StoryEditorOCM
RegijaTužba: da ili ne

Razočarani Tony Cetinski nakon otkazivanja koncerta: Sarajevo i ja ostajemo u još snažnijoj vezi nego ikada ranije

Piše Vijesti SD
2. veljače 2024. - 22:23

Nedavno je otkazan koncert Tonyja Cetinskog u Sarajevu povodom obilježavanja 40 godina Zimskih olimpijskih igara u prijestolnici Bosne i Hercegovine. Iako je ovaj nastup izazvao podijeljene reakcije u javnosti, te je bilo i onih koji su smatrali da je potpuno pogrešna ideja da hrvatski pjevač nastupa na ovakvom događaju, Tony nije odustajao od ideje da održi koncert.

Međutim, organizatori su i službeno donijeli odluku o otkazivanju nastupa, a iako je vidno razočaran, Cetinski ne planira pokrenuti tužbu.

- Mislim da organizator ima razloge i elemente za tužbu. Ja se neću baviti gradonačelnicom ni njenom prijateljicom influensericom. Imam pametnijeg posla. A Sarajevo i ja ostajemo u još snažnijoj vezi nego ikada ranije i jednom ćemo to i koncertom dokazati - izjavio je Cetinski, a njegovu izjavu prenosi portal cdm.

Podsjetimo, prije nedjelju dana pjevač se oglasio na društvenim mrežama, te istakao da je ovo prvi put u njegovoj karijeri da mu se otkazuje koncert.

- Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu. Neka sam i ja to doživio… Eto da i mene neko zabrani ili ti otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, nego još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide - napisao je Tony i dodao:

- Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav. Ovim koncertom ćemo moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan, točnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošeom.

Tako da, eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na dio stihova: Nije važno gdje se moliš, po kojoj svetoj knjizi… Samo je važno jesi li čovjek ili nisi - napisao je Cetinski u objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:31