stdClass Object ( [id] => 167277 [title] => Anas: Najbolji smo bili s Ibričićem, Skokom i Cernatom, a i ja bih igrao bolje da je bilo više boljih igrača oko mene [alias] => anas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] => Anas Sharbini je daleko najbolji nogometaš momčadi Hajduka prošle sezone koja je imala svoje bljeskove, ali nadasve i tmurna razdoblja. Na kraju je s četiri poraza ukupni dojam ‘bijelih’ sasvim zatamnjen, ali u tim susretima - Anas nije sudjelovao. Ozlijeđen je. I oko toga su se plele razne sumnje, da je najbolji jednostavno utekao, ‘pobjegao u ozljedu’?

- To nije točno, doista sam bio ozlijeđen, sad mi je bolje, trenirao sam zadnji tjedan. Boljelo me kod tetive u mišiću potkoljenice, neugodno, nikako nije prolazilo. Osim klupskih liječnika Hajduka bio sam i privatno kod dr. Misture u Rijeci, te u sportskoj klinici u Jastrebarskom... I dok sam bio ozlijeđen bio sam uz momčad i u Zaprešiću i sad protiv Lokomotive u Poljudu, a ne stalno kod kuće.

Govorkalo se da niste u dobre s trenerom Krstičevićem?
- To su gluposti, on me čak dvaput i poljubio kad sam se požalio na bolove. Istina je da smo imali nesporazum i da me poslao kod predsjednika.

I što je bilo?
- Došli smo predsjednik (Maleš op. a.) i ja do trenera, popričali i sve riješili. Imao sam ozljedu.

Jeste li se susreli s bivšim trenerom Balakovom prošle subote, bio je na Poljudu?
- Jesam, pozdravili smo se. Bio sam šokiran onu večer kad smo u Rijeci shvatili da nam odlazi. Bila je to naša najbolja igra ove sezone, poštovali smo ga.

Rekli ste da biste za Balakovom i u drugu ligu Njemačke?
- Ostaje mi kao trener u najboljoj uspomeni. Otići za njim ne bi bilo loše, ali nismo o tome pričali. Ne bi Kaiserslautern mogao sve platiti Hajduku, a i tko zna što će sve biti.

Hoćete li Hajduka dati na arbitražu?
- Ma ne, nešto takvo ne dolazi u obzir. To su mediji pogrešno tumačili.

Koliko vam Hajduk duguje, dva milijuna kuna?
- Ma ne toliko, manje... Potpisao sam zbog licencije da pristajem na sve odgode do 15. travnja, poslije sam to produžio i do 1. svibnja. I kasnije, kad bude... Hajduk sad to nije u stanju platiti, ali ići na arbitražu nikad mi nije palo na pamet. Plaćeno mi je sve do prosinca. Znate, Hajduk mi je puno dao kad ništa nisam imao i to se nikad ne zaboravlja! A račun moram po zakonu ispostaviti.

Tri godine ste u Hajduku, kad se osvrnete...?
- Nisam napredovao koliko sam trebao, makar je ovo moja najbolja sezona. Možda i ukupno u karijeri, a u Hajduku svakako.

Na odlasku ostajete nedorečeni?
- Istina. Mislim da bih i ja dao više kad bi momčad bila bolja, da smo ravnopravni Dinamu.

A da sad odete u Dinamo?
- To me ne morate ni pitati, besmisleno je. Moram li reći da to ne dolazi u obzir?

Ne treba, ajmo dalje.
- Najbolji smo, dakle, bili prve godine, kad sam tek došao. Ali nam je Dinamo već bježao deset bodova. A imali smo i Ibričića i Skoku i Cernata, bili smo puno jači nego danas. Ulazak u Euroligu ostaje nezaboravna uspomena, kao i osvojen kup. Dojam je da je sve to ipak premalo za Hajdukove ambicije i veličinu, ali ubija nas što je Dinamo jači.

Nakon tisuću dana Hajduka kakav ostavljate odnos s navijačima?
- Pomalo čudan. Nekad plješću, češće su mi zviždali i negodovali.

