stdClass Object ( [id] => 173875 [title] => Krstičević: Rezultat nije toliko bezbrižan; Vukušić: Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu [alias] => krsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => Mišo Krstičević ušao je u novu sezonu pobjedom. I to europskom.
- Zahvaljujem se publici, nisam očekivao ovoliko njih s obzirom na sve probleme i na činjenicu da nisu mogli pratiti pripremne utakmice. Dali su nam ogromnu podršku i bez njih ovo ne bismo napravili. Imamo dobar rezultat, ali rezultat koji nije bezbrižan. U gostima ćemo trebati potvrditi prolaz dalje - kazao je Krstičević.

Koliko ste zadovoljni igrom vaše momčadi?
- Prvi put smo igrali u ovom sastavu u službenoj utakmici. Pred svojima se više istrošiš, i neki naši su bili impresionirani pred ovoliko publike.

U završnici dvoboja pala je koncentracija, posebno u obrani, te su gosti gotovo ni krivi ni dužni došli do prilike za gol?
- Njihovih sedam igrača se hvatalo radi grčeva, našima se to nije događalo. Činjenica je da su s par dugih lopti stvorili šanse pred kraj utakmice. Fali nam iskustva, ne smijemo ostati dva na dva na širokom prostoru. Stojanovića sam ubacio na kraju da pomogne u fazi obrane.

Koliko vam je smetala čitava ova situacija sa suspenzijom u pripremama za ovaj dvoboj?
- Ispalo bi kao kuknjava, ali... Kreneš igrati protiv Tuzle, završiš u Brotnju pa kreneš igrati protiv Imotskog. Ne znaš gdje ćeš se iskrcati.

Navijači su očekivali vidjeti Antona Maglicu, barem u nastavku?
- Andrijašević je imao problema s mišićem, nisam želio riskirati da potom Maglicu stavim u igru. Već u nedjelju će zauzeti mjesto možda već u početnoj postavi.

Caktaš je još jednom pokazao zavidnu prodornost?
- Znamo za te Caktaševe kvalitete, potvrđivat će to iz utakmice u utakmicu, dolazit će i vrijeme da to realizira. Ali, ne smijemo ga puno hvaliti, on je igrač kojeg se ne hvali.

Kakvu utakmicu očekujete u uzvratu?
- Oni će ulaziti s više rizika, mi imamo brzih igrača i možemo to iskoristiti. Najgore se opustiti, treba nam još barem jedna europska utakmica i zbog novaca i zbog atmosfere i zbog svega. Idemo odigrati staloženu utakmicu i da prolazni u jednom trenutku ne dođe u pitanje.

Gostujući trener Marian Pahars priznao je da postoji razlika u klasi između njegove momčadi i Hajduka.
- Nama je to bila teška utakmica, očito nismo na istoj razini. Na ovoj razini je nama svaka utakmica neko novo iskustvo. Nikad nisu moji igrači vidjeli toliko navijača na nekoj utakmici. Ovakvu smo utakmicu i očekivali, znali smo da Hajduk ima dobre individualce, u današnjem nogometu individualci stvaraju razliku, pogotovo Ante Vukušić je bio prevaga - kazao je trener Skonta Marian Pahars.

Kakav vam se činio splitski sastav?
- Hajduk nije stvorio puno izglednih prilika, imali su nekoliko udaraca iz daljine... Mi smo željeli zabiti jedan gol, s te sam strane razočaran - zaključio je Pahars.

Izgledi za uzvrat?
- Teško ćemo proći, ako Hajduk zabije, morat ćemo zabiti četiri - kazao je Pahars.



PERO SMOLČIĆ

Vukušić: Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu

Čak oko 25 tisuća navijača na Poljudu došlo je podržati pomlađeni Hajduk u ovosezonskoj premijeri protiv Skonta. Brojka koja je ugodno iznenadila i mladiće u bijelim dresovima koji su nakon vrijedne pobjede ovacijama ispraćeni sa stadiona. Mnogima od njih ovo je bio prvi put da su igrali pred tolikim brojem gledatelja, ne i strijelcu prvog gola Vukušiću.
- I nas je iznenadio toliki broj navijača, očekivali smo 10-15 tisuća gledatelja - priznao je Vukušić.

