stdClass Object ( [id] => 4023 [title] => Andrić: Di je lova? Klarić: Nećeš nigdje, plaća svima kasni [alias] => andric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Žao mi je  što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić

Genclerbirligi i traženje Srđana Andrića ponukali su dopredsjednika Hajdukove Skupštine Mirka Klarića da demantira vjerojatnost prodaje trenutno ponajboljeg nogometaša “bijelih”.

- Ne i ne, za pola milijuna eura, koliko se spominje po tisku, mogli bismo prodati jedino igrača tipa Pelaića, a ne nikako jednog Andrića! Odgovorno tvrdim, Andrić ostaje u Hajduku. Osim ako ne dođe neka ponuda od deset milijuna eura!!!

Nije prvi put da Klarić utrčava u press-salon i želi popraviti ozračje koje mu se čini nedovoljno kooperativno za sadašnji trenutak “bijelih”. Nije sporno da Genclerbirligi gleda Andrića i da su Turci zainteresirani, te da financijska konstrukcija s rečenih pola milijuna eura uopće ne bi bila nepovoljna za Hajduk. Ali, Andrića nije neophodno prodati, a k tome Klarića su zasmetali pojedini navodi i naslovi a la Andrić već u Ankari, gotovo je, prodaje se...

- Bez upitnika i ograda, ni možda, ni ako?! Na takav način naslov zapravo ne odgovara istini! Tvrdim, Andrić ostaje! Ujedno, žalim svih koji su nezadovoljni Hajdukovom pobjedom protiv Slaven Belupa i što ćemo po svemu vrlo brzo ostvariti mini-klupske ciljeve! - bilo je i zajedljivih strelica u Klarićevi izlaganju; odapeo ih je “u nepoznato”, pa tko se osjeti pogođen u metu, sam će se prepoznati.

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Poanta bi bila:
- Čini mi se, ne mogu se oteti dojmu, kao da se namjerno želi stvoriti negativna klima i slika kaotičnoga stanja; te plaće kasne, iskaznice za članove su seljačke, a igrači odlaze... Gospodo, ne - naprotiv! Sve što se ovih dana užurbano radi na preoblikovanju u športsko dioničko društvo radi se da Hajduk bude sve bolji, da plaće ne kasne, da iskaznice ne budu seljačke, da nogometaši ostaju, a ne da smo ovisni o rasprodaji igračkoga kadra. Kao da nas neki svjesno ne žele razumjeti, pa onda moram jasno kazati: Andrić ne da nije na rasprodaji, nego nije ni na prodaju!

Neka oni što žele kaos znaju: Ni Cernat nije otpisan

Osim nemoralne ponude... Ruku na srce, jasno je da bi Andrić (a tko ne bi?) volio poentirati devizni ugovor, mada ne nužno i pod svaku cijenu. Međutim, Klarić zapravo traži strpljenja u ime uprave kluba koja ima još dva tjedna da zaokruži elaborat, te dvije utakmice (Cibalia u subotu i Varteks u srijedu, obje u Poljudu) s kojima bi ispunila mini-cilj plasmana na europsku scenu u srpnju.

Ono što je važno u Klarićevu nastupu jest:
- Hajduk će preoblikovanjem postati solventan klub koji sebi može priuštiti igrače tipa Andrića, ali i Cernata! Idućega četvrtka, nakon uzvratne kup-utakmice protiv Varteksa, imat ćemo jasniju situaciju, pa tako i glede Cernata. Ni Cernat za nas nipošto nije otpisan, makar se piše i ovo i ono. Želimo i njega zadržati, razgovori traju, rečeno je da ćemo nešto konkretnije znati i imati tek krajem travnja - rekao je Klarić.

To je za Cernata, usput rečeno. A poruka Srđanu Andriću glasi - ostani, mi ćemo te moći platiti, sve zaostatke i buduće obveze!

Genclerbirligi je, inače, klub za koji je svojedobno uspješno nastupao bivši hajdukovac Josip Skoko (eno ga sada u engleskom premierligašu Wiganu u borbi za ostanak). Nakon odličnih Andrićevih partija u dresu Hajduka u proljetnome dijelu sezone, nije dugo trebalo da “emisari” iz Turske “zagrizu”. Došli su, vidjeli i sada bi - kupili.

