StoryEditorOCM
Hranasretna nepca

Posjetitelji Vinskog podruma kušali sam vrh hrvatske proizvodnje

21. svibnja 2016. - 20:48
radionica_sajam_vina6-21051

Četvrto izdanje “Vinskog podruma”, sajma vina i delicija u organizaciji “Slobodne Dalmacije”, protekla dva dana u Podrumima Dioklecijanove palače okupilo je najbolje domaće vinare, no posjetitelji subotnje ekskluzivne radionice “Hrvatska zlata i srebra iz Bordeauxa” u Hotelu Vestibul Palace imali su priliku kušati sam vrh hrvatske proizvodnje i to prema rezultatima natjecanja Challenge international du vin u Bordeauxu.

Radionica je mahom okupila vinske znalce pa je tim više atmosfera bila uzbudljiva, no unatoč polemičkim tonovima rasprava je prošla u vrlo prijateljskom raspoloženju, kako i priliči druženju uz dobru kapljicu.

- Najlakše je govoriti o vinu kad mu vidiš etiketu, no to nužno za sobom povlači i određenu količinu laži. Stoga smo sva vina na Challengeu ocijenjivali &l...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:29