StoryEditorOCM
ZabavaTelevisa presenta

Remake hita iz 90-ih novi je adut HTV-a: Telenovela ispunjena spletkama i strasti prikovat će vas za male ekrane

Piše Marija Lokas/JL
15. listopada 2022. - 20:09

I bogati plaču – naziv je nove telenovele, inače remakea popularne serije iz 1990-ih godina, koja se od petka, 14. listopada počinje emitirati na Prvom programu HTV-a, piše Jutarnji.

U središtu radnje prepune spletki, strasti, uzbuđenja i naglih obrata je Mariana, mlada i inteligentna djevojka željna usavršavanja i uspjeha, no s malo prilika da to i ostvari.

Odrasta bez oca i majke, a na svijetu ostaje potpuno sama nakon smrti voljene kume nakon čega joj se život nezamislivo zakomplicira. No, sudbina umiješa svoje prste kad igrom slučaja upozna Alberta Salvatierru, magnata prehrambene industrije. Njihov susret dogodi se nakon što se na sastanku g. Alberto žestoko sukobi sa sinom Luisom Albertom. Inače, odnos oca i sina je odavno narušen, kada je u tragediji život izgubio Matías, Luis Albertov jedini brat. Nakon svađe g. Alberto napušta sastanak, srce mu ubrzano kuca i doživi infarkt, a Mariana ga vidi i spasi mu život.

Nakon oporavka odluči potražiti djevojku i pomoći joj te je dovodi u svoju vilu Salvatierra gdje žive i Daniela, njegova druga supruga, Luis Alberto i sin iz Danielina prvog braka Santiago.

 

U ulozi Mariane našla se 33-godišnja meksička glumica Claudia Martin. Od 2015. do sad glumila je u nekoliko televizijskih projekata, uključujući i telenovelu “Enamorándome de Ramón”, gdje je imala jednu od ključnih uloga.

U kolovozu 2017. najavljena je na velika zvona kao glavna uloga u telenoveli “Sin tu mirada”, remakeu popularne meksičke sapunice iz 1997., “Esmeralda”. To je ujedno glumici koju prati 200 tisuća ljudi na Instagramu bila i prva glavna uloga u telenoveli.

05. svibanj 2024 05:49