stdClass Object ( [id] => 4833 [title] => Jarni odabrao šestoricu igrača koji su mu neophodni za sljedeću sezonu [alias] => jarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ...

Ivica Šurjak je dao svoj popis / CROPIX
Hajduk je ušao u finale Kupa, trener Robert Jarni je osvojio europski ulaz i jučer je objavio kako je predao svoje igračke želje za iduću sezonu, na nadležno mjesto u upravi:

- Gore, na kat, kod Mirka Klarića. Napisao sam to, doduše, ima već neko vrijeme, okvirno, a sad nakon uspjeha protiv Varteksa recimo da je to i službeno, koliko-toliko.

Samo se malo plivalo u zadovoljstvu zbog glatke 4:0 pobjede nad Varaždincima. Uokolo Varteksa sad se govori kako im je važniji bio subotnji “derbi” s Međimurjem, a prije dolaska u Split su pričali kako Hajduk na terenu ne djeluje kao momčad?!

Dobro, svi su isti, to smo upoznali odavna. A u Poljudu se kanoćal već uperio u smjeru bliže i daljnje budućnosti:

- Mislim da je važno sačuvati kičmu momčadi i za iduću sezonu i na nju nadograditi poneko pojačanje. Trebalo bi svakako pojačanja... Koji su to igrači da trebaju ostati i da ih eventualno angažiramo? Popis? E, to vam neću kazati - Jarni odiše samopouzdanjem

 Ipak.

- Šestoricu igrača iz prve momčadi protiv Varteksa bi trebalo sačuvati. Ali o tome ja sad ne bih i neću pričati, nema šanse. Nije ni mjesto ni vrijeme. Svoju viziju imam, to svakako! Pitanje je sve kako će se to odvijati s obzirom na ponude, ugovore, želje.

Jarni kaže da tek slijede one prave utakmice i da ne treba sad potencirati pitanja koja su to šestorica koja čine kralježnicu ekipe po njegovu ukusu. Nego se nastavlja non-stop u kojem Hajduk želi i trofej Kupa i drugo mjesto sačuvati.

- Potvrđujem da smo otkrili pravu momčad i idealan sustav igre koji nam odgovara. Nije uvijek taj sastav mogao igrati jer ekipu slažem kako mi je tko zdrav i sposoban.

Da se lako zaključiti kako je kapetan Srđan Andrić jedan od ključnih igrača, uskličnika ove momčadi: kad se igralo najslabije Andrića nije bilo, 0:4 u Varaždinu, blamirajućih 2:2 u Čakovcu, nekidan gorak poraz 1:2 od Cibalije usred Poljuda.

- Sve ste sami rekli.

Znači da je i on među tih šest kapitalaca?

- Uporni ste, ali nije ni mjesto ni vrijeme da o tome razglabamo. Dao sam samo neke smjernice - ne da se Jarni navući.

Trener Hajduka je napravio popis okosnice za novu sezonu / CROPIX

Ionako je Klarić kazao kako bi Andrića prodali tek za deset milijuna eura. A već sutra slijedi Rijeka, uskoro će i okršaji protiv Dinama... U porazu na Kantridi 0:4 prije sedam mjeseci Jarni je bio pomoćni trener. Dvjesta dana je proteklo.

- Ha, ne znam je li nam sada lakše ili teže i kako će Rijeka igrati, lakše ili teže... Je li njima imperativ? Ne gledam kako je Rijeci, mogu samo reći da mi ulaskom u finale Kupa nipošto nismo digli ruke od prvenstva niti povukli ručnu kočnicu nego nam je i te kako važno da na kraju budemo drugi. Biti viceprvaci nama je još jedan imperativ!

Glavni menadžer Hajduka Ivica Šurjak kaže da je i on dao svoj popis, odnosno izvješće o stanju igračkog kadra za iduću sezonu dostavio upravi ima već neko vrijeme i da je krajnji momenat da se svi zajedno nađu na dogovoru:

- Ja bih volio da Cernat ostane!

