stdClass Object ( [id] => 191645 [title] => Mišo Krstičević: Kad mlad igrač vidi da napreduje, spreman je raditi po cijeli dan! [alias] => miso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Mlade pravimo i prodajemo, obznanio je Mišo Krstičević, trener Hajduka, na ‘pressici’ u Antalyji. Kao lajt-motiv Hajdukova trenutka.

Nemoj jučer, nemoj sutra, pa evo danas razgovora s kormilarom ‘bijelih’. Prvi dojmovi o Turskoj, o drugačijoj momčadi Hajduka koju će imati na proljeće, o dometima, o ambicijama. I to bez obzira na utakmice koje su krenule taman popodne kad smo se rastali s okruglog stola debate.

Ovdje su i reporteri iz Zagreba, zanima ih Hajduk, pa je u hotelu Papillon Zeugma gdje hajduci stoluju trebalo organizirati poveće sijelo za hrvatsku ‘sedmu silu’. E da se Krsto obrati ‘urbi et orbi’.

I to nije bilo ono trivijalno, u stilu osvojit ćemo kup, nego više o strateškoj poziciji ‘bijelih’. Kako mu je sad kao poliglotu koji mora objasniti sve Kouassiju, Patinhu, Cassiju...

Kakva su očekivanja tog novog, drugačijeg Hajduka?

- Mi smo u poziciji da pravimo mlade igrače i da ih prodajemo! Iz takve situacije treba izvući maksimum. Evo to s Radoševićem, očekujemo vijest... Meni je drago da odlazi, jer to znači da Hajduk neće doći u situaciju da ne može funkcionirati. Treba nam taj novac, to se zna. Ne moram to ja reći, jer to je nešto opće poznato. S druge strane žao mi je da tako mlad igrač odlazi, jer još nije ni stasao niti pružio Hajduku sve što bi mogao. Ali smo u takvom vrzinu kolu. I svaku priliku ćemo iskoristiti ako možemo realizirati prodaju, Maloču, Caktaša, Vukovića... Samo ponavljam našu klupsku financijsku poziciju.

Kakvi su Brazilci, kakav je Kouassi?

- Kouassi je ‘94. godište, dakle sasvim mlad, još junior, a dvojica Brazilaca tek dvije godine starija. Nismo doveli nikakva imena, pojačanja, nego smo popunili momčad. Ako ništa drugo oni će se generacijski uklopiti u naš mlad, poletan sastav. Naravno da im treba vremena za prilagodbu i moramo biti strpljivi. Rijeka je napravila posao pojačanja kad je dovela Mehmeda Alispahića, on je provjeren igrač, pravo pojačanje. Mi takvo što ne možemo uzimati, niti sebi priuštiti.

Hoće li Brazilci biti bolji od vaših igrača?

- To ne znam, vidjet ćemo, ali se nadamo da bismo od njih u perspektivi mogli imati koristi, ali tek kad prođu fazu adaptiranja, privikavanja. Budimo spremni da će to potrajati. Drugačiji je način života, klima, sve je različito. I budimo strpljivi. Ono što su donijeli sa sobom, svoj nogometni potencijal, vjerujem da ćemo iskoristiti.

Znači, ništa brzo, ništa odmah?

- Naravno, treba vremena. Ali, imaju znanja, to se vidi. Naš grad Split, naša publika, obožava lucidne igrače. Pa se nadam da će naći brzo put do srca naših navijača.

Imate 28 igrača?

- Ali i neke ozlijeđene, naš kapetan Maloča ima kronične probleme s prstom na nozi, pa mu treba još vremena, radi u posebnom režimu, a ni mladi Tomičić nije u punom radu. Zato se, na primjer, vraća mali Ozobić koji radi izvanredno, nameće se i zaslužuje da ga posebno spomenem kao izuzetan primjer.

O vašim treninzima se priča, po dva sata ujutro, dva popodne?

