StoryEditorOCM
Strani nogometvelika baza

Što je sad ovo? Riječani osnivaju klub navijača Partizana; Da, beogradskog Partizana, evo tko pokreće priču

Piše Sport SD
12. ožujka 2024. - 12:58

Navijačka baza Partizana uskoro će postati bogatija za još jedan službeni klub pristalica i to u Hrvatskoj. Naime, Klub navijača srpskog kluba osnovat će se u Rijeci, a kako navode na službenim stranicama Partizana činit će ga simpatizeri iz cijele Istre i Kvarnera.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao Partizanov bivši nogometaš Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog nogometa Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i  Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri. 

Uz njih su u Beogradu bili Stefano Stipanov, te Slobodan Mizdrak, a ugostili su ih član UO Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Mladen Krstajić i legende kluba Rade Zalad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

U razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organiziran dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okolice. Također, ostavljena je otvorena i mogućnost organiziranja ljetnih i zimskih priprema mlađih selekcija Partizana na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sjećanja na ovaj značajan susret, stoji na službenoj stranici Partizana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:22