StoryEditorOCM

PIK Mortadela s crnim maslinama - bogata vitaminima i mineralima

Piše PSD.
3. studenog 2015. - 09:01
Mortadela je dobro poznata tradicionalna mesna delicija podrijetlom iz Bolonje koja svoj prepoznatljiv okus i glatku teksturu njeguje već godinama. Tradicionalnom okusu PIK mortadele pripremljene od vrhunskih komada mesa teško je odoljeti, a pogotovo kada se u nju dodaju bogati začini poput crnog papra i maslina koji joj daju jednostavnu, posve drugačiju notu, u potpunosti pogodnu za naš organizam.

Dobrobiti maslina kao važnog sastojka PIK mortadele


U mediteranskim podnebljima poput našeg, masline i njene prerađevine bitan su sastojak svakodnevne prehrane. Jedan od razloga zbog kojih je maslina toliko cijenjena među prehrambenim stručnjacima i potrošačima je ponajprije njen nutritivni sastav.

Plod masline sadrži brojne zaštitne antioksidativne i protuupalne sastojke koji djeluj...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:14