- Vidite, mi smo mlada momčad i radimo koliko treba. Sve dok mladi momci vide kako se napreduje, da idu naprijed i individualno i kao momčad, da taj rad daje pravi rezultat, onda nije teško puno trenirati. Ovo su nam druge pripreme i momci su već navikli. A odreda sam okružen karakternim igračima, Maloča, Oremuš, Milović, Vuković, Vršajević..., pa plejada mladih. Mladi prepoznaju napredak i problema nema. Evo je i Andrijašević pozvan u reprezentaciju! U radu je spas.

I Radoševiću. Čim ode Radošević, falit će vam zadnji vezni?

- Hoće, ali je prava sreća da nam se vratio Lima i ja ga sad tu koristim. On je dobro rješenje za zadnjeg veznog.

Veliki dobitak za Hajduk prošlog prvenstva je Antonio Milić, još junior, a mladić je skrenuo pozornost?

- Apsolutno, mali Milić je kapacitet za Ligu petice, ogroman potencijal. On je u biti stoper, ali će mu koristiti u karijeri što je cijelu jednu jesen igrao kao zadnji vezni...

Gledate li što drugi rade, većina klubova je ovdje?

- Da vam pravo kažem još se bavimo sami sa sobom, barem prvi tjedan. A onda ćemo baciti oko i na druge, pobrati utiske. Tu je Rijeka, Dinamo, Split, dolazi za koji dan i Slaven Belupo. Ima vremena za skautiranje.

Trener Rijeke Elvis Scoria kaže da ne treba ništa i nikoga špijunirati jer do prvenstva sve ionako bude drugačije, a iz Dinama Jurčićev ‘časnik’ Damir Krznar sve gleda, sve prati, sve snima.

- Moraš voditi računa najprije o sebi, a moraš znati i kakvi su drugi. Nema tu dileme.

Turska, dojam s antalijske rivijere?

- Pa nisam ovdje prvi put, najprije kao pomoćnik Sliškovića u Hajduku, pa kasnije i sa Štimcem, za kormilom Zagreba. Uvjeti fantastični, trava takva da smo mislili da je umjetna, pipali smo je u nevjerici je li to moguće. Vrijeme povoljno čak i kad pada kiša, nije hladno. 

Samo što vas tjeraju s terena već nakon dva sata, popunjeni termini?

- Ha, ha, ha, ne brinite vi za količinu rada, kad mlad igrač vidi da napreduje, spreman je raditi po cijeli dan! Samo karakterni idu naprijed!

SLAVEN ALFIREVIĆ, CROPIX

Smanjili doživljaj

Tko je u kakvom hotelu? Koji je najbolji? Jer, sve je natjecanje. Nogometaši različitih klubova se sreću na treningu, na terenima, dojmovi se miješaju, a uvijek egzistira i malo nadmetanje: tko se kako smjestio i kakve blagodati logistike uživa? Doista, tko je u najboljem hotelu?

Premda je ovdje u Antalyji, tj. Beleku sve više nego dobro!

Hrvati su, doduše, napravili korak unatrag, recesijski uzmak. U to nema sumnje, posebno što se Hajduka tiče u odnosu na lanjski tabor smješten u – Rixos Premiumu! Taj Rixos, to je premija, ali i košta, skoro duplo više nego boravak u današnjem hotelu ‘bijelih’ što se zove Papillon Zeugma.

Dinamo je prvi otkrio Rixos još prije nekoliko godina, a Hajduk lani u njega utrčao kao veliki doživljaj da je dosegao Dinamovu razinu. U ovozimskom rasporedu čini se da je pobjednik – Hajduk! Dinamov se hotel zove Sentido i kažu da je previše izoliran. Ništa naročito. Splitov se zove Papillon Ayscha i Hajduk je usporedbu pobijedio ‘u tijesno’, na poene. Vrlo slično. Za dlaku. Hotel Rijeke je Papillon Belvil, na deset kilometara od Hajduka i Splita i ...