Šurjak je zadovoljan pobjedom protiv Varteksa i probojem u finale:

- Nešto smo ipak uradili, neki mali preokret, mrvu baluna pokazali u odnosu na jesen. I ostvarili mini-cilj ulaska na europsku scenu. Otvorili smo vrata nekim našim mladićima, prije svega Maloči i Gabriću, a potvrdilo se i Kalinić i Rukavina veliki potencijal... Prvo što moramo napraviti su ugovori s Maločom i Čopom, pa Jozinovićem, Tičinovićem... I sve to stoji u mom izvješću upravi - kaže Šurjak.

Postira su Hajdukov drugi dom

Postirani mogu opet očekivati nogometaše Hajduka, Jarniju se strašno svidjelo, u hotelu Pastura i na bilijarski ravnom travnjaku Podježica osjećao se kao preporođen, daleko od Cibalije, a sasvim blizu trofeju Kupa:

- Hoćemo, opet ćemo u karantenu prije Dinama, karantena nas zbliži, razgovaramo, posvećeni smo jedno drugome i kohezija u momčadi raste. Vidjeli ste i vi koliko je to izraženo! Protiv Dinama se, podsjetimo, igra triput u 11 dana, 3. svibnja u prvenstvu u Poljudu, te još 7. i 13. svibnja. Prije 13 godina u istom ritmu non-stop utakmica Ivan Katalinić je sva tri puta svladao Zlatka Cicu Kranjčara (u 11 dana!) i Hajduk je protiv Croatije uzeo tada svoju jedinu hrvatsku duplu krunu: 3:1 u prvenstvu u Poljudu, te u finalu Kupa 3:2 u Poljudu i 1:0 u Maksimiru tog svibnja 1995. godine.

Operacija Kantrida

Florin Cernat ne bi trebao biti “upotrijebljen” u subotu navečer na Kantridi. Ima problema sa zadnjom ložom butnog mišića, sad ga je uhvatilo malo više nego inače i kako da se forsira kad tek slijede okršaji protiv Dinama.

Momenat je da predahne i teško da će se naći u autobusu koji će povesti “bijele” u Rijeku danas poslije treninga i ručka.

Izostat će i Mladen Bartolović kojega boli međurebreni mišić, smetalo ga je i protiv Cibalije kad je nastupio, a sad je i njemu stanje pogoršano.

- Ne mogu kadar popuniti niti juniorima, Milić je povrijeđen, a Tičinović bolestan. Ne mogu ni Računici (trener juniora op. p.) uzimati igrače, imaju i oni obveza. Tako će nas na Kantridi biti samo 17, jedno mjesto u zapisniku ostat će upražnjeno - kaže trener Robert Jarni.

Sasvim fit nije ni Srđan Andrić, ali on će opet stisnuti zube:

- Imam pet-šest igrača koji igraju non-stop, na primjer nemam alternativno rješenje za desnog beka, pa Rubilu nema odmora. A Andrić će biti u redu, on je taj koji daje sigurnost i ravnotežu na sredini terena - kaže Jarni.

Klarić: Brzo ćemo sjesti

Šestorica koji čine kralježnicu momčadi? Balić - Maloča, Sablić, Živković - Rubil, Andrić, Linić, Gabrić - Cernat - Kalinić, Rukavina, to je bio početni sastav, pola momčadi je na Jarnijevu popisu želja da ostanu, ako je ikako moguće i iduće godine!

Pitanje vratara nije u toj priči, Balić i Varvodić se smjenjuju u kupu i prvenstvu, a Sablić se po svemu mora vratiti u kijevski Dynamo. U obrani se nametnuo mladi Maloča, sad bi se napokon trebalo aktualizirati pitanje njegova potpisa ugovora, dugo se odgađalo, čekalo da prođe Varteks, sad je čas... Živković igra promjenljivo, nisu sporne njegove kvalitete, dapače, ali nismo sigurni da je u toj Jarnijevoj šestorici imperativa!

Znajući da su Rubil i Linić kotačići stroja koji se mogu (i ne moraju) zamijeniti, a Gabrić ipak domaći produkt s korijenima, onda zaključujemo: Šestorica koju je Jarni pocrtao iz ove ekipe su: Maloča, Andrić, Gabrić, Cernat, Kalinić, Rukavina.

