stdClass Object ( [id] => 204140 [title] => Poljud Andrijaševića omekšava Galešićem [alias] => poljud-andrijasevica-omeksava-galesicem [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => Sapunici oko novog ugovora Franka Andrijaševića s Hajdukom ne nazire se kraj. Ni višekratni razgovori čelnika Hajduka s Andrijaševićem kojem ugovo ističe idućeg ljeta i njegovim zastupnicima koji traju već više od mjesec dana nisu donijeli rezultata. Obje strane imaju svoje prohtjeve, stavove i od njih ne odustaju.

Premalo plaćen za glavnog kreativca ‘bijelih’

Želja Andrijaševića je najveći ugovor u momčad iza Ivana Vukovića čiju godišnju gažu od navodno oko 180 tisuća eura već dugo u Poljudu žele skinuti s leđa ionako prazne blagajne. Navodno igrač po novom ugovoru želi nešto više od 100 tisuća eura godišnje, oko triput više od aktualnog ugovora.

Dosad je bio među slabije plaćenim igračima (navodno 36 tisuća eura godišnje), a sada razumljivo želi da bude honoriran sukladno statusu ponajboljeg igrača, povremenog reprezentitivca i jedinog hajdukovca izabranog u Prvih 11 HNL-a ove sezone.

Taj status je neupitno igrama zaslužio. No Andrijašević želi i iznos godišnje plaće kao naknadu za potpisivanje ugovora što u situaciji u kojoj se klub nalazi Hajduk teško može pristati.

Ipak najveći kamen spoticanja je zahtjev za 30 posto od budućeg transfera, jer je klub zauzeo stav kako nije normalno da postotke od transfera dobiju igrači koji su ponikli u klubu (kada se dovodi igrač sa strane postotak eventualno može biti način da se igrač privuče kada se novca za odštetu ionako u pravilu nema). Zapeli su pregovori tako u slijepu ulicu iz koje se teško vidi izlaz. Koloplet odnosa utoliko je zamršeniji što je Frankov otac Stipe zaposlenik kluba.

Pouke slučaja Tomasov

A ponavlja li se ovim Hajduku s Frankom Andrijaševićem slučaj Marina Tomasova koji je na koncu bez odštete napustio Poljud? Pa čini se da i ne baš, jer su ovaj put na Poljudu ranije reagirali i zauzeli čvrsti stav i ususret posljednje sezone ugovora s igračem.

Tomasov je, iako je i ranije bilo upozorenja, tada do posljednje polusezone bio u kadru nakon čega su se odnosi zaoštrili i na koncu je sve puklo. - Pregovaramo i dalje, pokušavamo naći zajednički jezik. Zasad nema dogovora, nema ništa novo. Obje strane imaju svoje stavove. Spremni smo za daljnje razgovore - kazao nam je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić o razgovorima oko novog ugovora Andrijaševića.

Hoće li se rješenje na kraju isKop(e)rcat?

Međutim, dolaskom Gorana Galešića na Poljud stigao je ipak novi momenat. Andrijaševićeva je pozicija, igračka i pregovaračka, ipak poljuljana. Znači li dolazak 24-godišnjeg veznjaka iz Kopera, da su na Poljudu suočeni sa zidom u pregovorima već počeli razmišljati o životu nakon Andrijaševića iako je u jesen bio ponajbolji igrač Hajduka iz kojeg je došao i do dresa reprezentacije? I Tino Sušić je na proljeće zablistao.

Čini se najizglednijim kako bi ne bude li dogovora Andrijašević mogao biti transferiran u inozemstvo ili da će u suprotnom ne bude li dogovora ili transfera nakon 31. kolovoza kada završava prijelazni rok biti u drugom planu. Svojedobno su neki igrači koji nisu pristajali na smanjenje ugovora čak i nizali krugove na Marjanu. Nećemo govoriti o pravednosti, ali primjerice u Italiji ili Španjolskoj je sasvim uobičajeno da igrač koji na ulazu u zadnju godinu ugovora isti ne želi s klubom produžiti bude u drugom planu jer klub više na njega ne računa.

