StoryEditorOCM
DalmacijaVRGORAC

Ekipa Banje prvak mjesnih odbora u bućama

Piše PSD.
18. rujna 2014. - 10:50

Šesnaest mjesnih odbora grada Vrgorca gotovo dva mjeseca natjecalo se u bućama po svim selima Vrgoračke krajine, za titulu najboljih bućača, koja je svojevrsni prestiž u ovom kraju. U uzbudljivom i neizvjesnom finalu slavila je momčad Banje protiv Stilja, na terenima Boćarskog kluba “Prokos”. Bilo je to pravo, tvrdo muško finale, koje je čupalo živce navijačima i jedne i druge ekipe.

Doslovno su se obje ekipe “vraćale iz mrtvih”, no na kraju, u napetoj završnici, sastav Banje iskoristio je svoje ponuđene prilike i slavio s 2:1 u partijama. Međutim, posebno treba istaknuti jedno ime u sastavu Banje, koja je dobra ekipa, posebno kad igra na svom terenu, a to je Ante Vuković Brajo, koji je pogađao svaku buću i zasluženo ponio titulu najboljeg igrača. Sad se Banja izjednačila sa Stiljima, obje ekipe imaju po dva naslova.

U susretu za treće mjesto Dusina je slavila protiv Zavojana, isto 2:1 u partijama. Nije to samo veliki uspjeh Banje, nego i Vukovića, jer šest Vukovića čini momčad novog starog prvaka: Ante, Tomislav, Milan, Dario, Ivo i Mate.


MATE PRIMORAC


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:57