StoryEditorOCM
Svijetmonstrum iza brave

Strava u SAD-u: Policajac uhićen zbog zlostavljanja trinaestomjesečne bebe; ‘Prvo je rekao da ju je izujedao pas...‘

Piše vijesti sd
22. travnja 2024. - 09:00

Steven Kyle Cugini (28), policajac i vojni veteran iz Jorka u Pennsylvaniji u SAD-u, uhićen je pod optužbom za silovanje i teški napad na trinaestomjesečnu bebu. Naime, on je prilikom ispitivanja u policiji prvotno tvrdio je da je dijete izujedao obiteljski pas, da bi kasnije priznao svoj monstruozni čin, prenosi N1.

Cugini je otac mladih blizankinja, što cijeli slučaj čini još bizarnijim. Istragu je vodila jedinica za kriminalističku istragu “Likens”, koja je odgovorila na izvještaje o teškim modricama kod 13-mjesečnog djeteta između 11. i 15. travnja. Prema kaznenoj prijavi, dijete je zadobilo prijelom obje potkoljenične kosti na lijevoj nozi, kao i druge ozljede koje ukazuju na seksualno zlostavljanje.

Sudski dokumenti pokazuju da je majka djeteta optužena da je pomagala u prikrivanju zlostavljanja – ali protiv nje nije podignuta optužnica. Cugini je prvo pokušao da za bebine ozljede okrivi osip od pelena, a potom je pokušao uvjeriti istražitelje kako ju je napao obiteljski pas.

Majka je prvo štitila muškarca, ali je priznala kako je dozvolila Cuginiju da okupa njenu kćerkicu, u vrijeme dok je spremala večeru.

Osumnjičeni je tada navodno zaključao vrata zahoda, navodno kako bi spriječio njenog petogodišnjeg sina da ga ometa, međutim, majka je čula svoju kćerku kako “jako glasno plače”, došla je do vrata i počela lupati.

Prema izjavi pod zakletvom, kada je majka pokucala na vrata, Cuginiju je trebalo 10 sekundi da odgovori, a kad je otvorio, majica mu je bila mokra, kao i hlače. Na kraju je priznao zločin nakon što su ga saslušali policajci i potvrdio da su se ozljede dogodile dok je sam brinuo o djetetu.

Kancelarija okružnog tužitelja okruga Dofin podnijela je kaznenu prijavu u utorak i Cugini je odmah uhićen. Nije pružao otpor.

Radio je kao policajac u gradu Jork i odmah je suspendiran, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 09:02