Niste im postali ljubimac, kao što je to bio Ibričić?
- Htjeli su od mene više, razumijem ih. Ništa ne zamjeram. I nije bilo puno utakmica kao kad sam bio razigran u Puli, u Zagrebu ili protiv Rijeke. Ispada da sam bolje igrao u gostima. Da smo s Dinamom bili li-la sve bi bilo bolje. A i ja bih igrao bolje da je bilo više boljih igrača oko mene.

Na kraju sezone prvo mjesto liste ‘Slobodne Dalmacije’, žuta majica ‘SN’?
- Osobno bih mogao biti zadovoljan, sretan, ali znam i sam da je moralo biti bolje.

Ništa od reprezentacije?
- Možda sam u jednom trenutku na to i pomišljao, ali kad izbornik Bilić nije pozvao ni Sammira, ne bi bilo realno.

Pričamo kao da ste već otišli, a kad zapravo odlazite?
- A ko to zna... Još sam dužan odvesti cijelu momčad na janjetinu u Dunde, to bude lijepo za atmosferu i druženje svih nas. Takvu kaznu rado prihvaćam! Možda u lipnju, kad počnu pripreme...      

Otac Jamal je glava obitelji, ali i glavni menadžer. On razmišlja o prodaji?
- Nemam ponudu da bih rekao evo, idem. Tata o tome vodi računa, pa raznim menadžerima samo u dogovoru s njim se može dati punomoć da me zastupaju, na deset dana, na dva tjedna, dok ne nađu klub.

Kolika je cijena?
- A ko će to znat?!

Koliko Hajduk traži, barem tri milijuna eura?
- Da nije to malo puno? Dva, dva i pol, to je realno.

Gdje bi volio otići?
- U Njemačku, tamo bih se rado iskušao.

SLAVEN ALFIREVIĆ

Sebi zamjeran što lako odustajem

Ukupno sam morao biti pametniji, s malo više koncentracije. Jer, kad mi ne ide lako odustanem, a to bih morao promijeniti. Kad pogledam unatrag, uradio sam manje nego što sam morao i trebao. Ali, takva je i momčad. Stalno zavisimo od Dinama, što će uraditi Dinamo, to je glavna stvar.

A Dinamo je jači. Pa kad pobjegnu već na nekoliko bodova razlike u nas se motiv raspada, uhvati nas panika i s njom neka melankolija. I ja sam tome podložan, a ne bih smio. Premda ja obožavam trenirati. Ako nešto volim to je – trenirati!

Pet najljepših splitskih uspomena

Restoran - Duje na Gripama, odmah do betonskog igrališta. Tamo sam se najugodnije osjećao i svaki put najradije naručio biftek s balancanama.
Kafić – Hedonist na Firulama, kraj teniskih igrališta. Tamo bih se opuštao, pogotovo dok sam živio na Zenti, redovito bih popio ‘makjato’, kavu s mlijekom.
Kvart – Zenta ostaje u mom srcu, pogled na more, divota. Preselio sam se kasnije na Pazdigrad, ali je Zenta raj na zemlji.
Suigrač – Mario Maloča, kad sam tek došao nekako mi je prvi prišao i odmah smo se jako sprijateljili. Najbolji momak, najviše sam se s njim družio.
Prijatelj – Tonći Gabrić, on mi je postao kao brat, stariji od Ahmada, ha, ha...

Brat može u Rijeku, ja želim u inozemstvo

Priča se da ste s bratom Ahmadom kao blizanac, da ste najbolji zajedno?

- Lijepo je imati brata uz sebe, ali sad je očito trenutak da se rastajemo. Svatko će svojim putem, pa ćemo se opet sastajati kući, na Grobniku. Ima naznaka da će on u Rijeku. To nije sad za mene. Možda na samom kraju karijere, ali sad je nerealno. Ja sam za veći izazov, za inozemstvo. Ako ne, na početku priprema sam u Hajduku.

Od Reje do Miše, najbolji Balakov

Edoardo Reja – vrhunski trener, ali nije bio po mom guštu, kao što sigurno ni ja nisam bio nogometaš po njegovu. Previše defenzivan.

