StoryEditorOCM
Dalmacijaprivedeni pravdi

Dovršena kriminalistička istraživanja za niz razbojništava i krađa

Piše PSD.
21. siječnja 2015. - 11:27
Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom koji se sumnjiči da je 8. siječnja ove godine ušao u kladionici i prijeteći PVC bocom napunjenom nepoznatom tekućinom od zaposlenih otuđio novac.

Provedeno je i kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom koja je prethodni dan uhićena nakon što je u prodavaonici u Splitu otuđila razne artikle. Kada su je djelatnice zaustavile fizički se suprotstavila, ali su je uspjele zadržati do dolaska policije. Nadalje se sumnjiči da je početkom siječnja u prodavaonici tehnike otuđila četiri CD playera pričinivši štetu veću od dvije tisuće kuna.

Nad 22-godišnjakom koji se sumnjiči da je 31. prosinca prošle godine s leđa prišao 77-godišnjakinji kojoj je iz ruke istrgnuo i otuđio novčanik sa dokumentima i novcem, dovršeno je kriminalističko istraživanje.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 19-godišnjakom koji se sumnjiči da je 30. prosinca prošle godine u mjestu Neorić, u prodavaonici otuđio ladicu registar kase u kojoj se nalazilo pet tisuća kuna. Nadalje se sumnjiči da je 16. siječnja u Solinu i 17. siječnja u Kaštel Kambelovcu ušao u prodavaonici i iskoristivši nepažnju zaposlenih otuđio uložak registar kase pričinivši ukupnu materijalnu štetu iznosu oko 4500 kuna.

Podnijeto je Posebno izviješće nadležnom Državnom odvjetništvu.



PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:16