stdClass Object ( [id] => 59419 [title] => Vlasnica kaštelanskog kafića mlade konobarice tjerala na prostituciju, spasila ih Lidija Šunjerga [alias] => vlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga [catid] => 243 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola

Kaštelanska policija počela je istragu koja se povezuje s maloljetničkom prostitucijom koja navodno postoji u caffe baru “Goga” smještenom na rivi u Kaštel Starome.

Slobodnoj Dalmaciji javile su se dvije djevojke, jedna maloljetna (17) i druga mlađa punoljetnica (18), koje su otkrile zastrašujuće radnje s kojima su se susretale i koje su proživljavale tijekom sedmodnevnog sezonskog rada u kafiću.

Radi zaštite njihova identiteta, kroz ovu tužnu priču predstavit ćemo ih kao Karlu (18) i Ninu (17) godina. Prva je u Kaštela stigla iz Osijeka, a druga uz suglasnost svojih roditelja iz Zagreba. 

- Nakon što sam pročitala oglas u “Slavonskoj burzi”, u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, s osiguranim smještajem i hranom, odlučila sam se javiti ne bi li sama sebi zaradila za upis na fakultet. Na moj poziv odgovorila mi je izvjesna Goga (vlasnica caffe bara) i obećala ono što malo tko ne bi prihvatio. Ugodan smještaj, topli obrok, prijevoz s posla i na posao do kuće...

Upitala me odmah u startu razgovora imam li neku prijateljicu da je povedem sa sobom, na što sam ja kazala da bi sa mnom radio moj brat, da bi mi ona odgovorila da primaju samo mlade djevojke. Pozvala sam svoju 17-godišnju prijateljicu iz Zagreba, naravno uz pristanak njezinih roditelja, i istoga dana zaputile smo se prema Kaštelima – priča nam Karla, čija je i majka razgovarala s vlasnicom kafića kada joj je obećala odlične uvjete rada za njezinu kćer.

Već prvog radnog dana po dolasku u Kaštela djevojke su doživjele šok. Prijateljica vlasnice kafića u potpuno alkoholiziranom stanju odvela ih je do kuće u kojoj su imale smještaj, a koja je, prema njihovoj priči, bila nalik džungli.

 - Ušle smo unutra, a na samom pragu kuće osjećao se nesnošljiv smrad koji je kulminirao ulaskom u sobu u kojoj smo imale smještaj. Ostale smo šokirane, u trenu smo jedna drugu pogledale, smrad se širio sa svih strana, prozori na sobi bili su porazbijani, a tepih pod nogama potpuno mokar.

Naš novinar s uznemirenim djevojkama u Kaštelima
Plahte na kojima smo spavale bile su potpuno poderane, a prvoga dana nismo niti htjele vaditi svoju prtljagu dok nismo otišle do trgovine i cijelu sobu kompletno dezinficirale. Za razliku od smještaja, prvi radni dan pretvorio se u još veći horor.

- Nakon što smo ušle u lokal, desetak pripitih gostiju počelo se odmah vrtjeti oko nas, a nakon što smo ugledale da smo nakon kratkog vremena rada dobile visoke napojnice, pretpostavile smo u kojem smjeru cijela priča vodi. Častili su nas turama pića, a nakon što sam izišla na terasu kafića poslužiti piće, gosti su me počeli napipavati po stražnjici i nogama – priča nam u suzama 17-godišnja Nina.

Dodaje kako je treća, 16-godišnja konobarica koja je toga dana radila jutarnju smjenu ostala cijeli dan u kafiću, gosti su je doslovno nalijevali votkom, a njih pet do šest u večernjim satima “izredalo se nad njom” u sanitarnom čvoru kafića.

Nakon prve odrađene večeri, pomislile smo kako su se takve gadarije u lokalu događale s obzirom na to da se radilo o vikendu, no ista stvar nastavila se i tijekom idućih radnih dana.

