StoryEditorOCM
Strani nogometne pita se njega

Engleski novinar otkrio: ‘Perišić želi u Hajduk, ali o transferu ne odlučuje on‘

Piše SPORT SD
13. srpnja 2023. - 17:13

Perišić je bez sumnje glavno ime prijelaznog roka u cijeloj Hrvatskoj. Pojavio se na pripremama s Tottenhamom, uoči njihovih prijateljskih utakmica koje će se održavati po Australiji i Aziji.

Jedan je od najplaćenijih igrača kluba, a doveo ga je trener Antonio Conte. Inače, njih dvoje se znaju još iz dana kada je Perišić igrao za milanski Inter pod palicom Talijana, a poznata je i informacija da se Perišićevom dolasku u Spurse protivio predsjednik kluba Daniel Levy. Ali, na nagovaranje Contea je popustio.

Contea sada nema, a Perišić je ostao, ostala je i njegova plaća, koja predstavlja veliki problem za klub, pogotovo zato što Hrvata novi trener Spursa Ange Postecoglou ne vidi u svojoj momčadi.

Najvjerojatnija opcija je odlazak. Već su bezbroj puta spomenute ponude iz Turske i Saudijske Arabije, kao i želja navijača Hajduka da se Ivan vrati odakle je i pošao u Europu koju je pokorio.

Uostalom, i sam je obećao povratak u Hajduk, i pritom je rekao da se na to neće morati dugo čekati, tako da se i najmanja informacija ili naznaka gleda pod povećalom.

Razni poznati novinari su već govorili o Perišićevom mogućem transferu ovo ljeto, a sada se njima pridružio i Dharmesh Sheth, novinar Sky Sporta koji već dugi niz godina detaljno prati zbivanja u Tottenhamu.

"Zanimljiva je situacija s Perišićem, po informacijama kojima raspolažem, njemu je želja otići, želi se vratiti u Hrvatsku i igrati za Hajduk", kazao je Sheth pa istaknuo:

"Može on pričati što god hoće, ali situacija je trenutno u Tottenhamovim rukama i onog trenutka kada Perišić bude odlazio, to će ipak biti pod Tottenhamovim uvjetima", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 15:55