Ljepše su smješteni i Hajduk i Split. Možda (vam) ispada kao da ‘svaki Cigo svoga konja hvali’, pa nam je Hajdukova Zeugma najbolja, ali skup dojmova sugerira: ‘Pa vi ste u najboljem hotelu’. Tako nam kažu zagrebački kolege. Tako da znate. A kad tako kažu ljudi iz metropole, treba im vjerovati!

Ali, ima još. Dinamo u svom Sentidu, na osam kilometara od Hajduka (da se razumijemo, ni tamo ne fali ni ptičjega mlijeka) odmah priprema revanš, malu osvetu. Za dogodine ‘modri’ su već rezervirali – Max Royal!

E, to je kažu, čudo neviđeno: Max Royal, to je valjda hotel za James Bonda, ‘pečene ševe krase mu svod’, rekao bi Ježurka Ježić (malo dječje lektire u pomoć). Dinamo je za Max Royal već uplatio rezervaciju za iduću zimu! A Hajduk? Pomalo, nismo još ni ovu godinu preživjeli, daleko je sunce...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => komandir bijele brigade [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2013-01-22 18:45:39 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2013-01-22 20:01:49 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2013-01-22 19:31:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 9315 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2013/01/21/Sport/krsticevi_press2-210113.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x468" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38627202 Threads: 5 Questions: 7113567829 Slow queries: 3305644 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608760155 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/miso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan-191645 [printLink] => /sport/hajduk/miso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan-191645?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 213578 [name] => mišokrstičević [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => misokrsticevic [link] => /tag/misokrsticevic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => komandir bijele brigade [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Mišo Krstičević: Kad mlad igrač vidi da napreduje, spreman je raditi po cijeli dan! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-17-13-18-41-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/01/21/Sport/krsticevi_press2-210113.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/01/21/Sport/krsticevi_press2-210113.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Mlade pravimo i prodajemo, obznanio je Mišo Krstičević, trener Hajduka, na ‘pressici’ u Antalyji. Kao lajt-motiv Hajdukova trenutka.

Nemoj jučer, nemoj sutra, pa evo danas razgovora s kormilarom ‘bijelih’. Prvi dojmovi o Turskoj, o drugačijoj momčadi Hajduka koju će imati na proljeće, o dometima, o ambicijama. I to bez obzira na utakmice koje su krenule taman popodne kad smo se rastali s okruglog stola debate.

Ovdje su i reporteri iz Zagreba, zanima ih Hajduk, pa je u hotelu Papillon Zeugma gdje hajduci stoluju trebalo organizirati poveće sijelo za hrvatsku ‘sedmu silu’. E da se Krsto obrati ‘urbi et orbi’.

I to nije bilo ono trivijalno, u stilu osvojit ćemo kup, nego više o strateškoj poziciji ‘bijelih’. Kako mu je sad kao poliglotu koji mora objasniti sve Kouassiju, Patinhu, Cassiju...

Kakva su očekivanja tog novog, drugačijeg Hajduka?

- Mi smo u poziciji da pravimo mlade igrače i da ih prodajemo! Iz takve situacije treba izvući maksimum. Evo to s Radoševićem, očekujemo vijest... Meni je drago da odlazi, jer to znači da Hajduk neće doći u situaciju da ne može funkcionirati. Treba nam taj novac, to se zna. Ne moram to ja reći, jer to je nešto opće poznato. S druge strane žao mi je da tako mlad igrač odlazi, jer još nije ni stasao niti pružio Hajduku sve što bi mogao. Ali smo u takvom vrzinu kolu. I svaku priliku ćemo iskoristiti ako možemo realizirati prodaju, Maloču, Caktaša, Vukovića... Samo ponavljam našu klupsku financijsku poziciju.

Kakvi su Brazilci, kakav je Kouassi?

