StoryEditorOCM
Više od sportanakon 17 godina

Francesco Totti otkrio potresne detalje razvoda: ‘Otac mi je umro od korone, a onda sam saznao da me supruga vara‘

Piše SPORT SD
8. siječnja 2024. - 15:29

Francesco Totti, legendarni igrač Rome i talijanske reprezentacije, 2022. godine se rastao od supruge Ilary Blasi, inače TV vdoiteljice, s kojom je bio u braku 17 godina.

Slovili su jednog od najglamuroznijih bračnih parova u Italiji, a Totti je otkrio razloge koji su doveli do njihovog razdvajanja.

"Zbog koronavirusa sam izgubio oca, a supruga nije bila sa mnom. Provjerio sam njezin mobitel, što nikada prije nisam radio, i pronašao poruke. Nisam mogao više spavati, više ništa nije bilo isto", započeo je legendarni Talijan pa nastavio:

"Moje supruge nije bilo kada mi je bila najpotrebnija. Do mene su dolazile razne glasine da ima drugog, a u stvarnosti ih je imala više od jednog. Nikada u 20 godina to nismo učinili jedno drugom, a onda su mi počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao i njen mobitel i vidio poruku posrednika između nje i nekog trečeg. Pisalo je: Vidimo se u hotelu", otkrio je.

image
AFP

Totti s bivšom suprugom ima troje djece - Cristiana, Isabel i Chanel, a Blasi je u međuvremenu započela vezu s njemačkim poduzetnikom Bastianom Mullerom, s kojim je zajedno dočekala 2024. godinu u Švicarskoj. Totti je, pak, uplovio u vezu s Noemi Bocchi.

"Bilo je dosta glasina da smo i prije varali jedno drugo, ali nismo. Nakon toga sam upao u depresiju i pretvarao se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi", rekao je Totti.

image

Francesco Totti i Ilary Blasi s djecom

AFP

Legendarni Talijan cijelu je karijeru proveo u Romi i zbog toga ostao u srcima svih navijača, jer je tijekom godina odbijao unosnije ponude velikih klubova. Sa svojim klubom jednom je osvojio Serie A, a 2006. je s Italijom postao prvak svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:36