StoryEditorOCM
Promo arhivSAZNAJTE

Zašto je zimi važna pojačana hidratacija kože lica?!

Piše PROMO
8. siječnja 2018. - 10:18

Zima je godišnje doba koje je prilično neprijateljski raspoloženo prema našoj koži. Niske temperature i vjetar s jedne strane, a suhe grijane zatvorene prostorije s druge strane, veliki su neprijatelj zdravlju i ljepoti naše kože. Ovakvi ekstremi "troše" optimalnu razinu vlažnosti kože lica te ona postaje dehidrirana, siva, umorna, beživotna, suha, bez gipkosti, tonusa i punoće.

Jedan od najmoćnijih sastojaka koji čuva idealan nivo hidratacije naše kože jest – hijaluronska kiselina. Ona je ujedno glavni sastojak jedne od najpoznatijih i najboljih krema za njegu lica, kože oko očiju, vrata i dekoltea – Lux-Factor Hyaluron 4D krema. Ova krema, izdašne, ugodne i bogate teksture, namijenjena je svim tipovima kože, moćan je anti-age adut te izvrsna opcija upravo za zimu kada nam je potrebna pojačana hidratacija i raskošna njega lica.

Zapanjujući rezultati već nakon dva tjedna redovite upotrebe kreme protiv bora.
Mnoge žene zimi se žale da ih lice zateže, da je koža osjetljivija, a nerijetko se mogu pojaviti i lagane ozebline na obrazima ako pretjeramo s boravkom na otvorenome na niskim temperaturama. Koža će tada biti iziritirana, ljuskava i beživotna.

Svakako spriječite ove nepovoljne učinke zime na vašu kožu pomoću ugodne, efikasne kreme za lice Lux-Factor Hyaluron 4D, koja će držati vašu kožu optimalno hidratiziranom, vratiti joj tonus i volumen, poboljšati strukturu te popuniti bore i borice. Lux-Factor Hyaluron 4D krema je odlična alternativa botoxu – lice će vam biti zaobljeno, pupasto, popunjeno. Pružit će vašoj koži osjećaj lakoće, nahranjenosti, svježine, duboke hidratacije i iznimne zaglađenosti.

Lux-Factor Hyaluron 4D krema protiv bora već nakon 3 dana pokazuje prve znakove svoje učinkovitosti; nakon 2 tjedna rezultati su očiti i drugima, a nakon 2 mjeseca učinak kreme je potpun – koži se vraćaju tonus i volumen, poboljšava struktura, održava optimalan nivo vlažnosti te popunjavaju bore i borice. Posebno je koristite tijekom zimskih mjeseci i spriječit ćete ubrzano starenje kože lica uslijed oštrijih zimskih uvjeta.
 
Izbrišite bore sa lica i vi!

Sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivno sniženoj cijeni sa više od 30 % popusta, samo na Lux-Factor.com!

Naručite na: http://lux-factor.com/krema-protiv-bora

 
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:49