Fernando Llorente je osjetio na svojoj koži

Tako je prošle sezone to bio slučaj s baskijskim napadačem Fernandom Llorenteom iz Athletic Bilbaoa (pogotovo na startu sezone), ili stoperom Lazija Modibom Diakiteom. Prvi korak bio je pronalazak zamjene za Andrijaševića, a što je Nadzorni odbor kluba sugerirao Upravi. Čeka se sljedeći korak. Andrijašević će u ponedjeljak s momčadi na pripreme u Sloveniju ne bude li iznenađenja.

Tek je sredina lipnja, a Andrijašević će se po svemu sudeći na početku sezone biti u kadru za prvenstvo, Europu, Superkup. Ne može se ostaviti igrača od kojeg se očekuje odšteta u Splitu da individualno radi, da ne igra... No s druge strane i trener Igor Tudor već sada mora razmišljati što će biti u rujnu, misliti na sutra. O tome će razmišljati i novi sportski direktor Jens Andersson, i njega je dočekao slučaj Andrijašević.

frane vulas
snimili paun paunović
ante čizmić / cropix

Propustio derbi, a ne vjenčanje, kazne nije bilo

Andrijašević je prošle sezone osim po dobrim igrama tema interesa javnosti postao i zbog toga što je u rujnu derbi protiv Dinama u Maksimiru propustio zbog tri žuta kartona i ranije zakazanog vjenčanja.
Pojašnjavao je tada Andrijašević kako mu je žao, da nije karton dobio namjerno, i da je vjenčanje već bilo mnogo ranije dogovoreno, da se kasnije nije sve moglo mijenjati...
Tada su najavljivali iz kluba i kaznu za Andrijaševića, ali koliko je javnosti poznato igrač nikada za to nije bio sankcioniran što u Hajduku također drže argumentom u razgovorima.

Proba: Mjestu u vezi nada se Ivica Guberac

Nogometašima Hajduka na pripremama u Sloveniji kamo ‘bijeli’ kreću sutra trebao bi se priključiti i Ivica Guberac. Slovenski veznjak koji će u srpnju napuniti 25 godina u Hajduku će biti na probi. Nakon Galešića koji je u petak predstavljen na Poljudu nakon potpisivanja ugovora na dvije plus jednu godinu Guberac je drugi igrač Kopera u Hajduku, no za razliku od Galešića kojeg je Hajduk duže pratio o njegovoj budućnosti odlučit će najviše ono što pokaže tijekom dva tjedna boravka ‘bijelih’ u susjednoj državi.(FV)

Sudac napravio cirkus u porazu od Nigerijaca

U  porazu u četvrtfinalu Kvarnerske rivijere od nigerijske momčadi Abuje 2:1 juniorima Hajduka u incidentnoj utakmici isključena su čak tri igrača. Nakon susreta pojavile su se medijske informacije kako je došlo i do tučnjave, pa i rasističkog vrijeđanja no sve je demantirao trener juniora Hajduka Robert Jarni.
- Ništa se nije dogodilo osim što je sudac od mirne utakmice napravio cirkus, pogotovo u drugom poluvremenu. Isključio nam je tri igrača, vođu puta i masera! Bože sačuvaj da je bilo nečeg drugog - istaknuo je Jarni.
U kombiniranoj momčadi Hajduka bila su i četiri igrača iz dopunske selekcije od kojih bi neki mogli i ostati na Poljudu, Antonio Mrković i Ante Barać iz Solina, Mario Zebić iz Dugopolja i Jure Vladović iz Primorca 1929.(FV)  

Dva metra Vugdelije

Roster Zadra se puni novim snagama, nekolicini igrača pod ugovorom trener Milin je dao prije početka priprema dva dana slobodno poradi privatnih obveza. Pored Marija Grgurevića koji od prvih dana priprema hvata zalet za prvenstvene okršaje, te koji po sadašnjem sigurno ostaje, pridružio mu se i Pavao Vugdelija, vratar Hajduka. Naime, Ferdo Milin najavio je mogućnost dolaska još jednog vratara, razmišljalo se koga i izbor je pao, pored Gluića i Borgelotta, na Vugdeliju. Impozantne građe, Pavao je visok čak 201 cm, rođen 1987. godine, a neko vrijeme branio je vrlo uspješno i boje bivšeg trećeligaša Raštana, tako da ljubiteljima nogometa u zadarskom kraju nije nepoznat. 