Stanko Poklepović – drag čovjek, dobar, zabavan, duhovit, interesantan lik. S njim sam bio sasvim o.k. Imao je i rezultat.

Goran Vučević – bio mi je drag, blizak, volio sam njegove treninge i poslije Balakova mi je najbolji.

Ante Miše – nijednu utakmicu nisam kod njega mogao odigrati, tako je ispalo, u finišu sezone bio bih ozlijeđen...

Krasimir Balakov – najbolji u mojoj karijeri, bez usporedbe, kod njega sam i najbolje igrao. Profesionalac koji je imao sjajan pristup.

Mišo Krstičević – vidi se da je pošten čovjek s najboljim namjerama i da voli raditi. Njegov je problem što je ostao na kraju samo s juniorima...
[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Vladimir Dugandžić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => OPROŠTAJNI RAZGOVOR [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2012-05-16 13:30:27 [created_by] => 31 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2012-05-16 23:21:17 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2012-05-16 21:06:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 14641 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2012/05/16/Sport/ANAS00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x432" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7425532 Threads: 3 Questions: 1531397827 Slow queries: 4656389 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110672825 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 52 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/anas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene-167277 [printLink] => /sport/hajduk/anas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene-167277?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 198282 [name] => anassharbini [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => anassharbini [link] => /tag/anassharbini ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Vladimir Dugandžić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => OPROŠTAJNI RAZGOVOR [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Anas: Najbolji smo bili s Ibričićem, Skokom i Cernatom, a i ja bih igrao bolje da je bilo više boljih igrača oko mene [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-05-54-26-31 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/05/16/Sport/ANAS00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2012/05/16/Sport/ANAS00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}Anas Sharbini je daleko najbolji nogometaš momčadi Hajduka prošle sezone koja je imala svoje bljeskove, ali nadasve i tmurna razdoblja. Na kraju je s četiri poraza ukupni dojam ‘bijelih’ sasvim zatamnjen, ali u tim susretima - Anas nije sudjelovao. Ozlijeđen je. I oko toga su se plele razne sumnje, da je najbolji jednostavno utekao, ‘pobjegao u ozljedu’?

- To nije točno, doista sam bio ozlijeđen, sad mi je bolje, trenirao sam zadnji tjedan. Boljelo me kod tetive u mišiću potkoljenice, neugodno, nikako nije prolazilo. Osim klupskih liječnika Hajduka bio sam i privatno kod dr. Misture u Rijeci, te u sportskoj klinici u Jastrebarskom... I dok sam bio ozlijeđen bio sam uz momčad i u Zaprešiću i sad protiv Lokomotive u Poljudu, a ne stalno kod kuće.

Govorkalo se da niste u dobre s trenerom Krstičevićem?
- To su gluposti, on me čak dvaput i poljubio kad sam se požalio na bolove. Istina je da smo imali nesporazum i da me poslao kod predsjednika.

I što je bilo?
- Došli smo predsjednik (Maleš op. a.) i ja do trenera, popričali i sve riješili. Imao sam ozljedu.

Jeste li se susreli s bivšim trenerom Balakovom prošle subote, bio je na Poljudu?
- Jesam, pozdravili smo se. Bio sam šokiran onu večer kad smo u Rijeci shvatili da nam odlazi. Bila je to naša najbolja igra ove sezone, poštovali smo ga.

Rekli ste da biste za Balakovom i u drugu ligu Njemačke?
- Ostaje mi kao trener u najboljoj uspomeni. Otići za njim ne bi bilo loše, ali nismo o tome pričali. Ne bi Kaiserslautern mogao sve platiti Hajduku, a i tko zna što će sve biti.

Hoćete li Hajduka dati na arbitražu?
- Ma ne, nešto takvo ne dolazi u obzir. To su mediji pogrešno tumačili.

Koliko vam Hajduk duguje, dva milijuna kuna?
- Ma ne toliko, manje... Potpisao sam zbog licencije da pristajem na sve odgode do 15. travnja, poslije sam to produžio i do 1. svibnja. I kasnije, kad bude... Hajduk sad to nije u stanju platiti, ali ići na arbitražu nikad mi nije palo na pamet. Plaćeno mi je sve do prosinca. Znate, Hajduk mi je puno dao kad ništa nisam imao i to se nikad ne zaboravlja! A račun moram po zakonu ispostaviti.

