StoryEditorOCM
Svijetužas

Otac i kćer se vozili na jet skiju, dok ih je obitelj gledala i snimala. U njih se zabio drugi jet ski i ubio curicu

Piše vijesti sd
27. kolovoza 2023. - 14:22

Yagnmur Koseoglu bila je na stražnjoj strani tatinog jet-skija kada je druga jurilica velikom brzinom udarila u njih, usmrtivši djevojčicu na mjestu. Dvojicu muškaraca na drugom jet-skiju u dobi od 25 i 17 godina uhitila je turska policija i suočeni su s optužbama za ubojstvo iz nehata.

Obitelj Yagnmur, rođene u Britaniji, je porijeklom iz Turske. Njen otac vodi restoran u Hemel Hempsteadu, a ona je odrasla u Hertfordshireu. Njezin ujak, Mehmet Goren, jučer je odao počast "prelijepoj" djevojci - otkrivši da je bila "uvijek nasmijana" i da je sanjala da postane pop zvijezda.

Šokantnu videosnimku koja je previše grafična za objavu snimio je Yagnmurin brat Toprak (14), a prikazuje djevojčicu i njezinog oca Okana (41) kako se voze uz obalu Ayvalika u Izmiru. Yagnmurin drugi brat Deniz (15) može se vidjeti kako se zabavlja u moru dok se njihova mama, socijalna radnica Gunes (36), opušta na plaži.

Ništa ne sluteći, članovi obitelji smiju se i šale dok promatraju par kćeri i oca; prije nego što se pojavio još jedan jetski, zabio se u njih i oboje ih bacio u more, prenosu The Sun.

Može se čuti Toprak kako govori: “Koji ku**c?! Ti momci su upravo naletjeli na tatu i Yagnmur. Koji ku**c?!"

Mehmet je otkrio kako se, nakon što se kamera prestala vrtjeti, jetski napadača okrenuo i ponovno pregazio oca i kćer dok su bili u vodi.

image
facebook photo

Yagnmur je kasnije proglašena mrtvom, dok su dvojica napadača - za jednog se smatra da je držao video kameru - pobjegla s mjesta događaja nakon ove nesreće koja se zbila 12. kolovoza.

Kasnije ih je uhitila obalna straža. 25-godišnjak je u međuvremenu pušten uz jamčevinu, dok je 17-godišnjak zadržan u pritvoru.

Mehmet, koji je bio kod kuće u Nottinghamu kada se incident dogodio, otkrio je užasne posljedice incidenta. Rekao je: “Krv joj je tekla iz lica i po cijelom tijelu. Bilo je to traumatično za cijelu obitelj. Bila je najmlađa. Vidjeti je takvu je jednostavno bilo nezamislivo. Bila je tako puna života. Bila je tako sretna cijelo vrijeme. Imala je hrpu prijatelja i bila je jako ljubazna prema svima. Voljela je pjevati i obožavala je svoju šminku. Tek je postajala tinejdžerica i imala je toliko toga za ponuditi svijetu.”

Obitelj, turskog podrijetla, posjećivala bi plažu u Ayvaliku jednom godišnje, a baka i djed su živjeli u blizini. Šokantno, Yagnmurina obitelj otkrila je da su osobe koje su iznajmljivale vodene skutere imale oko 12 godina. Mehmet je rekao: “Tako je u mnogim dijelovima Turske. Država se u te stvari ne miješa. Nema zdravlja i sigurnosti."

Tvrtka za vodene skutere čak ih je i nastavila iznajmljivati samo 20 minuta nakon incidenta. Mehmet je kazao: "Vlasnici su rekli da su nedodirljivi. Tu se ne može ništa učiniti."

Obitelj Koseoglu položila je svoju kćer na počinak na ceremoniji u blizini svog britanskog rodnog grada prošlog tjedna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 13:02