StoryEditorOCM
Regijasvi su u šoku

Tragedija u Beogradu: brat Nikole Koje preminuo na hipodromu. Udario ga je konj

Piše Vijesti SD
4. srpnja 2023. - 13:47

Brat glumca Nikole Koje, Vladimir Kojo (59), tragično je nastradao u četvrtak, a sprovod će se održati danas na Novom groblju u Beogradu, prenosi srpski Blic.

Tragedija se, prema neslužbenim informacijama, dogodila kada ga je udario konj na hipodromu, piše Kurir.

Kako se navodi, konj je zbacio jahača, a Kojo je pritrčao da zaustavi životinju. U tom trenutku konj ga je udario i nanio mu teške povrede.

Ekipe hitne pomoći stigle su na mjesto nesreće, a Vladimir Kojo je navodno i dalje davao znakove života, ali je preminuo u bolnici.

Nikola Kojo oprostio se od Vladimira emotivnom porukom.

- Posljednji pozdrav dragom bratu, napisao je.

Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba "Lastin put" s knedlom u grlu za Kurir je govorio o preminulom Vladimiru.

- On je 7 godina bio trener u našem klubu, a posljednjih godinu dana nije jer sam ja povukao konje s hipodroma, zbog loših uvjeta koji su tamo, nažalost. Vladimir tamo ima dva konja, galopera - počeo je Vladan.

- Vladimir je radio tu u Beogradu, na hipodromu. Ovaj slučaj, ovo što se njemu desilo, to se desi jednom u dvije milijarde slučajeva. On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naletio na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar... Niko tu nije kriv, ni konj ni on... Ja ne mogu da vjerujem da se ovo desilo - priča Damjanović, inače istaknuti trener već 40 godina.

- Oni jednostavno nisu vidjeli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja - objašnjava šokirani Damjanović.

- To je konj koji je bio u treningu kod njega, znači njegov konj. Vladimir je bio deset dana u komi na VMA, s višestrukim povredama glave i tijela... Ne znam što bih vam više rekao. Strašno. Izgleda da Bog sebi stvarno zove najbolje. On je bio neponovljiv, duhovit, uvijek za šalu... Eto - ispričao je Kojin prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 20:16