StoryEditorOCM
Više od sportaaktivna na mrežama

Rumunjska tenisačica obožava Đokovića i Srbiju, poznatija je po tetovažama nego po uspjesima na terenu

Piše Sport SD
25. ožujka 2024. - 07:33

Rumunjska tenisačica Andreea Prisacariu 318. je igračica svijeta na WTA ljestvici i do ovog trenutka nije uspjela ostvariti neki zapaženiji rezultat u karijeri. Ipak, poznatija je po aktivnostima na društvenim mrežama nego po uspjesima na terenu.

Zgodna Rumunjka ima tijelo ukrašeno mnogim tetovažama koje privlače pažnju gdje god da krene, a poznato je da je osim rodne joj zemlje zaljubljena u Srbiju - pišu Sportske novosti.

Svaki slobodni trenutak koristi za noćni život u Beogradu, ali također voli posjećivati sportske događaje. Nedavno je prisustvovala derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a odavno je poznato da je velika navijačica Novaka Đokovića i to često ističe na društvenim mrežama.

- Nisam se još odlučila za koga ću navijati, sada sam na 50-50. Hvala Beograde, moje srce pripada tebi - poručila je tenisačica.

Kao što smo već spomenuli, na sportskom joj planu ne ide toliko dobro. Najbolji plasman u karijeri joj je 304. pozicija, a uglavnom igra ITF turnire. Osvojila je pet titula u devet finala, dok se može pohvaliti nešto boljom igrom u parovima gdje je osvojila devet turnira u 12 finala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:39