Mortadela je dobro poznata tradicionalna mesna delicija podrijetlom iz Bolonje koja svoj prepoznatljiv okus i glatku teksturu njeguje već godinama. Tradicionalnom okusu PIK mortadele pripremljene od vrhunskih komada mesa teško je odoljeti, a pogotovo kada se u nju dodaju bogati začini poput crnog papra i maslina koji joj daju jednostavnu, posve drugačiju notu, u potpunosti pogodnu za naš organizam.
Dobrobiti maslina kao važnog sastojka PIK mortadele
U mediteranskim podnebljima poput našeg, masline i njene prerađevine bitan su sastojak svakodnevne prehrane. Jedan od razloga zbog kojih je maslina toliko cijenjena među prehrambenim stručnjacima i potrošačima je ponajprije njen nutritivni sastav.
Plod masline sadrži brojne zaštitne antioksidativne i protuupalne sastojke koji djeluj...
Dobrobiti maslina kao važnog sastojka PIK mortadele
U mediteranskim podnebljima poput našeg, masline i njene prerađevine bitan su sastojak svakodnevne prehrane. Jedan od razloga zbog kojih je maslina toliko cijenjena među prehrambenim stručnjacima i potrošačima je ponajprije njen nutritivni sastav.
Plod masline sadrži brojne zaštitne antioksidativne i protuupalne sastojke koji djeluj...