Opet je Vukušić zabio u susretima Europske lige, kao što je bio raspucan i prije dvije godine kada je na krilima njegovih golova izboren ulazak u natjecanje po skupinama.
- Ja sam tu jedan od najiskusnijih, kapetan, moram povući momčad. Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu, sada se trebamo odmoriti za iduću utakmicu i spremiti jer već za dva dana nam slijedi Istra. Hajduk u svakoj utakmici traži pobjedu. U Hajduku se dobre utakmice brzo zaborave, a dok se loše zaborave treba mnogo više vremena - pokazao je i u davanju izjava bogato poljudsko iskustvo tek 21-godišnji Vukušić.

A igrače je prije susreta u svlačionici uz trenera Mišu Krstičevića došao pozdraviti i podržati i novi predsjednik kluba Marin Brbić.
- Došli su nas pozdraviti i reći da zaboravimo na sve ono što se događa oko kluba i da to ne treba utjecati na nas igrače. Rekli su nam da se koncentriramo samo na nogomet i da igramo napadački, hajdučki. Da budemo Hajduk kakav navijači žele gledati, da igramo moderan nogomet.

Odličnu partiju odigrao je veznjak Mijo Caktaš koji je u nekoliko navrata solo prodorima napravio pravi dar-mar u obrani Latvijaca.
- Išli smo na pobjedu pred svojim navijačima koji su nam dali veliku podršku i to smo iskoristili na najbolji mogući način. Idemo u Latviju potvrditi ovu pobjedu - kazao je Caktaš. Prednost 2:0 je velik zalog za drugu utakmicu.
- Nemamo što izgubiti, niti što kalkulirati, Hajduk uvijek ide napadački - najavio je Caktaš.

Strijelac drugog pogotka za 'bijele' Dinko Trebotić odigrao je vrlo dobro, pogotovo u drugom poluvremenu.
- Bili smo mnogo bolja momčad cijeli susret, imali smo posjed lopte, više prilika, a na koncu smo zabili i dva gola. Bila je dobra utakmica - kazao je Trebotić koji ne dvoji u prolaz u treće pretkolo Europske lige.
- Bolja smo momčad od Skonta, u to nema nimalo dvojbe. Branili su se gosti cijeli susret, vjerojatno bi se branili i uzvratu no sada će morati napasti ako žele nešto viš. VJerujem da ćemo sačuvati ovu prednost.

F. VULAS

Brbić: Pred kraj me uhvatila panika

U svečanoj loži novi predsjednik uprave Marin Brbić primao je čestitke za prvu pobjedu. Vjerojatno je rekorder po brzini ostvarenja prve pobjede u konkurenciji predsjednika.
- Da možda, tek sam nekoliko sati na čelu kluba - nasmijao se na našu konstataciju Brbić.

Oduševila ga je splitska publika.
- Atmosfera je prekrasna, niti jedna baklja nije pala na teren, Torcida je bila odlična.

Kako ste doživjeli zbivanja na travnjaku?
- Zadnjih pet minuta uhvatila me panika, mali Caktaš je prva liga...

Sad vas čeka 'rudarenje'?
- Idemo zasukati rukave - poručio je Brbić.


Goran Blažević:
- Imamo dobar rezultat koji bismo sigurno potpisali prije utakmice. S obzirom da imamo mlade igrače, koji su bili impresionirani atmosferom, svakako smo zadovolni. Očekivali smo da će doći dosta ljudi, ali ne ovoliko, hvala im. Čitavo prvo poluvrijeme bio sam gotovo bez posla, cijelu utakmicu sam čekao taj jedan njihov udarac, znao sam da će doći i srećom, bio sam na mjestu i obranio. Teško je nakon jedne utakmice pričati o realnoj slici Hajduka, ali mislim da možemo čak i bolje. Ne vjerujem da ćemo u uzvratu igrati bunker, poznavajući trenera igrat ćemo muški i, uvjeren sam, izvući pozitivan rezultat. Sad u Pulu idemo bez opterećenja.