Dubrovčanin ima ugovor koji ga s “bijelima veže još dvije godine. - Moram reći kako nikakva konkretna ponuda nije došla do mene. Znam da ima zainteresiranih klubova, ali to je sve - rekao nam je Andrić.

Klarić žali 'sve one koji su nezadovoljni Hajdukovom pobjedom protiv Slaven Belupa
- Sve što znam pročitao sam iz novina tako da priče rekla-kazala ne bih komentirao. Činjenica je da sam već neko vrijeme u dobroj formi i to je vjerojatno razlog cijele priče, kao i da su skauti bili. Zapravo, znam da me skauti gledaju, to je istina i ne treba bježati od toga - dodao je.

Čelnik “bijelih” Mirko Klarić tvrdi da je svota od pola milijuna eura odštete premalo za igrača takvoga kalibra. I devet milijuna eura bi, prema Klariću, bilo premalo!

Prvo ispoštujte sadašnji ugovor, pa ćemo razgovarati

- Odmah da kažem, ja sam došao u Hajduk sa željom da ostanem duže vrijeme i ništa se, što se toga tiče, nije promijenilo. Činjenica je da su mi u Poljudu lani ponudili priliku vratiti se na scenu nakon podužega neigranja i na tome sam Hajduku zahvalan. Drago mi je da ponovno o meni imaju visoko mišljenje, ali sam svjestan da se sve u životu brzo mijenja. Prilike ne valja propuštati. Što se mene tiče ja bih najradije ostao, ali neke se stvari definitivno moraju promijeniti.

Što konkretno?
- Najprije na ispunjavanje stavki iz ugovora, koje se ne poštuju. S druge strane, pokušavam već određeno vrijeme s nekim iz uprave oko svega popričati, ali bezuspješno. Stalno se mijenjaju predsjednici i direktori, ne znam više s kim bih razgovarao. Čini mi se da to nema nigdje na svijetu! Najteže je nama igračima. Istina je da smo i mi veliki krivci za slabe rezultate, ali sigurno nismo jedini. Situacija se dolaskom Roberta Jarnija za trenersko kormilo napokon stabilizirala te radimo kako treba.

Andrić je za kraj želio pojasniti još nešto: - Žao mi je što je tek sada, kad su se inozemni klubovi zainteresirali za mene, reagirao i moj Hajduk. Mislim da su neke stvari trebale biti riješene puno prije. Ali, nikad nije kasno i bolje ikad nego nikad!

Hajduku Poljud na 30 godina

Hajduk je na tragu dogovora s Gradom Splitom da dobije na korištenje poljudski stadion:
- Da, i to na 30 godina, u takvim smo završnim pregovorima, ali to ne bih unaprijed tvrdio. Dobro, 30 godina, to je točno, a o detaljima ćemo kad dođe vrijeme! - kaže Mirko Klarić, dopredsjednik Hajdukove Skupštine.

Poziv Jerkovu na javnu debatu

Preoblikovanje Hajduka će, kaže Mirko Klarić, uspjeti. Pitanje je samo hoće li to biti za ocjenu vrlo dobar, plus vrlo dobar ili minus odličan.
- Odličan ne može biti, jer uvijek može biti još bolje. Ocjena odličan za mene ne postoji, ali joj se možemo i hoćemo sasvim približiti - kaže dopredsjednik Hajdukove skupštine.

Približit će se “bijeli” i publici, nije svršeno s agitiranjem:
- Kanimo prirediti i javne tribine, u Makarskoj, ali i u Splitu, da približimo zainteresiranima sve što im je još uvijek nejasno. Neka na javnu tribinu dođu i govore i oni koji su možda i stečaj htjeli i zazivali, pa da se tamo konfrontiramo i razjasnimo!

Svaka čast Torcidi

Torcidina akcija “Hajduk - dite puka” je dobrodošla, ali ne bi trebala biti jedina, kaže Klarić.

