StoryEditorOCM
OstaloPOUZDAN PARTNER

Vaš najbolji susjed svoju poslovnu filozofiju temelji na zdravoj i zadovoljnoj lokalnoj zajednici

Piše Anamaria Mikulić/sponzorirani sadržaj
2. veljače 2024. - 08:54

Prvu trgovinu otvorili su 1992. godine u obiteljskoj kući u Kaštel Kambelovcu, a danas posluju na 100 lokacija. S godinama su postali neizostavan dio svakodnevnog života svojih kupaca i sinonim za kvalitetu, povjerenje i podršku lokalnim zajednicama. Naravno, riječ je o Riboli - trgovačkom lancu s mrežom supermarketa, hipermarketa i marketa širom Dalmacije. 

U svrhu osiguravanja brze i efikasne opskrbe svojih trgovina, Ribola posjeduje vlastiti logističko-distributivni centar i otkupnu stanicu za voće i povrće. Navedeno omogućava svakodnevno svježe i kvalitetne proizvode te osigurava zadovoljstvo kupaca.

Najveće priznanje za rad i trud koji ulažu su im vjerni kupci, a njihove napore prepoznali su i drugi, o čemu svjedoče brojne nagrade i priznanja. 

image

Slavica Bolić, stručna suradnica u marketingu Ribola d.o.o.



 

Bozidar Vukicevic/Cropix

- Postignuća možemo zahvaliti kvalitetnim djelatnicima i vjernim kupcima koji nas podržavaju iz godine u godinu. Zajedno gradimo jače i povezanije zajednice  - istaknula je Slavica Bolić, stručna suradnica u marketingu. 

VIŠE OD TRGOVINE 

Ribola neizmjerno cijeni povjerenje koje kupci iskazuju prema njihovom brandu i proizvodima, a lojalnost kupaca nagrađuju redovnim akcijama te dodatnim pogodnostima, popustima i ponudama. Uz to, kroz različite inicijative i aktivnosti trude se ne samo očuvati ukazano povjerenje, već i aktivno doprinositi razvoju lokalne zajednice na području srednje Dalmacije.

Suradnjom s OPG-ovima potiču lokalnu poljoprivredu, domaće proizvođače i održivost lokalnih gospodarstva, ali i osiguravaju kvalitetne i svježe proizvode za svoje kupce. Svjesni su važnosti zapošljavanja unutar lokalne zajednice za podršku gospodarskog razvoja pa veliku većinu od 750 djelatnika čine upravo lokalni stanovnici. 

- Ribola nije samo trgovački lanac, već i predani član lokalnih zajednica. S ponosom sponzoriramo mnoge manje udruge i organizacije, podržavajući raznolike projekte koje doprinose razvoju i dobrobiti naših susjeda. Nastojimo podržati projekte koji doprinose društvenoj, kulturnoj i sportskoj dobrobiti zajednice. Ovo nije samo korak prema održivosti, ovo je i način na koji brinemo o ljudima u zajednici gdje djelujemo - rekla je Bolić. 

PROMOTOR ZDRAVOG ŽIVOTA 

Ribola je aktivni sponzor uspješnih lokalnih klubova OK Mladost Ribola Kaštela, ŽOK Kaštela, KK Ribola Kaštela, RK Ribola Kaštela i NK GOŠK Kaštela. Svoju poslovnu filozofiju temelje na zdravom rastu i znaju da je isti moguć samo u zdravoj zajednici.

Svjesni su da sport pomaže psihofizičkom razvoju, potiče druženje, timski duh, dijeljenje, pomaganje i prihvaćanje različitosti te od djece stara zdrave ljude. Upravo zato, od iznimne je važnosti da se djeca odmalena uključe u sport.

Klubovima pružaju financijsku podršku, koju oni koriste za stabilno financijsko poslovanje te opremu i dresove. Pomažu im i u promociji njihovih aktivnosti i događanja, što uključuje oglašavanje preko društvenih mreža, najava utakmica ili posebnih događanja koja promoviraju klub i privlače pažnju javnosti.

image

OK Ribola Kaštela

OK Ribola Kaštela/Slobodna Dalmacija

- Ponosni smo na svaki dobar rezultat naših klubova, te ih kontinuiranom podrškom potičemo da rade, napreduju i budu bolji. Cilj sponzorstva nije trenutačna podrška, pojaviti se, to objaviti i okrenuti se nekoj drugoj aktivnosti, već nam je za cilj dugoročna suradnja. Želimo pridonijeti stabilnosti klubova jer jedino na takav način je moguće ostvariti dobar rezultat - objasnila je sugovornica.

Da podrška "Ribole" ima pozitivan utjecaj na rad kluba, potvrđuju i godišnji podaci voditelja klubova o broju upisane djece. Iz godine u godinu interes najmlađih je sve veći pa klubovi danas broje više od 150 djece u različitim kategorijama.

- Volimo isticati da smo odgojili mnoge generacije uspješnih sportaša, od kojih njih dvadesetak igraju rukomet za europske klubove, te se posebno ponosimo svim seniorskim reprezentativcima koji igraju u najjačoj svjetskoj odbojkaškoj ligi u Italiji - istaknula je Bolić. 

Ribolina podrška sportskim klubovima pridonosi društvenoj osviještenosti o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti. Kroz sponzorstva potiču zdrav životni stil te promiču vrijednosti zajedništva i timskog duha. Posvećenost podršci sportskih inicijativa doprinosi jačanju povezanosti Ribole i njezine zajednice, a o tome svjedoči i velika posjećenost na utakmicama, kao i kupnja proizvoda iz njihova asortimana.

Iz Ribole poručuju da aktivno prate sve sportove, a prvenstva i natjecanja su skoro svaki tjedan. Iz tog razloga, za sve navijače uvijek imaju grickalice u svojoj akcijskoj ponudi. Otkrili su nam i da u bitki za omiljenu grickalicu Ribolinih navijača uvijek uvjerljivo pobjeđuje čips. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:14