StoryEditorOCM
Hajduknova sezona

Hajduk kreće, Leko i ekipa idu u Mravince prije odlaska u Sloveniju, a ponedjeljak je i važan dan za ‘hajdukologiju‘

Piše Slaven Alfirević
18. lipnja 2023. - 20:13

Hajduk starta sutra, u ponedjeljak popodne, okupljanje nogometaša na Poljudu, pa autobusom na trening u Mravince, tako izgleda plan koji doduše još nije služben, čeka se da se Hajduk službeno oglasi i objavi svoj itinerar rada, kao i program prijateljskih utakmica.

No, poznato je da „bijeli”dolaze u Mravince odraditi prvu sedmicu, prije odlaska na prave pripreme u Sloveniju idućeg tjedna.

Početak, uvodni rad ne može biti u Poljudu jer se Hajdukov radni prostor dotjeruje, pa ih mravinačka Sloga prima – kako rekosmo već – raširenih ruku. Kao svoje na svome.

Sigurno je da će izostati Niko Sigur, u obavezi prema mladoj reprezentaciji Hrvatske, te Jan Mlakar koji služi svojoj „deželi”, reprezentaciji Slovenije.

Ponedjeljak je važan dan za hajdukologiju ne samo što će trener Ivan Leko povesti hajduke u Mravince, nego će se i u Širokome Brijegu, u susjednoj Bosni i Hercegovini predstaviti Marijan Budimir na svojoj novoj trenerskoj destinaciji, uz odgovor na pitanje tko bi tamo mogao na posudbu od „bijelih”, s naglaskom na osobito uspješnu garnituru juniora koji skaču u seniorski uzrast.

Hajduk bi se 24. lipnja trebao ogledati sa Širokim Brijegom, negdje iza zatvorenih vrata na sparing-treningu, a to ne bi trebalo bit u Mravincima koji su tada okupirani proslavom Svetog Ivana.

U Sloveniji će se gostovati i kod Olimpije, ali o tom potom, dok se ne oglasi službeni raspored aktivnosti „bijelih

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:56