- Kad sam došla na posao odjevena u usku majicu uz tijelo, poviše koje sam imala svezanu maramu, vlasnica Goga mi je naredila da tu maramu skinem, jer da u njoj djelujem bolesna i očitala mi bukvicu da od sutra na posao ne dolazim u dugim hlačama, jer se zna da je radna uniforma ili kratke vruće hlačice ili kratka suknjica – priča nam Karla, koja je tijekom sedmodnevnog boravka u Kaštelima u društvu imala i svojeg dečka iz Osijeka, koji je sasvim slučajno na terenskom radu boravio u blizini Kaštela.

- Čim je vlasnica doznala da mi dečko svaki dan dolazi na posao, rekla mi je da to neće ići tako, jer da zbog njega opada promet u njezinu lokalu i da se gosti ne mogu zabavljati onako kako bi oni htjeli. Odmah sam shvatila razlog zbog čega mi to govori, međutim, za razliku od mene moja maloljetna prijateljica Nina doživjela je ono što se u žargonu kaže – samo dno dna.

Lidija Šunjerga izvukla je djevojke iz "pakla"
Gosti su je, priča nam Karla, prilikom posluživanja doslovno pipali po međunožju, nudili joj nemoralne ponude u kojima bi za jednu noć s njima mogla dobiti kao 15 dana rada u lokalu, a vlasnica Goga sve je to gledala i potpuno opravdavala.

Čak joj je kazala da na posao dolazi u kratkoj suknjici bez gaćica, a gosti su je tjerali da im sjedne u naručje kako bi im uspjela naplatiti račun. Vlasnik susjednog lokala uvlačio joj je ruku pod suknju, seksualno ju je zlostavljao, a treću radnu večer svi gosti lokala su je od glave do pete ispipali, na što je ona upozorila vlasnicu kafića, koja je bila vječno pijana. Međutim, nikakva uspjeha, naravno, nije bilo – priča Karla, koja je nakon sedam dana odlučila skupa sa svojom prijateljicom otići na policiju.

Djevojke su zatim pričale o neugodnostima koje su doživljavale kada bi bilo kome rekle u kojemu lokalu rade.

- Svi bi nas, nakon što bi im kazali da radimo kod Goge, gledali kao “štrace “. Međutim, mi nismo uopće shvaćale o čemu se radi. Tek nakon pet najgorih dana u svojem životu, shvatile smo, zapravo, u što smo upale, a spasio nas je jedan slučajni prolaznik, momak koji nam je pomogao i odveo nas do svoje tete koja nas je smjestila u svojem stanu – pred kraj razgovora rekle su djevojke.

Da stvar bude zanimljivija, momak kojega su upoznale nećak je Lidije Šunjerge, bivše pornozvijezde i nedavne kandidatkinje za gradonačelnicu grada Kaštela. Kako bismo upotpunili cijelu priču, obratili smo se i njoj za komentar, a ona nam je kratko izjavila:

- Nakon što mi je ove dvije djevojke nećak doveo doma i nakon što sam čula strašnu priču koja im se događala sedam dana dok su radile kod Goge, odmah sam otišla k njoj i zaprijetila joj, ako joj policija i nadležna inspekcija ne zatvore lokal, da ću to učiniti sama ja.

Smjestila sam ih kod sebe privremeno na dva dana, razgovarala sam s njihovim roditeljima i potrudit ću se i dati sve od sebe da im u idućih nekoliko dana, kad su već došle u Kaštela, nađem neki normalan posao – priča Šunjerga, koja je skupa s djevojkama cijeli slučaj i prijavila kaštelanskoj policiji.

Policija je u subotu ispitala Karlu, a s Ninom će se u stanici u Kaštel Gomilici danas zbog ispitivanja pojaviti predstavnik kaštelanskog Centra za socijalnu skrb.

Zbog slučaja ovih dviju djevojaka, kaštelanska policija svakako bi trebala preispitati i ostale okolnosti koje se svakodnevno događaju u caffe baru “Goga” ponajprije zbog toga što su druge dvije zaposlenice isto maloljetnice, a prema pričama naših sugovornica, s gostima čak stupaju u seksualne odnose.

Tijekom nedjelje do vlasnice spomenutog caffe bara, unatoč brojnim pozivima, do komentara nismo uspjeli doći.

Izjave: pipanje, seks...

Gosti su me pipali po stražnjici i nogama, a vlasnica Goga sve je to gledala i opravdavala.

