StoryEditorOCM
S mora i krajadokad ovako

Jutros je bio kaos na cestama: Zagora odsječena od Splita, stajalo se satima u koloni, nije se moglo ni preko Klisa!

Piše DALMACIJA SD
18. ožujka 2024. - 17:15

Jutros je na nekoliko sati Zagora bila praktički odsječena od Splita. Brza cesta je u manjem dijelu zbog radova "sužena" na samo jednu traku. Međutim, tu se često događaju prometne nesreće. A onda nastane kaos. Stotine i stotine ljudi čekaju da se čep očisti, Hitna ne može lako doći do unesrećenih, policajci se "čupaju" za glavu dok ne uspostave normalan promet.

image

f b

A tisuće građana kasne na svoja odredišta. "Imam zakazano u bolnici, sve mi propalo, a doktora čekam 7 mjeseci", u komentarima piše jedna građanka, druga pak navodi da je obavijest o zastoju čula na radiju, krenula je starom kliškom cestom, a i tamo – zastoj. Radovi na svakom koraku.

– Ovo je ludo, a što će biti za sezonu. Dalmacija drži HDZ na životu, a ovde ne vidim ulaganja. Ajd dobro, sad se grade ceste, ali sve mi je ovo kikili... – drugi će na Fejsu.

image

f b

– Brza kliška zatvorena zbog saobraćajne. Na ulazu u brzu klišku znak zabrane prolaska i obilazak na staru klišku. Nitko ga ne poštuje, izgleda, (upalili su ga odmah nakon mog prolaska, zvala sam 112), a iza mene je sad sigurno 50-ak vozila... I sve ih je više. Valjda će poslati policiju da zatvore ulaz na brzu cestu... Vozačka kultura nam je ne na nuli, nego ispod nule. Ono što me iznenađuje je da ima i profesionalnih vozača, kombija, kamiona, Hitne... koji su unatoč znaku prošli – napisala je jedna gospođa na Fejsu.

image

f b

image

f b

image

f b

image

f b

image

Kaos i gužve gdje god se okreneš, nije se moglo lako ni preko stare kliške ceste

image

f b

image

Kaos i gužve gdje god se okreneš, nije se moglo lako ni preko stare kliške ceste

image

f b

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:06