Mijo Caktaš:
- Išli smo na pobjedu pred svojim navijačima koji su nam dali veliku podršku i to smo iskoristili na najbolji mogući način. Idemo u Latviju potvrditi ovu pobjedu. Nemamo što izgubiti, niti što kalkulirati, Hajduk uvijek ide napadački pa ćemo tako i u uzvratu.


FV, PS

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Paun Paunović / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 'NEKI IGRAČI SU BILI IMPRESIONIRANI' [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2012-07-19 23:24:38 [created_by] => 31 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2012-07-19 23:48:38 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2012-07-19 23:06:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 13350 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2012/07/20/Split/vukusic.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x423" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4777441 Threads: 3 Questions: 164845567 Slow queries: 71476 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4852741 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 47 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/krsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu-173875 [printLink] => /sport/hajduk/krsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu-173875?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 157316 [name] => hajdukskonto [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hajdukskonto [link] => /tag/hajdukskonto ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Paun Paunović / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 'NEKI IGRAČI SU BILI IMPRESIONIRANI' [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Krstičević: Rezultat nije toliko bezbrižan; Vukušić: Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-19-09-32-04-31 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/07/20/Split/vukusic.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/07/20/Split/vukusic.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}Mišo Krstičević ušao je u novu sezonu pobjedom. I to europskom.
- Zahvaljujem se publici, nisam očekivao ovoliko njih s obzirom na sve probleme i na činjenicu da nisu mogli pratiti pripremne utakmice. Dali su nam ogromnu podršku i bez njih ovo ne bismo napravili. Imamo dobar rezultat, ali rezultat koji nije bezbrižan. U gostima ćemo trebati potvrditi prolaz dalje - kazao je Krstičević.

Koliko ste zadovoljni igrom vaše momčadi?
- Prvi put smo igrali u ovom sastavu u službenoj utakmici. Pred svojima se više istrošiš, i neki naši su bili impresionirani pred ovoliko publike.

U završnici dvoboja pala je koncentracija, posebno u obrani, te su gosti gotovo ni krivi ni dužni došli do prilike za gol?
- Njihovih sedam igrača se hvatalo radi grčeva, našima se to nije događalo. Činjenica je da su s par dugih lopti stvorili šanse pred kraj utakmice. Fali nam iskustva, ne smijemo ostati dva na dva na širokom prostoru. Stojanovića sam ubacio na kraju da pomogne u fazi obrane.

Koliko vam je smetala čitava ova situacija sa suspenzijom u pripremama za ovaj dvoboj?
- Ispalo bi kao kuknjava, ali... Kreneš igrati protiv Tuzle, završiš u Brotnju pa kreneš igrati protiv Imotskog. Ne znaš gdje ćeš se iskrcati.

Navijači su očekivali vidjeti Antona Maglicu, barem u nastavku?
- Andrijašević je imao problema s mišićem, nisam želio riskirati da potom Maglicu stavim u igru. Već u nedjelju će zauzeti mjesto možda već u početnoj postavi.

Caktaš je još jednom pokazao zavidnu prodornost?
- Znamo za te Caktaševe kvalitete, potvrđivat će to iz utakmice u utakmicu, dolazit će i vrijeme da to realizira. Ali, ne smijemo ga puno hvaliti, on je igrač kojeg se ne hvali.

Kakvu utakmicu očekujete u uzvratu?
- Oni će ulaziti s više rizika, mi imamo brzih igrača i možemo to iskoristiti. Najgore se opustiti, treba nam još barem jedna europska utakmica i zbog novaca i zbog atmosfere i zbog svega. Idemo odigrati staloženu utakmicu i da prolazni u jednom trenutku ne dođe u pitanje.