Domaći kadar plus jedan “stranac”! No, vrtimo se ukrug: hoće li se pregovarati o ostanku Cernata, hoće li se odagnati ponude koje će sigurno dobiti Andrić, Kalinić, Rukavina? U svečanoj loži bili su i ovom prigodom predstavnici Schalkea i Kölna... I to je onaj dio Jarnijeve izjave koji kaže: sve ovisi o ponudama, ugovorima, željama!

Mirko Klarić se na te Jarnijeve riječi nadovezao:

- Uskoro ćemo, sasvim brzo, sjesti zajedno sa strukom i detaljnije definirati što nam je raditi!

Kuglice, dajte nam drugu u Poljudu!

Danas je u podne ždrijeb domaćinstva finala Kupa, Hajduk protiv Dinama, 7. i 13. svibnja, kad je Poljud, kad je Maksimir?

Što priželjkujete, pitamo Hajdukova trenera? 

- Druga kod nas! Zašto? - A zašto ne? Draže mi je revanš igrati pred svojom publikom u Poljudu!


Hajduk - Slaven Belupo. Petar Bošnjak i Srđan Andrić / CROPIX
[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => trener se izjasnio o okosnici momčadi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2008-04-24 19:44:20 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2008-04-25 15:40:51 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2008-04-24 19:44:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 4931 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2008/04/25/sport/ROBERT_JARNImalal.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x234" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38260005 Threads: 3 Questions: 7089029954 Slow queries: 3298268 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608126122 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/jarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu-4833 [printLink] => /sport/hajduk/jarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu-4833?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 254692 [name] => nkhajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nkhajduk [link] => /tag/nkhajduk ) [1] => stdClass Object ( [id] => 206153 [name] => robertjarni [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => robertjarni [link] => /tag/robertjarni ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => trener se izjasnio o okosnici momčadi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Jarni odabrao šestoricu igrača koji su mu neophodni za sljedeću sezonu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-07-18-44-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/04/25/sport/ROBERT_JARNImalal.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/04/25/sport/ROBERT_JARNImalal.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ...

Ivica Šurjak je dao svoj popis / CROPIX
Hajduk je ušao u finale Kupa, trener Robert Jarni je osvojio europski ulaz i jučer je objavio kako je predao svoje igračke želje za iduću sezonu, na nadležno mjesto u upravi:

- Gore, na kat, kod Mirka Klarića. Napisao sam to, doduše, ima već neko vrijeme, okvirno, a sad nakon uspjeha protiv Varteksa recimo da je to i službeno, koliko-toliko.

Samo se malo plivalo u zadovoljstvu zbog glatke 4:0 pobjede nad Varaždincima. Uokolo Varteksa sad se govori kako im je važniji bio subotnji “derbi” s Međimurjem, a prije dolaska u Split su pričali kako Hajduk na terenu ne djeluje kao momčad?!

Dobro, svi su isti, to smo upoznali odavna. A u Poljudu se kanoćal već uperio u smjeru bliže i daljnje budućnosti:

- Mislim da je važno sačuvati kičmu momčadi i za iduću sezonu i na nju nadograditi poneko pojačanje. Trebalo bi svakako pojačanja... Koji su to igrači da trebaju ostati i da ih eventualno angažiramo? Popis? E, to vam neću kazati - Jarni odiše samopouzdanjem

 Ipak.

- Šestoricu igrača iz prve momčadi protiv Varteksa bi trebalo sačuvati. Ali o tome ja sad ne bih i neću pričati, nema šanse. Nije ni mjesto ni vrijeme. Svoju viziju imam, to svakako! Pitanje je sve kako će se to odvijati s obzirom na ponude, ugovore, želje.

Jarni kaže da tek slijede one prave utakmice i da ne treba sad potencirati pitanja koja su to šestorica koja čine kralježnicu ekipe po njegovu ukusu. Nego se nastavlja non-stop u kojem Hajduk želi i trofej Kupa i drugo mjesto sačuvati.

- Potvrđujem da smo otkrili pravu momčad i idealan sustav igre koji nam odgovara. Nije uvijek taj sastav mogao igrati jer ekipu slažem kako mi je tko zdrav i sposoban.

Da se lako zaključiti kako je kapetan Srđan Andrić jedan od ključnih igrača, uskličnika ove momčadi: kad se igralo najslabije Andrića nije bilo, 0:4 u Varaždinu, blamirajućih 2:2 u Čakovcu, nekidan gorak poraz 1:2 od Cibalije usred Poljuda.

