StoryEditorOCM
HajdukNišta od posla

Ibričić se trebao vratiti u Hajduk, ali sve je propalo zbog jednog čovjeka: ‘Ne bih to ni u Realu radio...‘

Piše Sport SD
21. siječnja 2024. - 17:07

Proslavljeni hajdukovac Senijad Ibričić danas je sportski direktor Sarajeva. Ušao je Ibro u hajdučku legendu, osvojio Torcidinu nagradu „Hajdučko srce”, bio je miljenik navijača na Poljudu. Od bijelog dresa oprostio se 100. Hajdukov rođendan koji je proslavljen na utakmici s praškom Spartom. U podcastu Oslobođenje govorio je o tome kako se u Hajduk trebao vratiti 2016. godine, ali sve je propalo.

- Trideset i druga mi je bila godina, Hajduk me zvao, može potvrditi i predsjednik Kos. Nismo ni razgovarali o ugovoru, rekao sam da ću doći. Sve smo se dogovorili, a onda su mi rekli da se strpim dok ne predstave novog trenera. Došao je Marijan Pušnik i htio me testirati. Odgovorio sam da to ne bih radio ni u Realu, a ne u Hajduku, u klubu u kojem sam nešto napravio. Možda sam mogao prijeći preko toga, ali ne možeš tako zvati igrača na probu. To znači da mu samo želiš naći neku manu – govorio je Ibričić.

@oslobodjenje - Žao mi je što karijeru nisam završio u Hajduku Senijad Ibričić sportski direktor FK Sarajevo gost je večerašnjeg podcasta (IN)Direkt, slušamo se i gledamo u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba ?️ #oslobodjenjepodcast #indirekt #senijadibricic #fksarajevo ♬ original sound - oslobođenje
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 23:37