Tri godine ste u Hajduku, kad se osvrnete...?
- Nisam napredovao koliko sam trebao, makar je ovo moja najbolja sezona. Možda i ukupno u karijeri, a u Hajduku svakako.

Na odlasku ostajete nedorečeni?
- Istina. Mislim da bih i ja dao više kad bi momčad bila bolja, da smo ravnopravni Dinamu.

A da sad odete u Dinamo?
- To me ne morate ni pitati, besmisleno je. Moram li reći da to ne dolazi u obzir?

Ne treba, ajmo dalje.
- Najbolji smo, dakle, bili prve godine, kad sam tek došao. Ali nam je Dinamo već bježao deset bodova. A imali smo i Ibričića i Skoku i Cernata, bili smo puno jači nego danas. Ulazak u Euroligu ostaje nezaboravna uspomena, kao i osvojen kup. Dojam je da je sve to ipak premalo za Hajdukove ambicije i veličinu, ali ubija nas što je Dinamo jači.

Nakon tisuću dana Hajduka kakav ostavljate odnos s navijačima?
- Pomalo čudan. Nekad plješću, češće su mi zviždali i negodovali.

Niste im postali ljubimac, kao što je to bio Ibričić?
- Htjeli su od mene više, razumijem ih. Ništa ne zamjeram. I nije bilo puno utakmica kao kad sam bio razigran u Puli, u Zagrebu ili protiv Rijeke. Ispada da sam bolje igrao u gostima. Da smo s Dinamom bili li-la sve bi bilo bolje. A i ja bih igrao bolje da je bilo više boljih igrača oko mene.

Na kraju sezone prvo mjesto liste ‘Slobodne Dalmacije’, žuta majica ‘SN’?
- Osobno bih mogao biti zadovoljan, sretan, ali znam i sam da je moralo biti bolje.

Ništa od reprezentacije?
- Možda sam u jednom trenutku na to i pomišljao, ali kad izbornik Bilić nije pozvao ni Sammira, ne bi bilo realno.

Pričamo kao da ste već otišli, a kad zapravo odlazite?
- A ko to zna... Još sam dužan odvesti cijelu momčad na janjetinu u Dunde, to bude lijepo za atmosferu i druženje svih nas. Takvu kaznu rado prihvaćam! Možda u lipnju, kad počnu pripreme...      

Otac Jamal je glava obitelji, ali i glavni menadžer. On razmišlja o prodaji?
- Nemam ponudu da bih rekao evo, idem. Tata o tome vodi računa, pa raznim menadžerima samo u dogovoru s njim se može dati punomoć da me zastupaju, na deset dana, na dva tjedna, dok ne nađu klub.

Kolika je cijena?
- A ko će to znat?!

Koliko Hajduk traži, barem tri milijuna eura?
- Da nije to malo puno? Dva, dva i pol, to je realno.

Gdje bi volio otići?
- U Njemačku, tamo bih se rado iskušao.

SLAVEN ALFIREVIĆ

Sebi zamjeran što lako odustajem

Ukupno sam morao biti pametniji, s malo više koncentracije. Jer, kad mi ne ide lako odustanem, a to bih morao promijeniti. Kad pogledam unatrag, uradio sam manje nego što sam morao i trebao. Ali, takva je i momčad. Stalno zavisimo od Dinama, što će uraditi Dinamo, to je glavna stvar.

A Dinamo je jači. Pa kad pobjegnu već na nekoliko bodova razlike u nas se motiv raspada, uhvati nas panika i s njom neka melankolija. I ja sam tome podložan, a ne bih smio. Premda ja obožavam trenirati. Ako nešto volim to je – trenirati!