Vlasnica kafića mi je rekla da na posao dolazim u kratkoj suknjici bez gaćica

Jednu večer su me svi muški u kafiću ispipali, a pijana vlasnica kafića nije reagirala

Jednu 16-godišnju konobaricu gosti su nalijevali votkom, a njih pet se izredalo nad njom u sanitarnom čvoru

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => djevojke iz zagreba i osijeka kaštelanskoj policiji prijavile vlasnicu objekta te goste lokala za koje tvrde da su ih seksualno napastovali i uznemiravali [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2009-07-13 12:16:46 [created_by] => 30 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2009-07-13 12:26:54 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2009-07-13 12:16:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 22063 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 243 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz crne kronike. [menu-meta_keywords] => vijesti, crna kronika, nesreće, tragedije [secure] => 0 [page_title] => Crna kronika [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 0 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 1 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2009/07/13/Novosti/MALOLJETNICE_KASTELA 120709.1.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x408" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [description] => [parent] => 119 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"119","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Small","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"1","itemRelatedAuthor":"1","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 15391796 Threads: 6 Questions: 3190273151 Slow queries: 7165963 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 235783609 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 53 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /vijesti/crna-kronika/vlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga-59419 [printLink] => /vijesti/crna-kronika/vlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga-59419?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 59508 [name] => kafićgoge [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kaficgoge [link] => /tag/kaficgoge ) [1] => stdClass Object ( [id] => 59509 [name] => konobarice [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => konobarice [link] => /tag/konobarice ) [2] => stdClass Object ( [id] => 422105 [name] => prostitucija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => prostitucija [link] => /tag/prostitucija ) [3] => stdClass Object ( [id] => 59511 [name] => lidijašunjerga [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => lidijasunjerga [link] => /tag/lidijasunjerga ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => djevojke iz zagreba i osijeka kaštelanskoj policiji prijavile vlasnicu objekta te goste lokala za koje tvrde da su ih seksualno napastovali i uznemiravali [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Vlasnica kaštelanskog kafića mlade konobarice tjerala na prostituciju, spasila ih Lidija Šunjerga [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-17-12-40-51-30 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/07/13/Novosti/MALOLJETNICE_KASTELA 120709.1.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/07/13/Novosti/MALOLJETNICE_KASTELA 120709.1.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola

Kaštelanska policija počela je istragu koja se povezuje s maloljetničkom prostitucijom koja navodno postoji u caffe baru “Goga” smještenom na rivi u Kaštel Starome.

Slobodnoj Dalmaciji javile su se dvije djevojke, jedna maloljetna (17) i druga mlađa punoljetnica (18), koje su otkrile zastrašujuće radnje s kojima su se susretale i koje su proživljavale tijekom sedmodnevnog sezonskog rada u kafiću.

Radi zaštite njihova identiteta, kroz ovu tužnu priču predstavit ćemo ih kao Karlu (18) i Ninu (17) godina. Prva je u Kaštela stigla iz Osijeka, a druga uz suglasnost svojih roditelja iz Zagreba. 

- Nakon što sam pročitala oglas u “Slavonskoj burzi”, u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, s osiguranim smještajem i hranom, odlučila sam se javiti ne bi li sama sebi zaradila za upis na fakultet. Na moj poziv odgovorila mi je izvjesna Goga (vlasnica caffe bara) i obećala ono što malo tko ne bi prihvatio. Ugodan smještaj, topli obrok, prijevoz s posla i na posao do kuće...

Upitala me odmah u startu razgovora imam li neku prijateljicu da je povedem sa sobom, na što sam ja kazala da bi sa mnom radio moj brat, da bi mi ona odgovorila da primaju samo mlade djevojke. Pozvala sam svoju 17-godišnju prijateljicu iz Zagreba, naravno uz pristanak njezinih roditelja, i istoga dana zaputile smo se prema Kaštelima – priča nam Karla, čija je i majka razgovarala s vlasnicom kafića kada joj je obećala odlične uvjete rada za njezinu kćer.

Već prvog radnog dana po dolasku u Kaštela djevojke su doživjele šok. Prijateljica vlasnice kafića u potpuno alkoholiziranom stanju odvela ih je do kuće u kojoj su imale smještaj, a koja je, prema njihovoj priči, bila nalik džungli.

