StoryEditorOCM
Hajdukbit će koreografija

Torcida u ključnom trenutku sprema žestoku akciju, objavili su detalje, okupit će se već u 13.30: Srce, dlan, grlo, šal

Piše Sport SD
29. ožujka 2024. - 15:15

Hajduk u 28. kolu HNL-a dočekuje Dinamo u najvećem hrvatskom derbiju, a kako je to već tradicija tribine će biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

U ovakvim utakmicama Torcida uvijek spremi spektakularnu koreografiju, a isto će ponoviti i na Veliku subotu. Uoči jedne od najvažnijih utakmica sezone poslali su i poruku naslovljenu ‘da ti zora sretna svane...‘

‘Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada! Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube! Srce, dlan, grlo, šal! Prije utakmice, od 13.30, okupljamo se na zagrijavanju ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni i šankovi. Zbog koreografije na stadion ulazimo 2 sata ranije, a tribina sjever treba u potpunosti biti popunjena najkasnije sat vremena prije početka utakmice!‘, poručili su uz dodatak ‘... zgazit ćemo Zagrepčane‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:01