- Kouassi je ‘94. godište, dakle sasvim mlad, još junior, a dvojica Brazilaca tek dvije godine starija. Nismo doveli nikakva imena, pojačanja, nego smo popunili momčad. Ako ništa drugo oni će se generacijski uklopiti u naš mlad, poletan sastav. Naravno da im treba vremena za prilagodbu i moramo biti strpljivi. Rijeka je napravila posao pojačanja kad je dovela Mehmeda Alispahića, on je provjeren igrač, pravo pojačanje. Mi takvo što ne možemo uzimati, niti sebi priuštiti.

Hoće li Brazilci biti bolji od vaših igrača?

- To ne znam, vidjet ćemo, ali se nadamo da bismo od njih u perspektivi mogli imati koristi, ali tek kad prođu fazu adaptiranja, privikavanja. Budimo spremni da će to potrajati. Drugačiji je način života, klima, sve je različito. I budimo strpljivi. Ono što su donijeli sa sobom, svoj nogometni potencijal, vjerujem da ćemo iskoristiti.

Znači, ništa brzo, ništa odmah?

- Naravno, treba vremena. Ali, imaju znanja, to se vidi. Naš grad Split, naša publika, obožava lucidne igrače. Pa se nadam da će naći brzo put do srca naših navijača.

Imate 28 igrača?

- Ali i neke ozlijeđene, naš kapetan Maloča ima kronične probleme s prstom na nozi, pa mu treba još vremena, radi u posebnom režimu, a ni mladi Tomičić nije u punom radu. Zato se, na primjer, vraća mali Ozobić koji radi izvanredno, nameće se i zaslužuje da ga posebno spomenem kao izuzetan primjer.

O vašim treninzima se priča, po dva sata ujutro, dva popodne?

- Vidite, mi smo mlada momčad i radimo koliko treba. Sve dok mladi momci vide kako se napreduje, da idu naprijed i individualno i kao momčad, da taj rad daje pravi rezultat, onda nije teško puno trenirati. Ovo su nam druge pripreme i momci su već navikli. A odreda sam okružen karakternim igračima, Maloča, Oremuš, Milović, Vuković, Vršajević..., pa plejada mladih. Mladi prepoznaju napredak i problema nema. Evo je i Andrijašević pozvan u reprezentaciju! U radu je spas.

I Radoševiću. Čim ode Radošević, falit će vam zadnji vezni?

- Hoće, ali je prava sreća da nam se vratio Lima i ja ga sad tu koristim. On je dobro rješenje za zadnjeg veznog.

Veliki dobitak za Hajduk prošlog prvenstva je Antonio Milić, još junior, a mladić je skrenuo pozornost?

- Apsolutno, mali Milić je kapacitet za Ligu petice, ogroman potencijal. On je u biti stoper, ali će mu koristiti u karijeri što je cijelu jednu jesen igrao kao zadnji vezni...

Gledate li što drugi rade, većina klubova je ovdje?

- Da vam pravo kažem još se bavimo sami sa sobom, barem prvi tjedan. A onda ćemo baciti oko i na druge, pobrati utiske. Tu je Rijeka, Dinamo, Split, dolazi za koji dan i Slaven Belupo. Ima vremena za skautiranje.

Trener Rijeke Elvis Scoria kaže da ne treba ništa i nikoga špijunirati jer do prvenstva sve ionako bude drugačije, a iz Dinama Jurčićev ‘časnik’ Damir Krznar sve gleda, sve prati, sve snima.

- Moraš voditi računa najprije o sebi, a moraš znati i kakvi su drugi. Nema tu dileme.

Turska, dojam s antalijske rivijere?

- Pa nisam ovdje prvi put, najprije kao pomoćnik Sliškovića u Hajduku, pa kasnije i sa Štimcem, za kormilom Zagreba. Uvjeti fantastični, trava takva da smo mislili da je umjetna, pipali smo je u nevjerici je li to moguće. Vrijeme povoljno čak i kad pada kiša, nije hladno. 