 - Ušle smo unutra, a na samom pragu kuće osjećao se nesnošljiv smrad koji je kulminirao ulaskom u sobu u kojoj smo imale smještaj. Ostale smo šokirane, u trenu smo jedna drugu pogledale, smrad se širio sa svih strana, prozori na sobi bili su porazbijani, a tepih pod nogama potpuno mokar.

Naš novinar s uznemirenim djevojkama u Kaštelima
Plahte na kojima smo spavale bile su potpuno poderane, a prvoga dana nismo niti htjele vaditi svoju prtljagu dok nismo otišle do trgovine i cijelu sobu kompletno dezinficirale. Za razliku od smještaja, prvi radni dan pretvorio se u još veći horor.

- Nakon što smo ušle u lokal, desetak pripitih gostiju počelo se odmah vrtjeti oko nas, a nakon što smo ugledale da smo nakon kratkog vremena rada dobile visoke napojnice, pretpostavile smo u kojem smjeru cijela priča vodi. Častili su nas turama pića, a nakon što sam izišla na terasu kafića poslužiti piće, gosti su me počeli napipavati po stražnjici i nogama – priča nam u suzama 17-godišnja Nina.

Dodaje kako je treća, 16-godišnja konobarica koja je toga dana radila jutarnju smjenu ostala cijeli dan u kafiću, gosti su je doslovno nalijevali votkom, a njih pet do šest u večernjim satima “izredalo se nad njom” u sanitarnom čvoru kafića.

Nakon prve odrađene večeri, pomislile smo kako su se takve gadarije u lokalu događale s obzirom na to da se radilo o vikendu, no ista stvar nastavila se i tijekom idućih radnih dana.

- Kad sam došla na posao odjevena u usku majicu uz tijelo, poviše koje sam imala svezanu maramu, vlasnica Goga mi je naredila da tu maramu skinem, jer da u njoj djelujem bolesna i očitala mi bukvicu da od sutra na posao ne dolazim u dugim hlačama, jer se zna da je radna uniforma ili kratke vruće hlačice ili kratka suknjica – priča nam Karla, koja je tijekom sedmodnevnog boravka u Kaštelima u društvu imala i svojeg dečka iz Osijeka, koji je sasvim slučajno na terenskom radu boravio u blizini Kaštela.

- Čim je vlasnica doznala da mi dečko svaki dan dolazi na posao, rekla mi je da to neće ići tako, jer da zbog njega opada promet u njezinu lokalu i da se gosti ne mogu zabavljati onako kako bi oni htjeli. Odmah sam shvatila razlog zbog čega mi to govori, međutim, za razliku od mene moja maloljetna prijateljica Nina doživjela je ono što se u žargonu kaže – samo dno dna.

Lidija Šunjerga izvukla je djevojke iz "pakla"
Gosti su je, priča nam Karla, prilikom posluživanja doslovno pipali po međunožju, nudili joj nemoralne ponude u kojima bi za jednu noć s njima mogla dobiti kao 15 dana rada u lokalu, a vlasnica Goga sve je to gledala i potpuno opravdavala.

Čak joj je kazala da na posao dolazi u kratkoj suknjici bez gaćica, a gosti su je tjerali da im sjedne u naručje kako bi im uspjela naplatiti račun. Vlasnik susjednog lokala uvlačio joj je ruku pod suknju, seksualno ju je zlostavljao, a treću radnu večer svi gosti lokala su je od glave do pete ispipali, na što je ona upozorila vlasnicu kafića, koja je bila vječno pijana. Međutim, nikakva uspjeha, naravno, nije bilo – priča Karla, koja je nakon sedam dana odlučila skupa sa svojom prijateljicom otići na policiju.

Djevojke su zatim pričale o neugodnostima koje su doživljavale kada bi bilo kome rekle u kojemu lokalu rade.

- Svi bi nas, nakon što bi im kazali da radimo kod Goge, gledali kao “štrace “. Međutim, mi nismo uopće shvaćale o čemu se radi. Tek nakon pet najgorih dana u svojem životu, shvatile smo, zapravo, u što smo upale, a spasio nas je jedan slučajni prolaznik, momak koji nam je pomogao i odveo nas do svoje tete koja nas je smjestila u svojem stanu – pred kraj razgovora rekle su djevojke.

