StoryEditorOCM
TenisVažan je servis

Kakva blamaža: privlačna djevojka poželjela je poljubac na tribinama Wimbledona i odmah ostala šokirana

Piše R. R.
5. srpnja 2023. - 07:55

Scena je postala viralna, kod mnogih je izazvala smijeh, ali nekima je i jasno koliku je životnu dramu u samo nekoliko sekundi preživjela ova atraktivna djevojka.

Sve se zbivalo na terenu broj dva za vrijeme dvoboja prvog kola između Caspera Ruuda i Laurenta Lokolija u Wimbledonu. Jedna navijačica je došla na tribine u pratnji svog partnera i pauzu između dva gamea je htjela iskoristiti za poljubac.

Atraktivna brineta obučena u bijelu haljinu se namjestila i ponudila svom dečku, međutim poljubac je bio mnogo kraći nego što je očekivala. Naime, njen partner je odmah okrenuo glavu i bilo mu je draže gledati servis Lokolija nego se ljubiti s djevojkom.

Možda je i to prava lekcija ovoj djevojci kako će teško ikada postati „broj 1“ u životu svog dečka.  Umjesto poljupca s djevojkom izabrao je servis i jednostavno ostavio svoju partnericu da "visi u zraku". Mora se kazati da je imao savršen "tajming" za prekid poljupca, nije propustio običan prvi udarac u poenu. Djevojka je izgledala pomalo skamenjeno dok je zurila u dečka koji gleda teren kako ne bi propustio „nešto važno“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 12:16