- Oni su aktivni, a ja bih volio da se još malih dioničara udružuje u svoje skupine, da su zainteresirani, da pokazuju inicijativu, a ne da spavaju. Nama su mali dioničari strateški partneri i što ih bude više to je bolje. Stoga podržavamo Torcidin prijedlog, imamo dobru suradnju i nadasve zajednički interes da Hajduk bude što bolji.

Cijena dionice

Elaborat se radi, a kakav je temeljni kapital “bijelih”, hoće li dionica vrijediti tisuću kuna?

- Znam da je javnost sve više znatiželjna po tom pitanju, ali bliži se dan kad ćemo i te stvari napokon objelodaniti. Blizu smo, a kad to bude točno i precizno, onda ćemo službeno objaviti. Ništa prije toga ne bi bilo ni mudro, ni poslovno! - istaknuo je Klarić.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Žao mi je što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => turski genclerbirligi, ni kriv ni dužan, izazvao Novu polemiku u još uvijek nepreoblikovanome hajduku [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2008-04-17 20:31:06 [created_by] => 31 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2008-04-18 13:50:17 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2008-04-17 20:31:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 7248 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2008/04/17/Sport/andric00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x222" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7596123 Threads: 3 Questions: 1548279181 Slow queries: 4715465 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111137201 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 53 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/andric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni-4023 [printLink] => /sport/hajduk/andric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni-4023?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 254692 [name] => nkhajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nkhajduk [link] => /tag/nkhajduk ) [1] => stdClass Object ( [id] => 213389 [name] => srđanandrić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => srdanandric [link] => /tag/srdanandric ) [2] => stdClass Object ( [id] => 224617 [name] => mirkoklarić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => mirkoklaric [link] => /tag/mirkoklaric ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Žao mi je što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => turski genclerbirligi, ni kriv ni dužan, izazvao Novu polemiku u još uvijek nepreoblikovanome hajduku [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Andrić: Di je lova? Klarić: Nećeš nigdje, plaća svima kasni [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-14-05-17-37-31 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/04/17/Sport/andric00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/04/17/Sport/andric00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Žao mi je  što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić

Genclerbirligi i traženje Srđana Andrića ponukali su dopredsjednika Hajdukove Skupštine Mirka Klarića da demantira vjerojatnost prodaje trenutno ponajboljeg nogometaša “bijelih”.

- Ne i ne, za pola milijuna eura, koliko se spominje po tisku, mogli bismo prodati jedino igrača tipa Pelaića, a ne nikako jednog Andrića! Odgovorno tvrdim, Andrić ostaje u Hajduku. Osim ako ne dođe neka ponuda od deset milijuna eura!!!

Nije prvi put da Klarić utrčava u press-salon i želi popraviti ozračje koje mu se čini nedovoljno kooperativno za sadašnji trenutak “bijelih”. Nije sporno da Genclerbirligi gleda Andrića i da su Turci zainteresirani, te da financijska konstrukcija s rečenih pola milijuna eura uopće ne bi bila nepovoljna za Hajduk. Ali, Andrića nije neophodno prodati, a k tome Klarića su zasmetali pojedini navodi i naslovi a la Andrić već u Ankari, gotovo je, prodaje se...

- Bez upitnika i ograda, ni možda, ni ako?! Na takav način naslov zapravo ne odgovara istini! Tvrdim, Andrić ostaje! Ujedno, žalim svih koji su nezadovoljni Hajdukovom pobjedom protiv Slaven Belupa i što ćemo po svemu vrlo brzo ostvariti mini-klupske ciljeve! - bilo je i zajedljivih strelica u Klarićevi izlaganju; odapeo ih je “u nepoznato”, pa tko se osjeti pogođen u metu, sam će se prepoznati.

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Poanta bi bila:
- Čini mi se, ne mogu se oteti dojmu, kao da se namjerno želi stvoriti negativna klima i slika kaotičnoga stanja; te plaće kasne, iskaznice za članove su seljačke, a igrači odlaze... Gospodo, ne - naprotiv! Sve što se ovih dana užurbano radi na preoblikovanju u športsko dioničko društvo radi se da Hajduk bude sve bolji, da plaće ne kasne, da iskaznice ne budu seljačke, da nogometaši ostaju, a ne da smo ovisni o rasprodaji igračkoga kadra. Kao da nas neki svjesno ne žele razumjeti, pa onda moram jasno kazati: Andrić ne da nije na rasprodaji, nego nije ni na prodaju!

