StoryEditorOCM
Strani nogometšto će reći mila

Izraelci ludi za novim pojačanjem: ‘Bivši hajdukovac pljunuti je Ashton Kutcher, a igra kao Ramos‘

Piše SPORT SD
24. kolovoza 2023. - 11:19

"Igrao je za Hajduk, dvojnik je Ashtona Kutchera, a iduću sezonu će igrati u Maccabiju iz Haife", izašla je vijest danas u izraelskim medijima.

Hrvatski "Sergio Ramos" koji izgleda kao slavni glumac je Lorenco Šimić, 27-godišnji stoper koji je prošao omladinsku školu Hajduka, bio je u prvoj momčadi od početka 2016. do početka 2017. godine kada je za 1,5 milijuna eura prešao u Sampdoriju.

"Lorenco Šimić: Dvojnik Ashtona Kutchera sprema se za obračun s izraelskim nogometom", stoji u naslovu Ynetnews portala.

‘Hrvatski Sergio Ramos‘ stiže pojačati obranu Maccabija iz Haife i njegov dobar izgled sigurno neće škoditi, ali ostaje pitanje o njegovoj kondiciji, mogućnosti ozljede te njegovom utjecaju u svlačionici", dodaju Izraelci.

image
Ynetnews/Screenshot

Uz to napominju da ga je sa Ramosom prvi usporedio nitko drugo doli naš "Slavan Alpirević". Dovoljno blizu. Ipak, Lorencovi prijatelji u njemu prije vide Piquea, ali u svakom slučaju, da se radi film o njemu, glumio bi ga sigurno Ashton Kutcher.

U Maccabi Haifu Šimić stiže iz Ascolija, kluba u drugom rangu talijanskog nogometa, a napominju kako je prošle sezone bio jedan od najboljih braniča Serie B. Izraelski klub je za njega morao izdvojiti 800 tisuća eura.

Bilo kako bilo, sretno našem Ashtonu Kutcheru u Izraelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:05