StoryEditorOCM
OstaloDUBROVČANIN I OPUZENAC I DALJE U IGRI ZA NASLOVOM

Ovo se nikad prije nije dogodilo u povijesti doigravanja za malonogometnog prvaka Hrvatske!

Piše Tonči Vlašić
14. svibnja 2024. - 01:05

Od kad se u nas igraju finala na tri pobjede, ovo je šesta sezona, a prva u kojoj se tako igraju i polufinala, imali smo do sad samo dva rezultata - 3:0 ili 1:3. Dakle, niti jednom se do sad nije igrala majstorica, peta utakmica. Sad će se igrati. Futsal Dinamo je dobio četvrtu utakmicu finala u Omišu, svladao Olmisum boljim izvođenjem penala nakon što je poslije 50 minuta igre bilo 3:3, te je izjednačio rezultat u finalu na 2:2. 

Podsjetnik, Futsal Dinamo je dobio nakon produžetaka prvu utakmicu finala u svom domu sa 6:4, ali ne i drugu u kojoj je bio domaćin. U njoj je Olmissum slavio s 2:0, a potom su u svom Ribnjaku ‘Zeleno plavi‘ dobili sa 6:0 treću utakmicu finala, prvu kod kuće, ali ne sad i drugu iako su vodili s 2:0. Futsal Dinamo je s tri pogotka u nizu poveo, a domaćin izjednačio u 28. minuti. Nije bilo pogodaka u preostalih 12 minuta, te se igralo dodatnih deset, a kako ni tad se mreže nisu tresle, odlučili su pobjednika četvrte utakmice penali. Ako Olmissum bude uspješniji, prvak je. Nije uspio. Futsal Dinamo je ostao na životu, a majstorica je u njegovom domu u petak, 17. svibnja, u Zagrebu.

Dubrovčanin Antonio Konsuo i Opuzenac Neven Zonjić su lani sa zagrebačkim ‘Plavima‘ osvojili naslov prvaka. Hoće li ga ove sezone obraniti? 

image

Neven Zonjić pred vratima Olmissuma

Bozidar Vukicevic/Cropix
image

Antonio Konsuo (Futsal Dinamo) i Josip Jurlina (Olmissum)

Bozidar Vukicevic/Cropix
image

Neven Zonjić (Futsal Dinamo)

Bozidar Vukicevic/Cropix
28. svibanj 2024 10:10