- Dolaskom Pave osnažena je konkurencija na vratarskoj poziciji što je dobro - kaže nam trener vratara Tomislav Rogić.

Što se tiče igračkog kadra dosta je nepoznanica, spominje se odlazak Stipe Perice kojega traži Dinamo, kao i odlazak Luke Begonje. Gdje? Sve će se valjda znati do 13. srpnja kada Zadar u prvom kolu ugošćuje Hajduka.
- Ono što znamo je da će biti velika fešta, da će Stanovi biti puni, da neće nedostajati dobrog nogometa, uostalom to je uvijek pravi spektakl i praznik - kaže Milin.

Ivica GJERGJA

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => zapela frankofonija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2013-06-16 18:44:07 [created_by] => 22323 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2013-06-17 18:38:45 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2013-06-16 23:19:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 14414 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2013/06/16/sport/franko.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x330" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7973557 Threads: 2 Questions: 1657848722 Slow queries: 4928970 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111952791 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 52 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/poljud-andrijasevica-omeksava-galesicem-204140 [printLink] => /sport/hajduk/poljud-andrijasevica-omeksava-galesicem-204140?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 209311 [name] => frankoandrijašević [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => frankoandrijasevic [link] => /tag/frankoandrijasevic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => zapela frankofonija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Poljud Andrijaševića omekšava Galešićem [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-17-14-43-14-22323 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/06/16/sport/franko.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/06/16/sport/franko.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}Sapunici oko novog ugovora Franka Andrijaševića s Hajdukom ne nazire se kraj. Ni višekratni razgovori čelnika Hajduka s Andrijaševićem kojem ugovo ističe idućeg ljeta i njegovim zastupnicima koji traju već više od mjesec dana nisu donijeli rezultata. Obje strane imaju svoje prohtjeve, stavove i od njih ne odustaju.

Premalo plaćen za glavnog kreativca ‘bijelih’

Želja Andrijaševića je najveći ugovor u momčad iza Ivana Vukovića čiju godišnju gažu od navodno oko 180 tisuća eura već dugo u Poljudu žele skinuti s leđa ionako prazne blagajne. Navodno igrač po novom ugovoru želi nešto više od 100 tisuća eura godišnje, oko triput više od aktualnog ugovora.

Dosad je bio među slabije plaćenim igračima (navodno 36 tisuća eura godišnje), a sada razumljivo želi da bude honoriran sukladno statusu ponajboljeg igrača, povremenog reprezentitivca i jedinog hajdukovca izabranog u Prvih 11 HNL-a ove sezone.

Taj status je neupitno igrama zaslužio. No Andrijašević želi i iznos godišnje plaće kao naknadu za potpisivanje ugovora što u situaciji u kojoj se klub nalazi Hajduk teško može pristati.

Ipak najveći kamen spoticanja je zahtjev za 30 posto od budućeg transfera, jer je klub zauzeo stav kako nije normalno da postotke od transfera dobiju igrači koji su ponikli u klubu (kada se dovodi igrač sa strane postotak eventualno može biti način da se igrač privuče kada se novca za odštetu ionako u pravilu nema). Zapeli su pregovori tako u slijepu ulicu iz koje se teško vidi izlaz. Koloplet odnosa utoliko je zamršeniji što je Frankov otac Stipe zaposlenik kluba.

Pouke slučaja Tomasov

A ponavlja li se ovim Hajduku s Frankom Andrijaševićem slučaj Marina Tomasova koji je na koncu bez odštete napustio Poljud? Pa čini se da i ne baš, jer su ovaj put na Poljudu ranije reagirali i zauzeli čvrsti stav i ususret posljednje sezone ugovora s igračem.

