StoryEditorOCM
Hajdukgledaju iz londona

Englezi vidjeli kako Perišić igra za Hajduk pa se uhvatili za glavu; Je li ovo bila kapitalna pogreška?

Piše D. Ka.
17. travnja 2024. - 17:52

"Ivan Perišić prošlog je vikenda upisao svoj treći nastup za splitski Hajduk ušavši s klupe i tako otvorio pitanje je li Tottenham napravio pravu odluku što ga je pustio."

Tako glasi prva rečenica u komentaru The Spurs Weba, portala specijaliziranog za praćenje svih zbivanja u Tottenhamu.

Perišiću je sezona odlično počela u Londonu i navijači su bili oduševljeni njegovim izvedbama. No, teška ozlijeda prednjeg križnog ligamenta u rujnu bacila je pod upitnik cijeli ostatak sezone, ali i nastup na Euru.

Malo tko je davao Ivanu nade da će opet zaigrati prije ljeta, teška je to ozljeda. Ipak, Perišićeva želja i motivacija nemaju premca, tako da čudesni oporavak i nastupi za Hajduk možda i nisu toliko čudesni.

Gledaju sada iz Londona ljubomorno, Spursima se lomi sezona. Šest je kola do kraja, a traje ljuta borba s Aston Villom za presudno, četvrto mjesto. Dobro bi im došao jedan Perišić za nekoliko zadnjih utakmica.

image
Action Foto Sport/Nurphoto Via AFP

Već su ga bili prekrižili za cijelu sezonu: "Nema teorije da zaigra, čekaju ga još pusti mjeseci terapije", tako su mislili. Nije im onda bila greda pustiti ga u Hajduk, kada već igračke koristi od njega naizgled nije bilo.

"Naime, posuđeni Perišić odigrao je gotovo pola sata u nedjeljnoj utakmici, čime je možda postavio upitnike oko odluke kluba iz sjevernog Londona da ga pusti", piše The Spurs Web, pa nastavlja:

"Može se tvrditi da bi posjedovanje igrača Perišićeve kvalitete na raspolaganju za posljednjih šest ili sedam susreta pomoglo Postecoglouu, posebno s obzirom na nedavne probleme Tottenhama. Međutim, u isto vrijeme, ako je 35-godišnjak odlučio da želi otići kako bi si dao najbolju priliku da na Euro ode spreman, moguće je razumjeti zašto su Spursi dali igraču ono što je želio."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 18:56