- Sve ste sami rekli.

Znači da je i on među tih šest kapitalaca?

- Uporni ste, ali nije ni mjesto ni vrijeme da o tome razglabamo. Dao sam samo neke smjernice - ne da se Jarni navući.

Trener Hajduka je napravio popis okosnice za novu sezonu / CROPIX

Ionako je Klarić kazao kako bi Andrića prodali tek za deset milijuna eura. A već sutra slijedi Rijeka, uskoro će i okršaji protiv Dinama... U porazu na Kantridi 0:4 prije sedam mjeseci Jarni je bio pomoćni trener. Dvjesta dana je proteklo.

- Ha, ne znam je li nam sada lakše ili teže i kako će Rijeka igrati, lakše ili teže... Je li njima imperativ? Ne gledam kako je Rijeci, mogu samo reći da mi ulaskom u finale Kupa nipošto nismo digli ruke od prvenstva niti povukli ručnu kočnicu nego nam je i te kako važno da na kraju budemo drugi. Biti viceprvaci nama je još jedan imperativ!

Glavni menadžer Hajduka Ivica Šurjak kaže da je i on dao svoj popis, odnosno izvješće o stanju igračkog kadra za iduću sezonu dostavio upravi ima već neko vrijeme i da je krajnji momenat da se svi zajedno nađu na dogovoru:

- Ja bih volio da Cernat ostane!

Šurjak je zadovoljan pobjedom protiv Varteksa i probojem u finale:

- Nešto smo ipak uradili, neki mali preokret, mrvu baluna pokazali u odnosu na jesen. I ostvarili mini-cilj ulaska na europsku scenu. Otvorili smo vrata nekim našim mladićima, prije svega Maloči i Gabriću, a potvrdilo se i Kalinić i Rukavina veliki potencijal... Prvo što moramo napraviti su ugovori s Maločom i Čopom, pa Jozinovićem, Tičinovićem... I sve to stoji u mom izvješću upravi - kaže Šurjak.

Postira su Hajdukov drugi dom

Postirani mogu opet očekivati nogometaše Hajduka, Jarniju se strašno svidjelo, u hotelu Pastura i na bilijarski ravnom travnjaku Podježica osjećao se kao preporođen, daleko od Cibalije, a sasvim blizu trofeju Kupa:

- Hoćemo, opet ćemo u karantenu prije Dinama, karantena nas zbliži, razgovaramo, posvećeni smo jedno drugome i kohezija u momčadi raste. Vidjeli ste i vi koliko je to izraženo! Protiv Dinama se, podsjetimo, igra triput u 11 dana, 3. svibnja u prvenstvu u Poljudu, te još 7. i 13. svibnja. Prije 13 godina u istom ritmu non-stop utakmica Ivan Katalinić je sva tri puta svladao Zlatka Cicu Kranjčara (u 11 dana!) i Hajduk je protiv Croatije uzeo tada svoju jedinu hrvatsku duplu krunu: 3:1 u prvenstvu u Poljudu, te u finalu Kupa 3:2 u Poljudu i 1:0 u Maksimiru tog svibnja 1995. godine.

Operacija Kantrida

Florin Cernat ne bi trebao biti “upotrijebljen” u subotu navečer na Kantridi. Ima problema sa zadnjom ložom butnog mišića, sad ga je uhvatilo malo više nego inače i kako da se forsira kad tek slijede okršaji protiv Dinama.

Momenat je da predahne i teško da će se naći u autobusu koji će povesti “bijele” u Rijeku danas poslije treninga i ručka.

Izostat će i Mladen Bartolović kojega boli međurebreni mišić, smetalo ga je i protiv Cibalije kad je nastupio, a sad je i njemu stanje pogoršano.

- Ne mogu kadar popuniti niti juniorima, Milić je povrijeđen, a Tičinović bolestan. Ne mogu ni Računici (trener juniora op. p.) uzimati igrače, imaju i oni obveza. Tako će nas na Kantridi biti samo 17, jedno mjesto u zapisniku ostat će upražnjeno - kaže trener Robert Jarni.