Tomasov je, iako je i ranije bilo upozorenja, tada do posljednje polusezone bio u kadru nakon čega su se odnosi zaoštrili i na koncu je sve puklo. - Pregovaramo i dalje, pokušavamo naći zajednički jezik. Zasad nema dogovora, nema ništa novo. Obje strane imaju svoje stavove. Spremni smo za daljnje razgovore - kazao nam je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić o razgovorima oko novog ugovora Andrijaševića.

Hoće li se rješenje na kraju isKop(e)rcat?

Međutim, dolaskom Gorana Galešića na Poljud stigao je ipak novi momenat. Andrijaševićeva je pozicija, igračka i pregovaračka, ipak poljuljana. Znači li dolazak 24-godišnjeg veznjaka iz Kopera, da su na Poljudu suočeni sa zidom u pregovorima već počeli razmišljati o životu nakon Andrijaševića iako je u jesen bio ponajbolji igrač Hajduka iz kojeg je došao i do dresa reprezentacije? I Tino Sušić je na proljeće zablistao.

Čini se najizglednijim kako bi ne bude li dogovora Andrijašević mogao biti transferiran u inozemstvo ili da će u suprotnom ne bude li dogovora ili transfera nakon 31. kolovoza kada završava prijelazni rok biti u drugom planu. Svojedobno su neki igrači koji nisu pristajali na smanjenje ugovora čak i nizali krugove na Marjanu. Nećemo govoriti o pravednosti, ali primjerice u Italiji ili Španjolskoj je sasvim uobičajeno da igrač koji na ulazu u zadnju godinu ugovora isti ne želi s klubom produžiti bude u drugom planu jer klub više na njega ne računa.

Fernando Llorente je osjetio na svojoj koži

Tako je prošle sezone to bio slučaj s baskijskim napadačem Fernandom Llorenteom iz Athletic Bilbaoa (pogotovo na startu sezone), ili stoperom Lazija Modibom Diakiteom. Prvi korak bio je pronalazak zamjene za Andrijaševića, a što je Nadzorni odbor kluba sugerirao Upravi. Čeka se sljedeći korak. Andrijašević će u ponedjeljak s momčadi na pripreme u Sloveniju ne bude li iznenađenja.

Tek je sredina lipnja, a Andrijašević će se po svemu sudeći na početku sezone biti u kadru za prvenstvo, Europu, Superkup. Ne može se ostaviti igrača od kojeg se očekuje odšteta u Splitu da individualno radi, da ne igra... No s druge strane i trener Igor Tudor već sada mora razmišljati što će biti u rujnu, misliti na sutra. O tome će razmišljati i novi sportski direktor Jens Andersson, i njega je dočekao slučaj Andrijašević.

frane vulas
snimili paun paunović
ante čizmić / cropix

Propustio derbi, a ne vjenčanje, kazne nije bilo

Andrijašević je prošle sezone osim po dobrim igrama tema interesa javnosti postao i zbog toga što je u rujnu derbi protiv Dinama u Maksimiru propustio zbog tri žuta kartona i ranije zakazanog vjenčanja.
Pojašnjavao je tada Andrijašević kako mu je žao, da nije karton dobio namjerno, i da je vjenčanje već bilo mnogo ranije dogovoreno, da se kasnije nije sve moglo mijenjati...
Tada su najavljivali iz kluba i kaznu za Andrijaševića, ali koliko je javnosti poznato igrač nikada za to nije bio sankcioniran što u Hajduku također drže argumentom u razgovorima.

Proba: Mjestu u vezi nada se Ivica Guberac

Nogometašima Hajduka na pripremama u Sloveniji kamo ‘bijeli’ kreću sutra trebao bi se priključiti i Ivica Guberac. Slovenski veznjak koji će u srpnju napuniti 25 godina u Hajduku će biti na probi. Nakon Galešića koji je u petak predstavljen na Poljudu nakon potpisivanja ugovora na dvije plus jednu godinu Guberac je drugi igrač Kopera u Hajduku, no za razliku od Galešića kojeg je Hajduk duže pratio o njegovoj budućnosti odlučit će najviše ono što pokaže tijekom dva tjedna boravka ‘bijelih’ u susjednoj državi.(FV)

