne stvari i otvarati prilike koje do jučer niste ni sanjali. Ovo je vrijeme novih poslova, suradnji i napredovanja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ambicije su vam velike, ali neusklađene s trenutnim okolnostima. Precjenjivat ćete svoje mogućnosti i pogrešno procjenjivati situacije i ljude pa je bolje da u ovom razdoblju izbjegavajte veće podvige. Zasićeni ste obavezama pa će vam trenuci mira i samoće biti neophodni za opuštanje i punjenje baterija.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ako je vaša ljubavna situacija nestabilna, nadolazeći dani vratit će vam optimizam i uliti nadu da se vrijedi boriti. Odlučno ćete prionuti na rješavanje problema i okrenuti se prema sretnijoj budućnosti. Umor i stres pogodovat će razvoju psihosomatskih smetnji. Više se odmarajte i izbjegavajte naporne ili vratolomne aktivnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

U ljubavi ćete biti dominantni i zahtjevni. Partner će osjećati da ga gušite, no smatrat ćete da je doza ljubomore u vezi zdrava jer pokazuje da vam je stalo. Naporan rad i trud bit će nagrađeni, no neki će biti zavidni na vaš uspjeh. Ne obazirite se na zlobne komentare i nastavite dalje odvažno kročiti svojim putem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ovo je tjedan za uživanje u životu, ljubavi i romantičnim trenucima s voljenim. Ako ste samac, idealno je vrijeme za flert i zavođenje. Nije isključena ni mogućnost započinjanja veze na daljinu. Očekuje vas porast obaveza na poslu. Nadređeni će imati od vas velika očekivanja, stoga dokažite da ste na visini zadatka.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Samci će biti oprezni i sumnjičavi pa se neće olako upuštati u nove odnose. Vezani će pak osjećati da ih partner ne razumije. Aktualizirat će se pitanja vezana za nasljedstvo, raspodjelu imovine ili isplate osiguranja. Počnite paziti na prehranu i odrecite se poroka koji vam utječu na opće stanje i kvalitetu života.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Imate velika očekivanja od osobe koju ste nedavno upoznali. Jasno ćete joj dati do znanja da ste spremni za idući korak, no zbunit će vas njezino oklijevanje. Očekuje vas porast zaduženja i suočavanje sa zadacima koje dugo odgađate. Morat ćete češće surađivati. Nezaposleni će pronaći dobro plaćen sezonski posao.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Vezani će osvježiti seksualni život i uvesti mnoge novitete u spavaću sobu. Iako će na tom polju sve funkcionirati besprijekorno, ostali aspekti suživota neće biti toliko skladni. Očekuje vas puno obaveza, ali nesebično ćete pomagati suradnicima i rado im dijeliti savjete. Isticat ćete se kreativnim pristupom radu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Uspostavit ćete skladan odnos s dragim, a ni pokoja nesuglasica neće vam poremetiti idilu. S više ćete optimizma prionuti na rješavanje problema, a obostrana spremnost na kompromis dovest će do brzog pomirenja. Mogući su problemi sa zuboboljom. Ne odgađajte posjet stomatologu zbog iracionalnih strahova.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Doimat ćete se društvenima i otvorenima, no povući ćete se osjetite li da vam se netko želi približiti. U ovom ste trenutku spremni ponuditi samo prijateljstvo. Prisilite se na dovršavanje obaveza i nemojte se ustručavati potražiti pomoć ako negdje zapnete. Porast energije potaknut će vas na pojačanu tjelesnu aktivnost. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ako niste zadovoljni intimnim životom, dobit ćete priliku rasplamsati vatru u braku ili vezi načetoj monotonijom. Usamljeni će biti karizmatični. Ako vam se netko svidi, zavest ćete ga kombinacijom šarma i smisla za humor. Materijalna situacija je nestabilna. Nećete se ničega odricati, no stanje na računu poziva na štednju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:03