StoryEditorOCM
Hrvatska‘nikako se otarasit‘

Jadranka Kosor u problemima nakon svađe s Vesnom Vučemilović na društvenim mrežama: ‘Ja blokiram, oni se množe!‘

Piše vijesti sd
15. svibnja 2024. - 09:49

Nakon što se na društvenim mrežama zakačila s Vesnom Vučemilović, donedavnom članicom Suverenista koja je izbačena iz stranke nakon pakta s HDZ-om, bivša premijerka Jadranka Kosor zapala je u "probleme".

Naime, vrlo aktivna tviterašica pod svojim je objavama navukla hordu neželjenih pratitelja koji je vrijeđaju, a sudeći po njezinim objavama, nikako ih se ne može riješiti, piše Jutarnji list.

- Dosta jutros blokiram ove neke nove profile koji su se, po naredbi, je li, namnožili kretenskim uvredama. Jer gazdama smeta što pišem. A ja nemam vrta za pljevljenje, al’male poslušnike imam, za blokiranje. Uspješan dan i vama želim! - napisala je Kosor jučer ujutro, no čini se da ih se još nije otarasila:

- Ja blokiram, oni se množe. Šefovi nervožasti - dodala je ubrzo, očito ne uspijevajući izaći na kraj s njima.

image

Jadranka Kosor

Zeljko Puhovski/Cropix

U komentarima je dobila veliku podršku svojih pratitelja od kojih su neki ustvrdili kako "neprekidno zagovaraju njezin povratak u aktivnu politiku".

Podsjetimo, nedamski obračun je krenuo kada je bivša čelnica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor na X-u ustvrdila: - Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz.

Nije dugo trebalo da joj Vučemilović uzvrati:

- Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: "Kud Ivo, tud i ja".

image

Vesna Vučemilović

Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 02:12