Gostujući trener Marian Pahars priznao je da postoji razlika u klasi između njegove momčadi i Hajduka.
- Nama je to bila teška utakmica, očito nismo na istoj razini. Na ovoj razini je nama svaka utakmica neko novo iskustvo. Nikad nisu moji igrači vidjeli toliko navijača na nekoj utakmici. Ovakvu smo utakmicu i očekivali, znali smo da Hajduk ima dobre individualce, u današnjem nogometu individualci stvaraju razliku, pogotovo Ante Vukušić je bio prevaga - kazao je trener Skonta Marian Pahars.

Kakav vam se činio splitski sastav?
- Hajduk nije stvorio puno izglednih prilika, imali su nekoliko udaraca iz daljine... Mi smo željeli zabiti jedan gol, s te sam strane razočaran - zaključio je Pahars.

Izgledi za uzvrat?
- Teško ćemo proći, ako Hajduk zabije, morat ćemo zabiti četiri - kazao je Pahars.



PERO SMOLČIĆ

Vukušić: Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu

Čak oko 25 tisuća navijača na Poljudu došlo je podržati pomlađeni Hajduk u ovosezonskoj premijeri protiv Skonta. Brojka koja je ugodno iznenadila i mladiće u bijelim dresovima koji su nakon vrijedne pobjede ovacijama ispraćeni sa stadiona. Mnogima od njih ovo je bio prvi put da su igrali pred tolikim brojem gledatelja, ne i strijelcu prvog gola Vukušiću.
- I nas je iznenadio toliki broj navijača, očekivali smo 10-15 tisuća gledatelja - priznao je Vukušić.

Opet je Vukušić zabio u susretima Europske lige, kao što je bio raspucan i prije dvije godine kada je na krilima njegovih golova izboren ulazak u natjecanje po skupinama.
- Ja sam tu jedan od najiskusnijih, kapetan, moram povući momčad. Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu, sada se trebamo odmoriti za iduću utakmicu i spremiti jer već za dva dana nam slijedi Istra. Hajduk u svakoj utakmici traži pobjedu. U Hajduku se dobre utakmice brzo zaborave, a dok se loše zaborave treba mnogo više vremena - pokazao je i u davanju izjava bogato poljudsko iskustvo tek 21-godišnji Vukušić.

A igrače je prije susreta u svlačionici uz trenera Mišu Krstičevića došao pozdraviti i podržati i novi predsjednik kluba Marin Brbić.
- Došli su nas pozdraviti i reći da zaboravimo na sve ono što se događa oko kluba i da to ne treba utjecati na nas igrače. Rekli su nam da se koncentriramo samo na nogomet i da igramo napadački, hajdučki. Da budemo Hajduk kakav navijači žele gledati, da igramo moderan nogomet.

Odličnu partiju odigrao je veznjak Mijo Caktaš koji je u nekoliko navrata solo prodorima napravio pravi dar-mar u obrani Latvijaca.
- Išli smo na pobjedu pred svojim navijačima koji su nam dali veliku podršku i to smo iskoristili na najbolji mogući način. Idemo u Latviju potvrditi ovu pobjedu - kazao je Caktaš. Prednost 2:0 je velik zalog za drugu utakmicu.
- Nemamo što izgubiti, niti što kalkulirati, Hajduk uvijek ide napadački - najavio je Caktaš.

Strijelac drugog pogotka za 'bijele' Dinko Trebotić odigrao je vrlo dobro, pogotovo u drugom poluvremenu.
- Bili smo mnogo bolja momčad cijeli susret, imali smo posjed lopte, više prilika, a na koncu smo zabili i dva gola. Bila je dobra utakmica - kazao je Trebotić koji ne dvoji u prolaz u treće pretkolo Europske lige.
- Bolja smo momčad od Skonta, u to nema nimalo dvojbe. Branili su se gosti cijeli susret, vjerojatno bi se branili i uzvratu no sada će morati napasti ako žele nešto viš. VJerujem da ćemo sačuvati ovu prednost.