Sudac napravio cirkus u porazu od Nigerijaca

U  porazu u četvrtfinalu Kvarnerske rivijere od nigerijske momčadi Abuje 2:1 juniorima Hajduka u incidentnoj utakmici isključena su čak tri igrača. Nakon susreta pojavile su se medijske informacije kako je došlo i do tučnjave, pa i rasističkog vrijeđanja no sve je demantirao trener juniora Hajduka Robert Jarni.
- Ništa se nije dogodilo osim što je sudac od mirne utakmice napravio cirkus, pogotovo u drugom poluvremenu. Isključio nam je tri igrača, vođu puta i masera! Bože sačuvaj da je bilo nečeg drugog - istaknuo je Jarni.
U kombiniranoj momčadi Hajduka bila su i četiri igrača iz dopunske selekcije od kojih bi neki mogli i ostati na Poljudu, Antonio Mrković i Ante Barać iz Solina, Mario Zebić iz Dugopolja i Jure Vladović iz Primorca 1929.(FV)  

Dva metra Vugdelije

Roster Zadra se puni novim snagama, nekolicini igrača pod ugovorom trener Milin je dao prije početka priprema dva dana slobodno poradi privatnih obveza. Pored Marija Grgurevića koji od prvih dana priprema hvata zalet za prvenstvene okršaje, te koji po sadašnjem sigurno ostaje, pridružio mu se i Pavao Vugdelija, vratar Hajduka. Naime, Ferdo Milin najavio je mogućnost dolaska još jednog vratara, razmišljalo se koga i izbor je pao, pored Gluića i Borgelotta, na Vugdeliju. Impozantne građe, Pavao je visok čak 201 cm, rođen 1987. godine, a neko vrijeme branio je vrlo uspješno i boje bivšeg trećeligaša Raštana, tako da ljubiteljima nogometa u zadarskom kraju nije nepoznat. 

- Dolaskom Pave osnažena je konkurencija na vratarskoj poziciji što je dobro - kaže nam trener vratara Tomislav Rogić.

Što se tiče igračkog kadra dosta je nepoznanica, spominje se odlazak Stipe Perice kojega traži Dinamo, kao i odlazak Luke Begonje. Gdje? Sve će se valjda znati do 13. srpnja kada Zadar u prvom kolu ugošćuje Hajduka.
- Ono što znamo je da će biti velika fešta, da će Stanovi biti puni, da neće nedostajati dobrog nogometa, uostalom to je uvijek pravi spektakl i praznik - kaže Milin.

Ivica GJERGJA

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/poljud-andrijasevica-omeksava-galesicem-204140 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=f524c85686f8713c813e19bc7423bbfdef794ca3 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Poljud+Andrija%C5%A1evi%C4%87a+omek%C5%A1ava+Gale%C5%A1i%C4%87em+&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fpoljud-andrijasevica-omeksava-galesicem-204140 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fpoljud-andrijasevica-omeksava-galesicem-204140 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => zapela frankofonija [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukzapela frankofonija

Poljud Andrijaševića omekšava Galešićem

Piše PSD.
17. lipnja 2013. - 01:19
Sapunici oko novog ugovora Franka Andrijaševića s Hajdukom ne nazire se kraj. Ni višekratni razgovori čelnika Hajduka s Andrijaševićem kojem ugovo ističe idućeg ljeta i njegovim zastupnicima koji traju već više od mjesec dana nisu donijeli rezultata. Obje strane imaju svoje prohtjeve, stavove i od njih ne odustaju.

Propustio derbi, a ne vjenčanje, kazne nije bilo

Andrijašević je prošle sezone osim po dobrim igrama tema interesa javnosti postao i zbog toga što je u rujnu derbi protiv Dinama u Maksimiru propustio zbog tri žuta kartona i ranije zakazanog vjenčanja.
Pojašnjavao je tada Andrijašević kako mu je žao, da nije karton dobio namjerno, i da je vjenčanje već bilo mnogo ranije dogovoreno, da se kasnije nije sve...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 16:43