Pet najljepših splitskih uspomena

Restoran - Duje na Gripama, odmah do betonskog igrališta. Tamo sam se najugodnije osjećao i svaki put najradije naručio biftek s balancanama.
Kafić – Hedonist na Firulama, kraj teniskih igrališta. Tamo bih se opuštao, pogotovo dok sam živio na Zenti, redovito bih popio ‘makjato’, kavu s mlijekom.
Kvart – Zenta ostaje u mom srcu, pogled na more, divota. Preselio sam se kasnije na Pazdigrad, ali je Zenta raj na zemlji.
Suigrač – Mario Maloča, kad sam tek došao nekako mi je prvi prišao i odmah smo se jako sprijateljili. Najbolji momak, najviše sam se s njim družio.
Prijatelj – Tonći Gabrić, on mi je postao kao brat, stariji od Ahmada, ha, ha...

Brat može u Rijeku, ja želim u inozemstvo

Priča se da ste s bratom Ahmadom kao blizanac, da ste najbolji zajedno?

- Lijepo je imati brata uz sebe, ali sad je očito trenutak da se rastajemo. Svatko će svojim putem, pa ćemo se opet sastajati kući, na Grobniku. Ima naznaka da će on u Rijeku. To nije sad za mene. Možda na samom kraju karijere, ali sad je nerealno. Ja sam za veći izazov, za inozemstvo. Ako ne, na početku priprema sam u Hajduku.

Od Reje do Miše, najbolji Balakov

Edoardo Reja – vrhunski trener, ali nije bio po mom guštu, kao što sigurno ni ja nisam bio nogometaš po njegovu. Previše defenzivan.

Stanko Poklepović – drag čovjek, dobar, zabavan, duhovit, interesantan lik. S njim sam bio sasvim o.k. Imao je i rezultat.

Goran Vučević – bio mi je drag, blizak, volio sam njegove treninge i poslije Balakova mi je najbolji.

Ante Miše – nijednu utakmicu nisam kod njega mogao odigrati, tako je ispalo, u finišu sezone bio bih ozlijeđen...

Krasimir Balakov – najbolji u mojoj karijeri, bez usporedbe, kod njega sam i najbolje igrao. Profesionalac koji je imao sjajan pristup.

Mišo Krstičević – vidi se da je pošten čovjek s najboljim namjerama i da voli raditi. Njegov je problem što je ostao na kraju samo s juniorima...
[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/anas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene-167277 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=2b2e5c3ae087765afb264656e85d4afe8101f72e [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Anas%3A+Najbolji+smo+bili+s+Ibri%C4%8Di%C4%87em%2C+Skokom+i+Cernatom%2C+a+i+ja+bih+igrao+bolje+da+je+bilo+vi%C5%A1e+boljih+igra%C4%8Da+oko+mene&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fanas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene-167277 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fanas-najbolji-smo-bili-s-ibricicem-skokom-i-cernatom-a-i-ja-bih-igrao-bolje-da-je-bilo-vise-boljih-igraca-oko-mene-167277 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => / Vladimir Dugandžić / CROPIX [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => OPROŠTAJNI RAZGOVOR [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
HajdukOPROŠTAJNI RAZGOVOR

Anas: Najbolji smo bili s Ibričićem, Skokom i Cernatom, a i ja bih igrao bolje da je bilo više boljih igrača oko mene

Piše PSD.
16. svibnja 2012. - 23:06
Anas Sharbini je daleko najbolji nogometaš momčadi Hajduka prošle sezone koja je imala svoje bljeskove, ali nadasve i tmurna razdoblja. Na kraju je s četiri poraza ukupni dojam ‘bijelih’ sasvim zatamnjen, ali u tim susretima - Anas nije sudjelovao. Ozlijeđen je. I oko toga su se plele razne sumnje, da je najbolji jednostavno utekao, ‘pobjegao u ozljedu’?

- To nije točno, doista sam bio ozlijeđen, sad mi je bolje, trenirao sam zadnji tjedan. Boljelo me kod tetive u mišiću potkoljenice, neugodno, nikako nije prolazilo. Osim klupskih liječnika Hajduka bio sam i privatno kod dr. Misture u Rijeci, te u sportskoj klinici u Jastrebarskom... I dok sam bio ozlijeđen bio sam uz momčad i u Zaprešiću i sad protiv Lokomotive u Poljudu, a ne stalno kod kuće.

Govorkalo se da niste...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 07:54