Sasvim fit nije ni Srđan Andrić, ali on će opet stisnuti zube:

- Imam pet-šest igrača koji igraju non-stop, na primjer nemam alternativno rješenje za desnog beka, pa Rubilu nema odmora. A Andrić će biti u redu, on je taj koji daje sigurnost i ravnotežu na sredini terena - kaže Jarni.

Klarić: Brzo ćemo sjesti

Šestorica koji čine kralježnicu momčadi? Balić - Maloča, Sablić, Živković - Rubil, Andrić, Linić, Gabrić - Cernat - Kalinić, Rukavina, to je bio početni sastav, pola momčadi je na Jarnijevu popisu želja da ostanu, ako je ikako moguće i iduće godine!

Pitanje vratara nije u toj priči, Balić i Varvodić se smjenjuju u kupu i prvenstvu, a Sablić se po svemu mora vratiti u kijevski Dynamo. U obrani se nametnuo mladi Maloča, sad bi se napokon trebalo aktualizirati pitanje njegova potpisa ugovora, dugo se odgađalo, čekalo da prođe Varteks, sad je čas... Živković igra promjenljivo, nisu sporne njegove kvalitete, dapače, ali nismo sigurni da je u toj Jarnijevoj šestorici imperativa!

Znajući da su Rubil i Linić kotačići stroja koji se mogu (i ne moraju) zamijeniti, a Gabrić ipak domaći produkt s korijenima, onda zaključujemo: Šestorica koju je Jarni pocrtao iz ove ekipe su: Maloča, Andrić, Gabrić, Cernat, Kalinić, Rukavina.

Domaći kadar plus jedan “stranac”! No, vrtimo se ukrug: hoće li se pregovarati o ostanku Cernata, hoće li se odagnati ponude koje će sigurno dobiti Andrić, Kalinić, Rukavina? U svečanoj loži bili su i ovom prigodom predstavnici Schalkea i Kölna... I to je onaj dio Jarnijeve izjave koji kaže: sve ovisi o ponudama, ugovorima, željama!

Mirko Klarić se na te Jarnijeve riječi nadovezao:

- Uskoro ćemo, sasvim brzo, sjesti zajedno sa strukom i detaljnije definirati što nam je raditi!

Kuglice, dajte nam drugu u Poljudu!

Danas je u podne ždrijeb domaćinstva finala Kupa, Hajduk protiv Dinama, 7. i 13. svibnja, kad je Poljud, kad je Maksimir?

Što priželjkujete, pitamo Hajdukova trenera? 

- Druga kod nas! Zašto? - A zašto ne? Draže mi je revanš igrati pred svojom publikom u Poljudu!


Hajduk - Slaven Belupo. Petar Bošnjak i Srđan Andrić / CROPIX
[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/jarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu-4833 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=903cc5d03db6cb5a590ba890ad5f0a2624d47e40 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Jarni+odabrao+%C5%A1estoricu+igra%C4%8Da+koji+su+mu+neophodni+za+sljede%C4%87u+sezonu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fjarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu-4833 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fjarni-odabrao-sestoricu-igraca-koji-su-mu-neophodni-za-sljedecu-sezonu-4833 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ... [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => trener se izjasnio o okosnici momčadi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajduktrener se izjasnio o okosnici momčadi

Jarni odabrao šestoricu igrača koji su mu neophodni za sljedeću sezonu

Piše PSD.
24. travnja 2008. - 21:44
Jarni se popeo na kat, upravi kluba predao igračke želje za sljedeću sezonu, upravo na vrijeme kada se već zna kako je Hajduk u Europi. A ljeto je blizu ...

Ivica Šurjak je dao svoj popis / CROPIX
Hajduk je ušao u finale Kupa, trener Robert Jarni je osvojio europski ulaz i jučer je objavio kako je predao svoje igračke želje za iduću sezonu, na nadležno mjesto u upravi:

- Gore, na kat, kod Mirka Klarića. Napisao sam to, doduše, ima već neko vrijeme, okvirno, a sad nakon uspjeha protiv Varteksa recimo da je to i službeno, koliko-toliko.

Samo se malo plivalo u zadovoljstvu zbog glatke 4:0 pobjede nad Varaždincima. Uokolo Varteksa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 09:18