Neka oni što žele kaos znaju: Ni Cernat nije otpisan

Osim nemoralne ponude... Ruku na srce, jasno je da bi Andrić (a tko ne bi?) volio poentirati devizni ugovor, mada ne nužno i pod svaku cijenu. Međutim, Klarić zapravo traži strpljenja u ime uprave kluba koja ima još dva tjedna da zaokruži elaborat, te dvije utakmice (Cibalia u subotu i Varteks u srijedu, obje u Poljudu) s kojima bi ispunila mini-cilj plasmana na europsku scenu u srpnju.

Ono što je važno u Klarićevu nastupu jest:
- Hajduk će preoblikovanjem postati solventan klub koji sebi može priuštiti igrače tipa Andrića, ali i Cernata! Idućega četvrtka, nakon uzvratne kup-utakmice protiv Varteksa, imat ćemo jasniju situaciju, pa tako i glede Cernata. Ni Cernat za nas nipošto nije otpisan, makar se piše i ovo i ono. Želimo i njega zadržati, razgovori traju, rečeno je da ćemo nešto konkretnije znati i imati tek krajem travnja - rekao je Klarić.

To je za Cernata, usput rečeno. A poruka Srđanu Andriću glasi - ostani, mi ćemo te moći platiti, sve zaostatke i buduće obveze!

Genclerbirligi je, inače, klub za koji je svojedobno uspješno nastupao bivši hajdukovac Josip Skoko (eno ga sada u engleskom premierligašu Wiganu u borbi za ostanak). Nakon odličnih Andrićevih partija u dresu Hajduka u proljetnome dijelu sezone, nije dugo trebalo da “emisari” iz Turske “zagrizu”. Došli su, vidjeli i sada bi - kupili.

Dubrovčanin ima ugovor koji ga s “bijelima veže još dvije godine. - Moram reći kako nikakva konkretna ponuda nije došla do mene. Znam da ima zainteresiranih klubova, ali to je sve - rekao nam je Andrić.

Klarić žali 'sve one koji su nezadovoljni Hajdukovom pobjedom protiv Slaven Belupa
- Sve što znam pročitao sam iz novina tako da priče rekla-kazala ne bih komentirao. Činjenica je da sam već neko vrijeme u dobroj formi i to je vjerojatno razlog cijele priče, kao i da su skauti bili. Zapravo, znam da me skauti gledaju, to je istina i ne treba bježati od toga - dodao je.

Čelnik “bijelih” Mirko Klarić tvrdi da je svota od pola milijuna eura odštete premalo za igrača takvoga kalibra. I devet milijuna eura bi, prema Klariću, bilo premalo!

Prvo ispoštujte sadašnji ugovor, pa ćemo razgovarati

- Odmah da kažem, ja sam došao u Hajduk sa željom da ostanem duže vrijeme i ništa se, što se toga tiče, nije promijenilo. Činjenica je da su mi u Poljudu lani ponudili priliku vratiti se na scenu nakon podužega neigranja i na tome sam Hajduku zahvalan. Drago mi je da ponovno o meni imaju visoko mišljenje, ali sam svjestan da se sve u životu brzo mijenja. Prilike ne valja propuštati. Što se mene tiče ja bih najradije ostao, ali neke se stvari definitivno moraju promijeniti.

Što konkretno?
- Najprije na ispunjavanje stavki iz ugovora, koje se ne poštuju. S druge strane, pokušavam već određeno vrijeme s nekim iz uprave oko svega popričati, ali bezuspješno. Stalno se mijenjaju predsjednici i direktori, ne znam više s kim bih razgovarao. Čini mi se da to nema nigdje na svijetu! Najteže je nama igračima. Istina je da smo i mi veliki krivci za slabe rezultate, ali sigurno nismo jedini. Situacija se dolaskom Roberta Jarnija za trenersko kormilo napokon stabilizirala te radimo kako treba.

Andrić je za kraj želio pojasniti još nešto: - Žao mi je što je tek sada, kad su se inozemni klubovi zainteresirali za mene, reagirao i moj Hajduk. Mislim da su neke stvari trebale biti riješene puno prije. Ali, nikad nije kasno i bolje ikad nego nikad!