Samo što vas tjeraju s terena već nakon dva sata, popunjeni termini?

- Ha, ha, ha, ne brinite vi za količinu rada, kad mlad igrač vidi da napreduje, spreman je raditi po cijeli dan! Samo karakterni idu naprijed!

SLAVEN ALFIREVIĆ, CROPIX

Smanjili doživljaj

Tko je u kakvom hotelu? Koji je najbolji? Jer, sve je natjecanje. Nogometaši različitih klubova se sreću na treningu, na terenima, dojmovi se miješaju, a uvijek egzistira i malo nadmetanje: tko se kako smjestio i kakve blagodati logistike uživa? Doista, tko je u najboljem hotelu?

Premda je ovdje u Antalyji, tj. Beleku sve više nego dobro!

Hrvati su, doduše, napravili korak unatrag, recesijski uzmak. U to nema sumnje, posebno što se Hajduka tiče u odnosu na lanjski tabor smješten u – Rixos Premiumu! Taj Rixos, to je premija, ali i košta, skoro duplo više nego boravak u današnjem hotelu ‘bijelih’ što se zove Papillon Zeugma.

Dinamo je prvi otkrio Rixos još prije nekoliko godina, a Hajduk lani u njega utrčao kao veliki doživljaj da je dosegao Dinamovu razinu. U ovozimskom rasporedu čini se da je pobjednik – Hajduk! Dinamov se hotel zove Sentido i kažu da je previše izoliran. Ništa naročito. Splitov se zove Papillon Ayscha i Hajduk je usporedbu pobijedio ‘u tijesno’, na poene. Vrlo slično. Za dlaku. Hotel Rijeke je Papillon Belvil, na deset kilometara od Hajduka i Splita i ...

Ljepše su smješteni i Hajduk i Split. Možda (vam) ispada kao da ‘svaki Cigo svoga konja hvali’, pa nam je Hajdukova Zeugma najbolja, ali skup dojmova sugerira: ‘Pa vi ste u najboljem hotelu’. Tako nam kažu zagrebački kolege. Tako da znate. A kad tako kažu ljudi iz metropole, treba im vjerovati!

Ali, ima još. Dinamo u svom Sentidu, na osam kilometara od Hajduka (da se razumijemo, ni tamo ne fali ni ptičjega mlijeka) odmah priprema revanš, malu osvetu. Za dogodine ‘modri’ su već rezervirali – Max Royal!

E, to je kažu, čudo neviđeno: Max Royal, to je valjda hotel za James Bonda, ‘pečene ševe krase mu svod’, rekao bi Ježurka Ježić (malo dječje lektire u pomoć). Dinamo je za Max Royal već uplatio rezervaciju za iduću zimu! A Hajduk? Pomalo, nismo još ni ovu godinu preživjeli, daleko je sunce...

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/miso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan-191645 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=17fbce485a760e8ec37ea7a14bc573a1d3ca8fc6 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Mi%C5%A1o+Krsti%C4%8Devi%C4%87%3A+Kad+mlad+igra%C4%8D+vidi+da+napreduje%2C+spreman+je+raditi+po+cijeli+dan%21+&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fmiso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan-191645 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fmiso-krsticevic-kad-mlad-igrac-vidi-da-napreduje-spreman-je-raditi-po-cijeli-dan-191645 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => komandir bijele brigade [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukkomandir bijele brigade

Mišo Krstičević: Kad mlad igrač vidi da napreduje, spreman je raditi po cijeli dan!

Piše PSD.
22. siječnja 2013. - 20:31

Mlade pravimo i prodajemo, obznanio je Mišo Krstičević, trener Hajduka, na ‘pressici’ u Antalyji. Kao lajt-motiv Hajdukova trenutka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 15:18