F. VULAS

Brbić: Pred kraj me uhvatila panika

U svečanoj loži novi predsjednik uprave Marin Brbić primao je čestitke za prvu pobjedu. Vjerojatno je rekorder po brzini ostvarenja prve pobjede u konkurenciji predsjednika.
- Da možda, tek sam nekoliko sati na čelu kluba - nasmijao se na našu konstataciju Brbić.

Oduševila ga je splitska publika.
- Atmosfera je prekrasna, niti jedna baklja nije pala na teren, Torcida je bila odlična.

Kako ste doživjeli zbivanja na travnjaku?
- Zadnjih pet minuta uhvatila me panika, mali Caktaš je prva liga...

Sad vas čeka 'rudarenje'?
- Idemo zasukati rukave - poručio je Brbić.


Goran Blažević:
- Imamo dobar rezultat koji bismo sigurno potpisali prije utakmice. S obzirom da imamo mlade igrače, koji su bili impresionirani atmosferom, svakako smo zadovolni. Očekivali smo da će doći dosta ljudi, ali ne ovoliko, hvala im. Čitavo prvo poluvrijeme bio sam gotovo bez posla, cijelu utakmicu sam čekao taj jedan njihov udarac, znao sam da će doći i srećom, bio sam na mjestu i obranio. Teško je nakon jedne utakmice pričati o realnoj slici Hajduka, ali mislim da možemo čak i bolje. Ne vjerujem da ćemo u uzvratu igrati bunker, poznavajući trenera igrat ćemo muški i, uvjeren sam, izvući pozitivan rezultat. Sad u Pulu idemo bez opterećenja.

Mijo Caktaš:
- Išli smo na pobjedu pred svojim navijačima koji su nam dali veliku podršku i to smo iskoristili na najbolji mogući način. Idemo u Latviju potvrditi ovu pobjedu. Nemamo što izgubiti, niti što kalkulirati, Hajduk uvijek ide napadački pa ćemo tako i u uzvratu.


FV, PS

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/krsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu-173875 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=af18758d0f676408291a24b951009daaebd89d34 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Krsti%C4%8Devi%C4%87%3A+Rezultat+nije+toliko+bezbri%C5%BEan%3B+Vuku%C5%A1i%C4%87%3A+Na+najbolji+mogu%C4%87i+na%C4%8Din+smo+u%C5%A1li+u+sezonu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fkrsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu-173875 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fkrsticevic-rezultat-nije-toliko-bezbrizan-vukusic-na-najbolji-moguci-nacin-smo-usli-u-sezonu-173875 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Paun Paunović / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => 'NEKI IGRAČI SU BILI IMPRESIONIRANI' [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajduk'NEKI IGRAČI SU BILI IMPRESIONIRANI'

Krstičević: Rezultat nije toliko bezbrižan; Vukušić: Na najbolji mogući način smo ušli u sezonu

Piše PSD.
20. srpnja 2012. - 01:06
Mišo Krstičević ušao je u novu sezonu pobjedom. I to europskom.
- Zahvaljujem se publici, nisam očekivao ovoliko njih s obzirom na sve probleme i na činjenicu da nisu mogli pratiti pripremne utakmice. Dali su nam ogromnu podršku i bez njih ovo ne bismo napravili. Imamo dobar rezultat, ali rezultat koji nije bezbrižan. U gostima ćemo trebati potvrditi prolaz dalje - kazao je Krstičević.

Koliko ste zadovoljni igrom vaše momčadi?
- Prvi put smo igrali u ovom sastavu u službenoj utakmici. Pred svojima se više istrošiš, i neki naši su bili impresionirani pred ovoliko publike.

U završnici dvoboja pala je koncentracija, posebno u obrani, te su gosti gotovo ni krivi ni dužni došli do prilike za gol?
- Njihovih sedam igrača se hvatalo radi grčeva, našima se to nije događalo. Čin...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 11:32