StoryEditorOCM
DalmacijaFINALE

Prugovljani s(p)retniji od ‘Vucinih apostola’

Piše PSD.
16. rujna 2014. - 00:04

Ekipa “Prugova” osvojila je Ljetnu ligu malog nogometa općine Muć, koja se igra u selima mućkoga kraja. Na igralištu “Blebin dolac” u Neoriću susret s “Vucinim apostolima” završen je neodlučeno pa su Prugovljani izvođenjem šesteraca slavili sa 5:4. Prije finala “Experia bar” je u borbi za treće mjesto premoćno pobijedio “Veterane” sa 4:1. Revijalnu utakmicu odigrali su stari “meštri” od baluna, veterani Sutine i Prugova, a bolji su bili Prugovljani s 4:3.

Mali balun u Neorić je privukao brojnu publiku s ovog područja, ali i iz drugih mjesta, pa je bilo nekoliko stotina gledatelja. Organizatori iz MNK “Dalmacija 2013” bili su zadovoljni jer se Ljetna liga igra već 15 godina i privlači sve više ekipa.

– Počeli smo odavno utakmicama u Sutini i Neoriću, a zatim je bilo sve više zainteresiranih za Ljetnu ligu. Drago nam je što se mali nogomet igra s takvim žarom na cijelom području, a ovakvog uspjeha Lige ne bi bilo i bez stalne podrške Općine Muć – kaže Darijo Marasović u ime organizatora MNK “Dalmacija 2013”. Nakon finala i pobjede “Prugova” proglašeni su najbolji sudionici natjecanja. Najbolji je igrač lige Ivan Bezina Beba iz momčadi “Prugova”, najbolji je vratar Mario Landikušić Jaja iz “Experia bara”, a najbolji strijelac Stipe Vrdoljak iz “Vucinih apostola’.


O. KOHAREVIĆ


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:33