StoryEditorOCM
Svijetstrpljive životinje

Sin na imanju pronašao mrtve roditelje, obitelj i policajci šokirani uzrokom smrti: ‘Rijetkost je da oni ubiju ljude‘

Piše Vijesti SD
19. travnja 2024. - 12:36
Sin je pronašao mrtve postarije roditelje na imanju u ruralnom području zapadnog Aucklanda (ilustracija)Aamir Qureshi/Afp

Postariji bračni par (oboje u 80-ima) pronađen je mrtav u oboru kraj njihove kuće, smještenoj u ruralnom području zapadnog Aucklanda, izvijestio je New Zealand Herald.

Kako piše News Sky, njihova tijela otkrio je sin, koji je došao provjeriti što se događa jer mu se neko vrijeme nisu javljali, prenosi Jutarnji list

Bilo mu je jasno kako razlog tome sigurno ne može biti dobar, pa je sa strahom obilazio imanje. Njegovi su se najcrnji strahovi obistinili kad je ušao u obor i otkrio tijela svojih roditelja. Odmah je pozvao policiju. Oni su došli i kutu prostorije vidjeli veoma uznemirenog ovna.

- Još jedna osoba je na mjestu događaja dobila lakše ozljede, jer ih je taj isti ovan napao - objavili su iz policije.

On je zbog toga ustrijeljen.

Tijela su poslana na obdukciju, a obitelj i prijatelji šokirani su onim što se dogodilo.

- Oni su bili dobri ljudi i ovo nisu zaslužili. Svi smo u šoku i jako uznemireni. Osjećam se kao da sam sanjao da se ovo dogodilo - rekao je Dean Burell, nećak ubijenog para.

Uzrok smrti još uvijek nije poznat, jer se čekaju nalazi obdukcije. No, vjeruje se kako ih je usmrtio ovan. Iako je rijetkost da oni ubiju ljude, jer su to jako strpljive životinje, jaki su i zbog toga ljudima mogu nanijeti ozbiljne ozljede.

image

Iako je rijetkost da oni ubiju ljude, jer su to jako strpljive životinje, jaki su i zbog toga ljudima mogu nanijeti ozbiljne ozljede(ilustracija)

Oli Scarff/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:36