Da stvar bude zanimljivija, momak kojega su upoznale nećak je Lidije Šunjerge, bivše pornozvijezde i nedavne kandidatkinje za gradonačelnicu grada Kaštela. Kako bismo upotpunili cijelu priču, obratili smo se i njoj za komentar, a ona nam je kratko izjavila:

- Nakon što mi je ove dvije djevojke nećak doveo doma i nakon što sam čula strašnu priču koja im se događala sedam dana dok su radile kod Goge, odmah sam otišla k njoj i zaprijetila joj, ako joj policija i nadležna inspekcija ne zatvore lokal, da ću to učiniti sama ja.

Smjestila sam ih kod sebe privremeno na dva dana, razgovarala sam s njihovim roditeljima i potrudit ću se i dati sve od sebe da im u idućih nekoliko dana, kad su već došle u Kaštela, nađem neki normalan posao – priča Šunjerga, koja je skupa s djevojkama cijeli slučaj i prijavila kaštelanskoj policiji.

Policija je u subotu ispitala Karlu, a s Ninom će se u stanici u Kaštel Gomilici danas zbog ispitivanja pojaviti predstavnik kaštelanskog Centra za socijalnu skrb.

Zbog slučaja ovih dviju djevojaka, kaštelanska policija svakako bi trebala preispitati i ostale okolnosti koje se svakodnevno događaju u caffe baru “Goga” ponajprije zbog toga što su druge dvije zaposlenice isto maloljetnice, a prema pričama naših sugovornica, s gostima čak stupaju u seksualne odnose.

Tijekom nedjelje do vlasnice spomenutog caffe bara, unatoč brojnim pozivima, do komentara nismo uspjeli doći.

Izjave: pipanje, seks...

Gosti su me pipali po stražnjici i nogama, a vlasnica Goga sve je to gledala i opravdavala.

Vlasnica kafića mi je rekla da na posao dolazim u kratkoj suknjici bez gaćica

Jednu večer su me svi muški u kafiću ispipali, a pijana vlasnica kafića nije reagirala

Jednu 16-godišnju konobaricu gosti su nalijevali votkom, a njih pet se izredalo nad njom u sanitarnom čvoru

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/vlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga-59419 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=96eb453d2a2c6f5572f15f747d7a1df0f720cf00 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Vlasnica+ka%C5%A1telanskog+kafi%C4%87a+mlade+konobarice+tjerala+na+prostituciju%2C+spasila+ih+Lidija+%C5%A0unjerga&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fvlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga-59419 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fvlasnica-kastelanskog-kafica-mlade-konobarice-tjerala-na-prostituciju-spasila-ih-lidija-sunjerga-59419 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => djevojke iz zagreba i osijeka kaštelanskoj policiji prijavile vlasnicu objekta te goste lokala za koje tvrde da su ih seksualno napastovali i uznemiravali [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Crna kronikadjevojke iz zagreba i osijeka kaštelanskoj policiji prijavile vlasnicu objekta te goste lokala za koje tvrde da su ih seksualno napastovali i uznemiravali

Vlasnica kaštelanskog kafića mlade konobarice tjerala na prostituciju, spasila ih Lidija Šunjerga

Piše PSD.
13. srpnja 2009. - 14:16
Nakon što sam pročitala oglas u ‘Slavonskoj burzi’ u kojem se tražila konobarica za rad u mirnom lokalu u Kaštelima, odlučila sam se javiti, ali me dočekao šok - gosti su me maltretirali, pipali... sve je bilo puno alkohola

Kaštelanska policija počela je istragu koja se povezuje s maloljetničkom prostitucijom koja navodno postoji u caffe baru “Goga” smještenom na rivi u Kaštel Starome.

Slobodnoj Dalmaciji javile su se dvije djevojke, jedna maloljetna (17) i druga mlađa punoljetnica (18), koje su otkrile zastrašujuće radnje s kojima su se susretale i koje su proživljavale tijekom sedmodnevnog sezonskog rada u kafiću.

Radi zaštite njihova identiteta, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 14:40