Lokalni okusi i spoj tradicije i modernoga u svakom zalogaju Pantarulić: dostava na vrata i posebna ponuda za domaće
Sad je pravo vrijeme Ova starinska ruža može se koristiti na mali milijun načina: Dobra je za liker, ali i marmeladu Osebujna zbog intenzivnog mirisa i neobičnog oblika cvijeta, ruža stolisnica, na jugu poznatija kao centifolia, ove je godine na širem dubrovačkom području procvjetala ranije nego inače. U svojim okućnicama rascvjetane grmove bilježe i konavoski domaćini poput umirovljenika Andrije Grgurina iz Mikulića koji ovu mirisnu ‘rusicu‘ već godinama koristi za izradu starinskog likera rozolina. Ovaj je ružin liker nezaobilazan sastojak za ...
Bez njega jelo nije završeno Izraslo vam je previše petrusina i ne znate što s njim da ne propadne? Katija Živković savjetuje kako ga sačuvati, oduševit ćete se koliko je jednostavno!
RECEPT Za petak mogu i lazanje s povrćem - evo pravog proljetnog recepta sa špinatom za prste polizat
RIJETKA, A UKUSNA Bazga je sad u cvatu i pravo je vrijeme za babine recepte: evo što sve možete napraviti od ovog cvijeta!
GASTRO BAŠTINA Sad je vrijeme za napraviti liker od pupova narančina cvijeta. Donosimo dva recepta za liker koji su stari Dubrovčani cijenili i nosili na dar Osmanlijama
GASTRO BAŠTINA Sad je vrijeme za napraviti liker od pupova narančina cvijeta. Donosimo dva recepta za liker koji su stari Dubrovčani cijenili i nosili na dar Osmanlijama
SAVJETI KOJI ZLATA VRIJEDE Kako sačuvati svježinu namirnica? Evo koje povrće nikako ne smijete držati uz pomadore i jabuke!
‘BEZ PO MUKE‘ Preduhitrite nerviranje i traženje pred Uskrs: Napraviti svoj mladi sir uopće nije bauk, imamo jednostavan recept!
DOSTA VAM JE MESA? Pravi izbor za nemrsni petak! Probate li ovaj recept, sigurno ćete ga praviti više puta