Hajduku Poljud na 30 godina

Hajduk je na tragu dogovora s Gradom Splitom da dobije na korištenje poljudski stadion:
- Da, i to na 30 godina, u takvim smo završnim pregovorima, ali to ne bih unaprijed tvrdio. Dobro, 30 godina, to je točno, a o detaljima ćemo kad dođe vrijeme! - kaže Mirko Klarić, dopredsjednik Hajdukove Skupštine.

Poziv Jerkovu na javnu debatu

Preoblikovanje Hajduka će, kaže Mirko Klarić, uspjeti. Pitanje je samo hoće li to biti za ocjenu vrlo dobar, plus vrlo dobar ili minus odličan.
- Odličan ne može biti, jer uvijek može biti još bolje. Ocjena odličan za mene ne postoji, ali joj se možemo i hoćemo sasvim približiti - kaže dopredsjednik Hajdukove skupštine.

Približit će se “bijeli” i publici, nije svršeno s agitiranjem:
- Kanimo prirediti i javne tribine, u Makarskoj, ali i u Splitu, da približimo zainteresiranima sve što im je još uvijek nejasno. Neka na javnu tribinu dođu i govore i oni koji su možda i stečaj htjeli i zazivali, pa da se tamo konfrontiramo i razjasnimo!

Svaka čast Torcidi

Torcidina akcija “Hajduk - dite puka” je dobrodošla, ali ne bi trebala biti jedina, kaže Klarić.

- Oni su aktivni, a ja bih volio da se još malih dioničara udružuje u svoje skupine, da su zainteresirani, da pokazuju inicijativu, a ne da spavaju. Nama su mali dioničari strateški partneri i što ih bude više to je bolje. Stoga podržavamo Torcidin prijedlog, imamo dobru suradnju i nadasve zajednički interes da Hajduk bude što bolji.

Cijena dionice

Elaborat se radi, a kakav je temeljni kapital “bijelih”, hoće li dionica vrijediti tisuću kuna?

- Znam da je javnost sve više znatiželjna po tom pitanju, ali bliži se dan kad ćemo i te stvari napokon objelodaniti. Blizu smo, a kad to bude točno i precizno, onda ćemo službeno objaviti. Ništa prije toga ne bi bilo ni mudro, ni poslovno! - istaknuo je Klarić.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/andric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni-4023 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=2c09b5817e206ba00224b1ce2f7b1463d093fd0a [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Andri%C4%87%3A+Di+je+lova%3F+Klari%C4%87%3A+Ne%C4%87e%C5%A1+nigdje%2C+pla%C4%87a+svima+kasni&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fandric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni-4023 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fandric-di-je-lova-klaric-neces-nigdje-placa-svima-kasni-4023 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Žao mi je što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => turski genclerbirligi, ni kriv ni dužan, izazvao Novu polemiku u još uvijek nepreoblikovanome hajduku [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukturski genclerbirligi, ni kriv ni dužan, izazvao Novu polemiku u još uvijek nepreoblikovanome hajduku

Andrić: Di je lova? Klarić: Nećeš nigdje, plaća svima kasni

Piše PSD.
17. travnja 2008. - 22:31
Žao mi je  što me se Hajduk tek sada sjetio, no nije još kasno, bolje ikad nego nikad - kaže Andrić

Genclerbirligi i traženje Srđana Andrića ponukali su dopredsjednika Hajdukove Skupštine Mirka Klarića da demantira vjerojatnost prodaje trenutno ponajboljeg nogometaša “bijelih”.

- Ne i ne, za pola milijuna eura, koliko se spominje po tisku, mogli bismo prodati jedino igrača tipa Pelaića, a ne nikako jednog Andrića! Odgovorno tvrdim, Andrić ostaje u Hajduku. Osim ako ne dođe neka ponuda od deset milijuna eura!!!

Nije prvi put da Klarić utrčava u press-salon i želi popraviti ozračje koje mu se čini nedovoljno kooperativno za sadašnji trenutak “bijelih”. Nije sporno da...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 07:17