StoryEditorOCM

Junak Dalmacije razbio je Dinamo, a i privatno mu ide dobro: ljubi samozatajnu Kaštelanku, nedavno su dobili kćer

Piše SPORT SD
23. siječnja 2024. - 19:52

Nije se HNL ni nastavio, eto nam ogromnog iznenađenja. Dinamo - Lokomotiva, 0:3. I to na Maksimiru. Tko je to mogao predvidjeti? 

Uz to, sva tri gola je zabio Duje Čop. Bivši igrač Hajduka, pa i Dinama. Prošle sezone je kao igrač Dinama na posudbi u Šibeniku izbacio "modre" iz Kupa golom u zadnjoj minuti, a sada im je opet uništio snove. Pratili su utakmicu i navijači Hajduka, ostao je Dinamo na sedam bodova zaostatka, a sada je odigrao samo jednu utakmicu manje od Hajduka u ljutoj borbi za prvenstvo.

Postao je tako Duje Čop junak Dalmacije, makar na jedan dan. I van nogometnih terena mu ide dosta dobro. Oženjen je već tri godine za samozatajnu Kaštelanku Anu, prije toga su i sedam godina bili u vezi. Par je dobio i kćer Milu pretprošle godine.

Par drži do privatnosti, pa tako se nije znalo da je Ana trudna. Vjenčali su se lipnju prošle godine u Zagrebu, a ni tu vijest javnost ne bi saznala da ih nisu odali uzvanici na svadbi. Sam Duje objavio je tijekom dana na Instagram Storyju snimku svadbene povorke, a influencerica Ema Luketin, koju je par pozvao na vjenčanje, objavila je neke videosnimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 18:19