StoryEditorOCM
Svijettragedija

Stravična smrt mlade djevojke: u napuštenoj crkvi nađeno tijelo, policija ima dvije teorije, obje su strašne....

Piše Vijesti SD
12. travnja 2024. - 07:50

Mlada Francuskinja, čije je beživotno tijelo pronađeno u napuštenoj talijanskoj crkvi u poluraspadnutom stanju, tamo se našla jer je tražila duhove, piše CNN donoseći nove detalje o bizarnom slučaju koji je zgranuo talijansku i svjetsku javnost. Tako barem glasi jedna od teorija talijanske policije koja još istražuje stravičnu smrt mlade djevojke.

Djevojka stara 22 godine iz okolice Lyona umrla je iskrvarivši iz ubodne rane i čini se da je možda bila žrtva nekog neobičnog rituala. To se sada, nakon započete istrage, pokazuje kao djelomično točno. Policija, naime, ima dvije teorije. Jedna je da je djevojka poginula sudjelujući u izazovu na društvenoj mreži TikTok vezanom uz traženje duhova u objektima za koje se tvrdi da su ukleti. Druga je da je umrla u nekoj vrsti žrtvovanja, odnosno da je bila riječ o pristanku na ubojstvo, prenosi Jutarnji.hr.

Glasnogovornica policije La Sallea, gradića u dolini Aosta, izjavila je za CNN, koji ne navodi ime te policijske službenice, da je djevojka svojoj obitelji rekla da ide tražiti duhove u Italiju. Vrlo je moguće, dodala je, da je to učinila u sklopu izazova s posjećivanjem ukletih kuća koji se trenutačno igra u Francuskoj. Postoji mogućnost da je pokušaj snimanja neobičnog filma koji je trebao biti objavljen na TikToku pošao po zlu.

Dakako, postoje i druge mogućnosti. Policija je objavila da traga za mladićem u čijem je društvu djevojka viđena prije smrti. Glasnogovornica je rekla kako svjedoci tvrde da su žrtvu vidjeli s mladićem i da su oboje bili odjeveni kao vampiri. Djevojka je, prema tvrdnjama ljudi s kojima je policija razgovarala, izgledala "blijedo i izmučeno". Iako se sve čini kao gruba šala, tijelo djevojke dokaz je da nije riječ o igri.

Prema izvješću mrtvozornika, bila je izbodena kamperskim nožem, a imala je i prostrijelne rane iz vatrenog oružja u području vrata i trbuha. Međutim, vjeruje se da su nanesene nakon što je umrla te da je uzrok smrti bilo puštanje krvi. Dio krvi, navode CNN-ovi izvori, uklonjen je s poda crkve u kojoj je pronađena. Policija tvrdi da nema znakova otpora žrtve.

Bila je odjevena u tajice, majicu i dugi crni kaput, a ne, kako su navodili svjedoci, u nekakav kostim. Pokraj nje su pronađeni slatkiši iz lokalne trgovine. Nije bilo osobnih isprava ni telefona.

Pronašao ju je mještanin u trenutku kada se njezino tijelo već počelo raspadati. Prošli je tjedan u blizini crkve snimljen kombi za kojim policija također traga. CNN navodi kako se u vezi s ovim slučajem traga za još dvije nestale osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:20