StoryEditorOCM
Crna kronikai nitko ne reagira

‘Žena je otišla s drugim, povela bebu, ostavila tri kćeri. Mene prijavila za nasilje. Godinu dana ne znam di mi je dite‘

Piše Vladimir Urukalo
19. travnja 2024. - 21:43
‘To jutro sve je bilo normalno, dica su otišla u školu, mala beba je bila u nosiljki, normalan dan...‘,  započinje svoju priču očajni DalmatinacJoško Šupić/Cropix

"Da je on napravio ovo što je ona, već bi bio iza 18 brava i ne bi vidija ni sunca ni miseca tko zna koliko dugo!" Ovako je jedan dobro upućeni pravosudni djelatnik komentirao situaciju 50-ak godina starog muškarca koji je ostao sam živjeti i brinuti se o svoje tri malodobne djevojčice nakon što ih je njegova supruga i njihova majka prije nekih godinu dana jednog dana iznenada napustila.

I sa sobom povela četvrto tek rođeno dijete, tada tromjesečnu djevojčicu, u nepoznatom pravcu. Bez znanja oca bebe koji je to formalno na papiru te je na njegovoj adresi prijavljeno dijete.

Poslije je saznao da je supruga otišla živjeti s njihovim prijateljem s kojim je čak u obiteljskom srodstvu i koji je najvjerojatnije, kako on to sumnja, djetetov otac.

No, krenimo od početka.

Glavni lik n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:30